Julkaisemme tiistaisin KasvuStoorin blogissa yrittäjän KasvuStoorin. Haluamme nostaa pienyrittäjyyttä esiin ja tukea yrittäjyyttä ylipäätänsä . Olemme koonneet kaikki tähän mennessä julkaistut tarinat tälle sivulle, klikkaa yrityksen nimeä, niin pääset ko. stoorin. Hienoja KasvuStooreja, monimuotoisia yrittäjiä, kannattaa tutustua tarkemmin!

Jos haluat kertoa sinun yrittäjän KasvuStoorisi, lähetä meille vapaamuotoinen viesti osoitteeseen info@kasvustoori.fi ja kerro parilla sanalla itsestäsi ja yrityksestäsi. Olemme saaneet paljon palautetta näistä stooreista ja niitä todella tykätään lukea. Kuulemme mielellämme sinusta! Ja mikä parasta, tämä ei maksa sinulle mitään!

Yrittäjien KasvuStoorit 2024

Yrittäjien KasvuStoorit 2023

HierontaJyrki, Jyrki Hänninen ja asun Oulussa ihmisten ilmoilla. Valmistun osteopaatiksi Osteopaattikoulu Atlaksesta Espoosta ensi keväänä.

Colourful Harmony, Minna Eriksson, Colourful Harmonyn perustaja ja sertifioitu värikonsultti. Olen Suomen ensimmäinen värikonsultti, joka on kouluttautunut 16 värivuodenajan värianalyysien tekemiseen.

Skylark miniatures, Heli ja olen hurahtanut nukkekoti- ja miniatyyrimaailmaan, jossa voi tehdä ihan mitä vaan!

Valokuvaaja Petteri Löppönen, oululainen brändivalokuvaaja. Yritykseni on Lumo Image ja autan yrityksiä kertomaan tarinansa ja luomaan erottuvan brändin ammattimaisin kuvin ja videoin.

HEMPEA, Marja-Maija Valtonen, yrittäjä Pohjois-Lapista, HEMPEA hampputekstiilien takana.

Muotkava, Matleena Muotkavaarasta, tuli visuaalisen viestinnän yrittäjä. Muotkava haluaa olla Suomen lempein visuaalisen viestinnän toimisto

Sekasorroton, Emmi, 30-vuotias farmaseutti sekä vastikään sivutoimisen yrityksen pertustanut ammattijärjestäjä. Asun mieheni sekä kahden pienen lapsemme kanssa kompaktissa kolmiossa Kuopiossa.

Nora Laaksonen Visuals Oy, Olen abstraktin taiteen tekijä ja asuntokuvaaja omassa yrityksessäni Nora Laaksonen Visuals Oy:ssä Nurmijärvellä. Kaupallinen nimi Nora Laaksonen Art.

Studio Priima, Minna Mäkitalo, erikoiskosmetologi. Kauneushoitola, jossa tarjoan asiakkailleni peruskasvohoitojen lisäksi tuloksellisia erikoiskasvohoitoja, kuten sähköterapiaan perustuvia kiinteytyshoitoja,

Eila Lindvall, jäsenkorjaaja, alanvaihtaja, omantieni kulkija. Olen herkkä, empaattinen ja  sydämellä toimiva, on-off tyyppi, eli kaikki mihin lähden lähden täysillä tai en ollenkaan, välimuotoja ei ole.

Tarja Salmi , Voimavara- ja vuorovaikutusvalmentajana ja sertifioituna business coachina toimin työyhteisöille ja yksilöille oivalluttajana, sparraajana ja innostajana.

Lasten Satumetsä. Svetlana ja Olesia, Lasten Satumetsä -verkkokaupan perustajia (lastensatumetsa.fi). Tässä stoorissa haluamme kertoa meistä, yrityksestämme ja siitä miten kaikki lähti käyntiin.

Vera Schmid, mentori yrittäjälle. Tuen yrittäjiä toteuttamaan sielulähtöistä yrittäjyyttä, joka tuntuu kotoisalta ja mahdollistaa vapauden kaikilla tasoilla.

Omin käsin kotona, Maarit. Asun Kokemäellä miehen, koiran kanssa peltojen keskellä, rautatien vieressä.

