Tietoja meistä

Merja Pesonen on yrittäjä, muodin agentti, sparraaja ja mentori.

Tarja Pursiainen on yrittäjä, kouluttaja, yritysneuvoja ja viestintäkonsultti.

Olemme kumpikin kulkeneet erilaisia polkuja niin työ- kuin henkilökohtaisessa elämässämme sekä yhdessä että erikseen. Matkamme varrelta löytyy sekä ylä- että alamäkiä, mutta tasaistakin polkua olemme toki kulkeneet. Olemme elämässämme ja työssämme aina tehneet haluamiamme asioita. Emme ole jämähtäneet paikoillemme vaan olemme rohkeasti muuttaneet sitä, mikä ei tunnu toimivan.

Uskomme vahvasti, että motivoitunut ja innostunut ihminen saa enemmän aikaiseksi. Hän toteuttaa haaveitaan, unelmiaan ja tavoitteitaan. Mikäli jotakin haluaa riittävästi, sen voi saavuttaa. Meidän mielestämme saavuttaminen on kiinni motivoivasta tavoitteesta, inspiroivasta tekemisestä sekä kurinalaisuudesta. Joskus tarvitaan myös vähän onnea sekä oikeita ihmisiä matkan varrelle.

Olemme käynnistäjiä, kehittäjiä sekä erittäin innostuneita työstämme ja tekemisestämme. Tekemisen kautta pystyy mahdollistamaan hyvän lopputuloksen, vain tekemällä asiat edistyvät. Meistä voisikin sanoa, että olemme ”kädet savessa” tekeviä yrittäjiä. Olemme ajan myötä oppineet, kuinka merkityksellistä on asettaa tavoitteita niin yritystoiminnassa kuin yksityiselämässä, unelmoida ja ryhtyä toimeen. Tavoitteet ja unelmat voivat olla pieniä tai suuria, sillä ei ole merkitystä, kullakin ne ovat omanlaisia. Mutta tavoitteet ja unelmat inspiroivat, vievät eteenpäin ja antavat voimaa. Tosin pelkkä tavoite tai unelma ei riitä, sen eteen on oltava valmis tekemään myös töitä!

Tästä ajatuksestamme ja innostuksestamme syntyi Kasvustoori sekä tämä blogi. Haluamme auttaa yrittäjiä, organisaatioita sekä sen ihmisiä voimaan paremmin, haluamme auttaa ihmisiä myös henkilökohtaisten tavoitteiden saavuttamisessa. Haluamme motivoida, inspiroida ja kannustaa. Haluamme auttaa juuri sinua löytämään omat tavoitteesi ja unelmasi sekä toteuttamaan ne!

Tervetuloa mukaan, matkastasi tulee taatusti antoisa!
.
.