Voimassa 01.06.2018 alkaen.

Yleistä verkkokaupasta

Mimmi & Mike Oy (2770567-6) myy Kasvustoori –konseptin tuotteita tämän verkkokaupan kautta. Näitä sopimusehtoja sovelletaan Mimmi & Mike Oy/Kasvustoori.fi verkkokaupan ja asiakkaan välisessä kauppasuhteessa. Tuotteita myydään täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen sekä maailmanlaajuisesti. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupasta www.kasvustoori.fi ja kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Kun tilaat verkkokaupasta, sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Tilauksen yhteydessä kirjattuja yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimittamiseen tai siinä ilmenevien epäselvien asioiden selvittämiseen.

Tilaukset vahvistetaan tilaajalle sähköpostilla, mutta vahvistuksen lähettäminen edellyttää tilaajan sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi maksu- ja toimitustavan. Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset kirjeenä tai useamman tuotteen tilatessasi kerralla toimitustapa on paketti.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi.

Maksutavat

Verkkopankkien verkkomaksupainikkeet

Voit maksaa tilauksen minkä tahansa suomalaisen pankin verkkomaksupainikkeen kautta. Kun käytössäsi on oman pankkisi antamat käyttäjätunnukset ja olet maksamassa nettiostoksiasi, siirryt verkkokauppamme sivuilta hetkeksi omaan pankkiisi ja maksat valitsemasi tuotteet suoraan omalta tililtäsi. Maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, joka huolehtii verkkokauppamme maksujenvälityksestä.

Korttimaksut 

Korttimaksamisesta verkkokaupassamme huolehtii Paytrail Oyj. Maksutapahtuman aikana luottokorttitietoja käsitellään aina suojatussa verkkoyhteydessä.

Maksunvälittäjän yhteystiedot

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Toimitusaika

Postitamme tilaukset kerran viikossa. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Asiakas maksaa palautuksen. Liitä palautukseen mukaan asiakasnumerosi/nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten.

Palautusosoite: Mimmi & Mike Oy, Kaanaantie 29, 01800 Klaukkala

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan ilmoittamallesi pankkitilille.

Ongelmatilanteet

Jos tuote on vioittunut tai kadonnut toimituksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee virheestä ilmoittaa viimeistään 14 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille. Lähetyksestä on välittömästi tehtävät reklamaatio postiin, jos lähetys on vioittunut toimituksen aikana.

Yritystiedot

Mimmi & Mike Oy
Y-tunnus: 2770567-6
Postiosoite: Kaanaantie 29, 01800 Klaukkala
Sähköpostiosoite: info@kasvustoori.fi
Puhelinnumero: +358 407736234
Yhteyshenkilö: Tarja Pursiainen