SYNNOVE Design, .Anna, suunnittelija ja toteuttaja. Olen käsityöharrastelijasta, kevytyrittäjyyden kautta sivutoimiseksi yrittäjäksi ponkaissut innostuja ja unelmoija.

Sisustusseiti ,Emma 35-vuotias kahden pojan äiti Kanta-Hämeestä. Olen intohimoinen sisustussuunnittelija yrityksessäni Sisustus Seiti.

ILOA Consulting, Helena Tirinen, uravalmentaja ja yrittäjyyssparraaja. Tarjoan työpaikan vaihtoa tai yrittäjyyttä harkitseville asiantuntijoille ja johtajille sparrausta, kannustusta sekä konkreettista tukea muun muassa oman osaamisen sanallistamiseen myyvästi.

Rakkaudellariikka.fi ,Riikka Vääräniemi-Käsmä, inhimillisyyden itsetuntemuksen puolesta puhuja, elämän tutkija ja mörköjen ystävä.

Kalligrafiastudio ja Pomelo-yhteisö,  Aini Mäensivu, ja ensisijaisesti mä olen luova yrittäjä. Olen myös 34-vuotias helsinkiläinen, sydämeltään maailmankansalainen matkamimmi.

Yrittäjien KasvuStoorit 2022

Creator Akatemia  , Susanna & Viivi, ja yhdessä olemme Creator Akatemia. Perustimme Creator Akatemian, jotta voisimme auttaa pienyrittäjiä ottamaan parempia kuvia someen.

DigiSihteerit, Jenni Katariina Kähkönen, Nordic Digital Creations Oy:n perustaja ja DigiSihteerit -tiimin jäsen. Vaikka kirjoitankin tätä yrittäjänä, puhun mieluummin meistä, sillä ennen kaikkea olemme yhteen hiileen puhaltava tiimi.

 Satu Gülle Oy, Olen Instagram-kasvuvalmentaja omassa yrityksessäni Satu Gülle Oy. Päädyin tähän työhön vahingossa täysin kysynnän kautta.

V.K. CAKE & SCULPTING, Venla Katariina, ensisijaisesti olen kakkuveistäjä V.K. CAKE & SCULPTING takana (entinen Elmo’s Cakery). Olen ammattikondiittori, jolla on kyltymätön intohimo ennennäkemättömien, syötävien taideveistosten luomiseen.

Tiia Kultasiipi Viisaudenlähde, Tiia Yli-Valkama – Ajattelutavan valmentaja ja henkinen hyvinvoinnin lähettiläs. Autan kotiäitejä, pienyrittäjiä ja pk-yrityksiä kasvattamaan omaa menestystarinaa ja rakentamaan vahvan vision mitä kohti kulkea ottamalla käyttöön olemassa olevat vahvuudet ja osaaminen.

Tililaatikko, Anni Kanninen ja yhdessä yhtiökumppanini Pauliina Korven kanssa toimimme yrittäjinä Tililaatikko Oy:ssä. Yrittäjyyden lisäksi olemme molemmat äitejä ja tästä syystä meiltä saakin varsin oivallista vertaistukea yrittäjyyden ja perheen yhdistämiseen.

Vauvavakuuttaja,  Riiamari, vauvakuplassa oleva vakuutusedustajayrittäjä Pohjanmaalta. Olen saanut uuden yritysideani myötä sähäkän kipinän yrittäjyyteeni ja jaan tarinani teille.

Lauha Living ,  Anniina Hurme, Instagram-valmentaja, visuaalinen suunnittelija, yrityksen Lauha Living perustaja sekä äiti kolmelle ihanalle pojalle.

Neulovilla,  Niskasaaren Paula, diplomi-insinööri ja suutari, yrittäjä sekä käsitöiden ja viestinnän tekijä.

Katri Kilpiäinen   Vapaa kirjoittaja, luovan alan yrittäjä ja entinen ylisuorittaja.

Branding with Em,  Emilia – Business, Branding + Boss Lady Mindset Coach. Hän auttaa valmennusohjelmansa kautta pienyrittäjiä ja asiantuntijoita rakentamaan menestyjän mindsetin, vahvan brändin ja palvelut.

Lempeämpi minä, Annukka, yrittäjä, on lempeyden puolestapuhuja, erityisherkkyyden kokemusasiantuntija, joogaopettaja ja hyvinvointivalmentaja.

