Mikä on KasvuStoori?

Olemme rakentaneet KasvuStoorista konseptin, johon kuuluu innostavia tuotteita, inspiroivia koulutuksia ja hyödyllisiä blogikirjoituksia. Tavoitteenamme on antaa työvälineitä tavoitteiden, unelmien, arjen sekä elämän hallintaan. Työvälineitä voi hyödyntää sekä henkilökohtaisessa elämässä että yrittäjyydessä.

KasvuStoorin työvälineet auttavat ja ohjaavat sinua mm. seuraavissa asioissa

 

KasvuStoorin takana on kaksi energistä yrittäjänaista: Merja Pesonen, joka on yrittäjä, muodin agentti, sparraaja ja mentori sekä Tarja Pursiainen, joka on yrittäjä, kouluttaja, yritysneuvoja ja viestintäkonsultti.

Meillä on omat vahvuutemme, omat osaamisemme ja yhdessä aikamoinen määrä kokemusta.
Uskomme vahvasti, että motivoitunut ja innostunut ihminen saa enemmän aikaiseksi. Hän toteuttaa haaveitaan, unelmiaan ja tavoitteitaan. Mikäli jotakin haluaa riittävästi, sen voi saavuttaa. Mielestämme saavuttaminen on kiinni motivoivasta tavoitteesta, inspiroivasta tekemisestä sekä kurinalaisuudesta – asiat tapahtuvat hyvin harvoin itsestään, niiden eteen on oltava valmis tekemään töitä. Joskus tarvitaan myös vähän onnea sekä oikeita ihmisiä matkan varrelle.

Tästä ajatuksestamme ja innostuksestamme syntyi Kasvustoori. Haluamme auttaa yrittäjiä, organisaatioita sekä sen ihmisiä voimaan paremmin. Haluamme auttaa ihmisiä myös henkilökohtaisten tavoitteiden saavuttamisessa. Haluamme motivoida, inspiroida ja kannustaa. Haluamme auttaa juuri sinua löytämään omat tavoitteesi ja unelmasi sekä toteuttamaan ne!

Kurkkaa verkkokauppaamme, josta löydät inspiroivia tuotteita ja käy lukaisemassa blogiamme, josta löytyy paljon mielenkiintoista sisältöä.

Tervetuloa mukaan, matkastasi tulee taatusti antoisa! Mikä on sinun KasvuStoorisi?
.
.