Kupli – KasvuStoori

Kuka olet?

Olen Mari Orpana, positiivinen, innokas ja ratkaisukeskeinen yrittäjä Helsingistä. Uskon vahvasti tekemiseen ja siihen, että vain tekemällä syntyy onnistumisia ja tuloksia. Kannustan tekemisen rinnalla aina myös jatkuvaan kehittämiseen eli tekemisen analysointiin, siitä oppimiseen ja sitä kautta yhä parempien tuloksien saavuttamiseen.

 

Mikä on yrityksesi?

Olen toinen Kuplin (www.kupli.fi) perustajista ja yhtiökumppanini Suvi Asikaisen sekä tiimimme kanssa rakennamme Kuplista Suomen parasta digitaalisen markkinointiviestinnän toimistoa.

Kuplilla autamme asiakkaitamme markkinoinnin suunnittelussa, sosiaalisen median hyödyntämisessä, blogisisällöntuotannossa ja Google-mainonnassa sekä WordPress-verkkosivujen kanssa. Toimistomme sijaitsee 1.7.2018 alkaen Helsingissä Pohjoisesplanadilla ja syksystä alkaen järjestämme toimistollamme myös koulutuksia ja työpajoja digimarkkinoinnista.

 

Miten kaikki alkoi?

Kaikki alkoi aikaa sitten, kun kauppakorkeakoulussa opiskellessamme vitsailimme Suvin kanssa perustavamme markkinointitoimiston. Vitsailu muuttui haaveeksi ja haave jäi elämään. Vuodenvaihteessa 2017 pistimme tuulemaan ja tässä sitä ollaan. Yrityksemme on vielä nuori, mutta paljon on puolentoista vuoden aikana ehtinyt tapahtua; tiimi on kasvanut, upea asiakaskuntamme laajentunut ja tilat vaihtuneet pariinkin kertaan isompiin.

 

Miten olet päässyt tähän pisteeseen?

Lyhykäisyydessään rohkeudella, selkeiden mitattavien tavoitteiden asettamisella, suunnitelmallisella ja aikaansaavalla tekemisellä ja periksiantamattomuudella.

Meille on ollut alusta asti selvää, että pyrimme työllistämään mahdollisimman pian, sillä kukaan ei voi hallita yksin digitaalisen markkinoinnin laajaa kokonaisuutta vaan tarvitsemme erilaista osaamista, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua.

Näen myös jatkuvan kouluttautumisen tärkeänä. Tällä hetkellä suoritan itse yrittäjän ammattitutkintoa Edupolissa, joka on antanut paljon uusia ideoita yritystoimintaamme.

 

Mikä motivoi sinua yritystoiminnassasi?

Yritystoiminnassa itseäni motivoi jatkuva kehittäminen ja uuden oppiminen. Tekeminen ei yrittäjänä varmasti lopu koskaan kesken, jatkuvasti on keksittävä uusia ideoita ja ratkaisuja ja nämä saa vietyä nopeasti myös käytäntöön. Vapaus ja vastuu motivoivat ja tietysti se, että kovasta työstä seuraa palkintona iloiset ja tyytyväiset asiakkaat.

 

Parhaimmat yritystoimintasi opetukset vuosien varrella?

Opettele joka päivä jotain uutta, innostu ja kiinnostu. Suunnittele, mutta ryhdy myös heti toimeen. Ja näin suhteellisen tuoreena yrittäjänä rohkaisen ottamaan sen ensimmäisen askeleen kohti yrittäjyyttä – siitä se matka alkaa ja tarina muovautuu sitä mukaan, kun menee eteenpäin. Aloittaessa on melkein mahdotontakin ennustaa, miten yrittäjyys tulee menemään, joten kannattaa lähteä rohkeasti kokeilemaan.

 

Mikä on yrityksesi tulevaisuus? Mitä tavoittelet?

Tavoitteenamme on kehittyä ja päästä Suomen huipulle, mutta niin, että meillä säilyy positiivinen ja kupliva meininki, joka välittyy yrityksestämme myös asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.

 

Miten nollaat itsesi?

Olen harrastanut hevosia pienestä pitäen ja ne vievät vieläkin arjen yläpuolelle. Hevosten parissa pääsee rentoutumaan ja keskittymään hetkeen eikä silloin tule mietittyä muuta. Yhteistyö näiden upeiden eläinten kanssa antaa paljon iloa ja energiaa arkeeni.

 

Tahtolauseesi?

Vain tekemällä syntyy onnistumisia ja tuloksia.

Jätä kommenttisi