W Design Finland, Marja Wirenius on vastuullisen kotimaisen kodin design yrityksen – W Design Finlandin perustaja.

Siivouspalvelu Puuvilla, perustaja on Katri Takanen. Siivouspalvelu Puuvillan nimi tulee Clean Cotton nimisestä huone tuoksusta, joka tuoksuu puhtaalle pyykille ja kodille.

Josefiinan Taidetta, Josefiina, yrittäjä,  rakastaa taidetta, sekä sen kokijana että tekijänä. Yrityksessäni piirrän asiakkaiden omista valokuvista piirroksia, joita voi ostaa minulta kangaskassiin painettuna, julisteen muodossa, tai digitaalisena tiedostona.

JALO Terveys,Jenni Komulainen on JALO Terveys yrityksen perustaja. Hän haluaa auttaa ihmisiä voimaan paremmin.

Opshop Helsinki, äiti, yrittäjä ja kirpputori hullu Erika Degerman pitää itsepalvelukirpputoria Kiertomarkettia Helsingin Hietalahdenrannassa.

Yrittäjien KasvuStoorit 2021

Loistohoiva, Elina Salonen aloitti hoivayrittäjänä vuonna 2013. Hän haluaa auttaa perheitä lisäämään hyvinvointiaan ja ikääntyneitä elämään omannäköistä elämää.

Reikihoitola Lumikallio, Katrina Lumikallio, 44-vuotias hyvinvointialan yrittäjä Espoon Matinkylästä.

Milla Suvikannel, on perinteisen kiinalaisen lääketieteen terapeutti ja sosiaalipsykologi. Hän haluaa ohjata ja tukea ihmisiä terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämisessä fyysisellä, psyykkisellä ja henkisellä tasolla.

SWEEP HOUSE, Niko perusti yrityksen juuri sopivasti ennen pahinta korona-aikaa, maaliskuussa 2020.

Hoitala MiaMi, yrittäjä Mia tarjoaa SKY-kosmetologina kauneudenhoidon palveluita omassa hoitolassaan Tampereella.

Rivin Oy, Sirpalla on yhdessä tyttären Sanjan kanssa yhteinen sisustus- ja pihasuunnitteluyritys

Parantavaruoka, Sanna Hiltunen, 39 vuotias ruokabloggari ja osa-aikainen koiranhoitaja vantaalta.

Di Donna, Annella on naistenvaateliike Di Donna, jolla on sekä verkkokauppa, www.didonna.fi,  että kivijalkamyymälä Helsingin Kalliossa.

MindMaker Oy, psykologi Milla Maaria Kansanoja perusti yritykseni MindMaker Oy:n ja Psykologipalvelu MindMaker:n reilu vuosi sitten.

Unelma itsestä, Jenna Koskinen, 36-vuotias sydämellä valmentava Health Coach, muutosvalmentaja ja rentoutusohjaaja.

Marin Metodit, Mari Himanka, Vaasasta lähtöisin ja nyt lietolainen hyvinvointivalmentaja, liikuttaja, ekotuotesuunnittelija (HimMari) ja ikuinen innostuja eli yrittäjä isolla Y:llä

Potkua Pisnekseen Oy, yrittäjä Tuomas Käyhkö, 51-vuotias moniosaaja ja yrittäjäsielu.

Ilostu Oy, Iida Saloranta, 29-vuotias innokas, iloinen ja innovatiivinen yrittäjä, joka uskoo kaiken olevan mahdollista ja oman asenteen olevan suurin vaikuttaja unelmien toteutumiselle

Ideabutiikki, Ninja Renvall, 26-vuotias graafinen suunnittelija ja kuvittaja. Suunnittelemme yrityskumppanini Heidi Uskauren kanssa ympäristöystävällisesti tuotettuja vanerisia asusteita sekä paperituotteita

Villeriina.net, Tuija Tamghart, IT-ammattilainen yli 20 vuoden kokemuksella. Yritykseni Promina Oy tuottaa uutta Villeriina.net -kauppapaikkaa käsityöalan pienyrittäjille.

Kauneushoitola Irmeli Katriina, Irmeli Eronen, 37 v. Teen kosmetologina töitä omassa kauneushoitolassa Vantaan Vaaralassa.

IMAGO Hair Design, Nina Perälä, 31 vuotias Parturi-kampaaja,Meikkaaja Vantaalta.

Café Frilla,  Eventic Oy, Sofia Saarikko, kahvila- ja tapahtuma-alan yrittäjä Helsingistä.

Nasuhovi Ky, Joensuulainen yrittäjäMarja Simonen, sisällöntuottaja, bloggaaja ja yrittäjä vuodesta 2017.

Hanna Sagoo, Aitoa ja läsnäolevaa – henkistä hyvinvointia kanssani, valmentajana sekä kumppanina ihmisille heidän erilaisissa elämäntilanteissaan.

Hiusmaya my bohemy,  Maija Kuusisto, pitkän linjan helsinkiläinen hiusalan yrittäjä, yrittäjänä yli 30-vuotta.

DiamondOffice,  Isabell Frondén, yrittäjä ja neljän alle esikouluikäisen lapsen äiti

Hiusmestarit, Jutta-Mari luova ja innovoiva yrittäjä, äiti, puoliso sekä luonnosta ja liikunnasta nauttiva aikuinen nainen. Hius- ja kauneusmestarit sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä.

Taru Koivulehto, jalkaterapeuttiyrittäjä, vastaanotto Helsingin jalkaterapian tiloissa Töölössä.

Renda Oy, Michaela Hamara ja yhdessä tyttäreni Kristina Hamaran kanssa olemme perustaneet yrityksen, Renda on verkkopalvelu tavaroiden vuokraamiseen

LOV!T, Emilia Ikäheimonen 36-vuotias savolaisella elämänasenteella ja periksiantamattomuudella höystetty tuore yrittäjä.

Onnen Kuplia, Aula Jurvanen, uusi sivutoiminen yrittäjä sekä taaperon äiti.

Tunnetaitoja kaikille ry, Tuisku Tuntevainen, elämän ja ihmisyyden ihmettelijä ja tunteiden tutkailija

Tmi Milja Niva, parikymppinen tuore yrittäjä, ammattijärjestäjä ja myyjä

SiivousSydän , Tarja Vesanen, neljän lapsen äiti ja kompuroinut elämässäni taloudellisesti, käynyt läpi henkisesti pari hyvin vaikeaa eroa ja loukkaantunut hengenvaarallisesti työtapaturmassa

Elena Sonne – Digital Marketing Coach , kouluttaja ja business-strategian valmentaja, erikoistunut myyntien kasvattamiseen digikanavien avulla sekä digi- ja neuromarkkinointiin

MielenAkatemia, TanssijanAkatemia ja LexSanna, Terhi Tillonen, FM tanssintutkija, HuK Afrikan tutkimuksesta, tanssinopettaja, kehotietoisuus- ja tunnetaito-ohjaaja, mentaalivalmentaja, varatuomari, entinen juristi ja äiti.

Päivi Matilainen,  yksityisyrittäjä, Oriflame senior director

Oranssi Orava, Eerika Hakoniemi, ekokauppias, verkkokauppa sekä kivijalkamyymälä Vantaan Korsossa

Minna Lehväslaihon iloisia kuvia, kuvittaja, naivistitaiteilija, luonnontieteilijä, äiti, mummu ja onnellinen.

Yrittäjien KasvuStoorit 2020

Kenkäagentti Zigentti, Saila Ziemann,’yksinyrittäjä, agenttina tanskalaisten New Feet Medical Footwear- sekä itävaltalaisten Think!-kenkien yhteyshenkilö Suomessa

Piece Of Jeans, Moona Kansanen, yksinyrittäjänainen Tampereelta ’, suunnittelee ja valmistaa uusia, uniikkeja ja ekologisia farkkutuotteita

Tilikirjaamo Oy, Hellin Saarelainen, kirjanpitäjä ja osakas, tilitoimistoalan yrittäjä’

ACC Finland, Anne Anttila, ’kasvatus- ja kauppatieteiden maisteri, taloushallinnon sekä konsultoinnin palveluja pienille yrityksille

Sinun Keho, Hanna liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjä, erityisen kiinnostunut sekä ihmisen psyykkisestä että fyysisestä hyvinvoinnista.

Health Coach Academy. Sanna Spohr, kouluttaa Int Health Coacheja eli kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentajia

Laura Heikkinen Photography, sotkamolainen valokuvaaja, valokuvaa pääasiassa lapsia ja perheitä

Tmi Reija Immonen, maanvilje, lijä ja tilitoimistoyrittäjä Juvan Kaislajärveltä

Tanssistudio Flama, Anna Tolppa, turkulainen tanssistudioyrittäjä, tanssinopettaja.

FitMehealth, Maaret Vuorio, positiivinen ja innostuva hyvinvointialan moniosaaja, hyvinvointivalmentaja ja Personal Trainer.

Linnan Marenki Oy, Sari Lahokoski, elintarvikealan yrittäjä Vantaalta, artesaanityyppisiä elintarvikkeita päätuotteena marenki.

JH Tukku, Juha Hentula, yrittäjä Lappeenrannasta ja vammaisten sekä vammaisyrittäjyyden puolesta puhuja.

Värityskuvakauppa.fi, Päivi Vesala, värityskuvataiteilija ja Vedic Art -taiteilija Kempeleestä.

Remibox, Evgenia Nyyssölä Ähtäristä, Etelä-Pohjanmaalta. Remixbox.fi on ihana nettikirppis, jossa myydään kaikkea,

 Ekohoitola. Red Rose, Eko- ja SKY-kosmetologi Seija Hänninen-Arffman. Kauneudenhoitoalan yrityks sijaitsee Sotkamon torin laidalla.

AITO-kauppa Malmi, Maija Huhtikorpi, ammatiltani laboratoriohoitaja, fytonomi, vyöhyketerapeutti ja terveyskauppa yrittäjä

Viestintätoimisto Viestitarhuri, Marja Vesalasta, auttaa viestimään kiinnostavasti, ymmärrettävästi ja vaikuttavasti

Cimla Interior, Camilla, sisustusintoilija Helsingistä, joka vihdoin päätti toteuttaa suurimman unelmansa ja avata Sisustusliike Cimla Interiorin.

Alaya Oriental Dance Artist, Nanette Ahlskog, taiteilijanimeltä Alya, itämaisen tanssin artisti ja opettaja Helsingistä,

SatuLiike – Liike Leiki Nauti, Satu-Maria Ruotsalainen, monialainen yrittäjä Helsingistä.

Willamagia, Janita Koskinen, Neulomiseen erikoistunut käsityöyrittäjä Hausjärveltä

Unelmien Putiikki  – Cosy Lifestyle Boutique, Jaana Ylitalo, Kalajoen hiekkasärkiltä.

Design NiinaMariia, Niina Sorjonen, vaatetusmuotoilija ja ompelija Sulkavalta Etelä-Savosta

Mimia, Mia-Krista Rask , hopeaseppä ja muotoilija 

PilatesSM, Sanna-Maria Hellsten, PilateSM-laitepilatesstudion omistaja Turusta

Puuseppo, viralliselta nimeltä Puuseppä Mikko Sutinen, Verstas sijaitsee Espoon Kivenlahdessa.

Hautauspalvelu eHautaus Oy  Ville Sutinen opiskelija ja yrittäjä, joka on perustanut eHautaus nimisen täysin verkossa toimivan hautauspalvelun.

Villipelto.com  Liisa Söderholm ja pitkänlinjan yrittäjä.

Vaateliike Amalinda Tanja Välimäki, monipuolinen hyvän mielen lifestyle-puoti Uudessakaupungissa.

Yrittäjät kasvavat yrittäjiksi.

Tmi Heli Reinivuo työnohjaaja (STOry), ratkaisukeskeinen valmentaja ja kouluttaja sekä ravitsemusasiantuntija (ETM).

Anun Putiikit Anu Pehkonen, yrittäjänä pitkän polun kulkenut, ja monenmoista  matkanvarrella kokenut yrittäjä.

Maijan Muotipuoti Anna-Maija Autio, naistenvaateliike Haminasta.

Grooves.fi Unna Terävä, helsinkiläinen koreografi ja tanssinopettaja, sekä mahdollisesti suomen nuorin tanssikouluyrittäjä.

Hyvänolon Omimo Katja Kykkänen, ratkaisukeskeinen skeematerapeutti, hyvinvointiopettaja, joogaohjaaja ja valmentaja.

Proud of Myself Coaching Marjo Heinonen energiahoitaja, henkisen hyvinvoinnin valmentaja ja yrittäjä.

Talouspalvelua Parasta aikaa Tiina Halonen , elämää nähnyt ja myöhäiseen keski-ikään ehtinyt naishenkilö, tilitoimistoalan yrittäjä.

Kuopion Softop Oy Tuomo Burman, sokea vammaisyrittäjä Kuopiosta

Boutique Glamour    Joensuun Korttelinkulmassa palveleva ihastuttava vaate- ja lifestyleputiikki.

Upeiden yrittäjien kasvuStoorit

Yrittäjien KasvuStoorit 2019

Toivontaika  Ulla-Maija Mantere, Suomen itsenäisyyden juhlavuonnaetsittiin  kustannettavaksi 100 uutta runokirjaa, yksi niistä on Ulla-Maijan.

TS-Grafi Tuomas Saloma Eurajoelta,  suunnittelu- ja painopalvelu.

Hoitala Elo  Tanja Peiponen ja Hoitola Elon sydän. Hoitola Elo sijaitsee Jyväskylän kupeessa Tikkakoskella tunnelmallisessa vanhassa kyläkaupassa

Seurana Oy Mirka Saarinen, Suomen ensimmäinen vanhusseurapalveluyritys

Ihanuuteni Kirsi Laine Lifestyle-putiikki Eurassa

Oivallamme Consulting Johanna Wahlbeck taidefilosofi (FM), kuvataideterapeutti, työnohjaaja (STOry), palvelutuotekehittäjä ja taidekasvatuksen tohtorikoulutettava, uusimpana myös Neemo Coach.

Piironki Oy & Rounders Entertainment Oy Mari Korkeamäki

Taru Tammikallio puhuja, kirjoittaja ja idearikas sisältöjen konseptoija

TimanttiTiikeri Katja Prökkinen hyvinvointipalvelut jalkojen terveyden ja kauneuden hoitoon sekä meikkauspalvelut

Capella Coaching Oy Elina Aalto näyttelijä, puhuja ja esiintymis- ja vuorovaikutustaitojen valmentaja

Soap & Balsam SB Kirsi Enberg valmistaa ja myy käsintehtyjä luonnonsaippuoita ja ekoshampoita sekä SB Finland ihonhoito- ja hygieniatuotteita

Kuvataiteilija Leena Nousiainen oululaislähtöinen kuvataiteilija, asuu ja työskentelee Ranskassa, Orléansissa.

Hoi-Tai Timo Tähkänen jalkahoitaja, kuva- ja drag-taiteilija

Hjalmars & Nomad Home MinnaÖsterlund ravintola- ja kahvilayrittäjä sekä mattojen maahantuonti

Lace & Rose Vaatelainaamo Päivi Salmela vaatteiden vuokraus

Kauneushoitola Onnentunne Heidi Törnqvist kauneushoitolayrittäjä

Petra Veikkola Photography Petra Veikkola valokuvaaja, kouluttaja sekä Pinterest-asiantuntija

Kanto Design Oy Iida Kanto naisten- ja lastenvaatteeet sekä asusteet

Q-VIO Branding Oy Eira Holm suunnittelee, valmistaa ja maahantuo markkinointituotteita, työvaatteita ja private label -vaatemallistoja yrityksille

Schoolday Designer Oy Katri Lehtovaara koulutus-, ohjaus- ja valmennuspalveluita

Tmi Funway Coaching Kira Kira Tiivola hyvinvointiluentoja, Valmennus Verkossa -verkkovalmennuksia sekä työhyvinvointivalmennusta. Lisäksi minulta voi tilata liikunta-, ravinto-, uni- ja palautuminen sekä stressiluentoja, mindfulness-valmennusta, koulutuksia sekä workshopeja.

Uusivisio Anna Rossi uravalmentaja

Sisustus Ometta Eira Holmberg-Lehto hää- ja juhlasuunnittelija sekä Lifestyle -puodin pitäjä

Josefiinan Aitta Iris Kosunen ympärivuotisen vaatekaupan ja kesäpuodin yrittäjä

Zinzino Suvi Jurvélius, bloggaaja, sijoittaja ja suoramyyntialan ammattilainen

Fysioterapia Johanna Markkula Oy Johanna Markkula fysioterapeutti AMK

Suvimarja Lifestyle & Keinuhongan tila Suvimarja Siljander sisustuspuoti, kahvila, Keinuhongan tilan tilamyymälä, ravintola & kahvila

Lilja Design Oy Jessica Pennanen graafinen suunnittelu, sisällöntuotanto, markkinointi

Neurokuntoutus NH Nika Husso fysioterapeutti

Subway franchise-yrittäjä Noora Raivio

Ville Kekäläinen Productions Ville Kekäläinen drag-artisti

Hanna-Leena Korpela näkövammainen koulutettu hieroja

Menestystekijät Oy Anu Yanar osallistavien toimintatapojen kehittämis-, kouluttumis- ja valmennuspalvelut

Antiikkiliike Mirantik & Rakennusliike Mirantik Mira & Saku Siurola antiikki- ja rakennusalan yrittäjät

Loisto-Johannat Johanna Hytti & Johanna Olsson esiintymis- ja vuorovaikutusvalmennus

Marissa Tammisalo valokuvaaja

Salon Piita Johanna Viitala parturi-kampaaja

Attention Communication Oy Helena Aatinen viestintäyrittäjä ja viestijä

Ravintoneuvonta S. Hanyi Susa Hanyi ravintoterapeutti

Studio Kaisa Amalia Kaisa Amalia Alaräihä sisustusarkkitehti ja muotoilija

KoruMies Arvi Arvi Martikainen yksi Suomen nuorimmista yrittäjistä sekä aloitteleva kilpaesteratsastaja

Omaishoidon Apu Sanna Honkala sairaanhoitaja ja hoiva-alan yrittäjä

SHL Sonja Lahtinen valokuvaaja

2018

BetoniControl Mikko Nepponen betonialan yrittäjä

Krista Riitinki Photography Krista Riitinki valokuvaaja

Niinmun ’Design Virpi Kostiainen designer oma vaatemallisto

Arnemil Emil Heikinheimo uniikkien huonekalujen ja sisustusten suunnittelija

Meidän Kauppa Pauliina Silventoinen kyläkauppias

Suvililja Photography Susanna Lehto valokuvaaja ja opetusalan yrittäjä

Kehonhuolto Jumissa Liisa Kekarainen hyvinvointiyrittäjä mm. hierontapalveluita

Deadline MiettinenVeera Miettinen rikos- ja oikeusuutisointiin erikoistunut toimittaja

Endefiko Oy ja Armi Creatives Satu Kanervo viestintä- ja mainostoimistoyrittäjä

UP-Uutispalvelu Oy Birgitta Suorsa journalisti, vastaava toimittaja

Bio Sculpture Finland Marianne Mäkinen maahantuonnin ja kauneudenhoitoalan yrittäjä

Via Juridica Jenni Eromäki lakimies

Sun Supervoima Sarita Virén hyvinvointialan yrittäjä

Suutarimestari Ville Hasala suutarimestari

Hoitohuone Ahonlaita Susanna Castrén hyvinvointialan yrittäjä

The Legend of Edvina Edvina Walstén burleskitaiteilija, tuottaja

Konkurssi Records Jaana Karila musiikkikustannusyrittäjä

LukLabel Tiia Hakala Lifestyle -malliston designer lapsille ja sisustukseen

Riittävän Hyvä Anika Ylander raviontovalmentaja ja Forever Business Owner

McWhirter photography Lisa McWhirter valokuvaaja

Kupli Mari Orpana digitaalisen markkinointiviestinnän asiantuntija

MOSH Web Design Sanna-Maria Ojanen kultaseppä ja verkkosivujen toteuttaja

Amalias Hem Terhi Pilke (ent. Ahosola) Lifestyleshopin yrittäjä

AIM Visual Oy Sonja Eid graafinen suunnittelija ja AD

Avena Design Suvi Voutilainen graafinen sunnittelija

Rillastiinan Fiilis Elisa Sutinen hyvinvointialan yrittäjä

Sola Natural Oy Minna Paulamäki No75 kollaagituotteen perustaja

ActiveWorking Tarja Pursiainen, KasvuStoorin toinen perustajista, kouluttaja, yritysneuvoja, viestintäkonsultti

Kasperiina Merja Pesonen, KasvuStoorin toinen perustajista, muodin agentti, kouluttaja, mentori