Mikä on KasvuStoori?

KasvuStoori on tehty rohkaisuksi sinulle. Olemme rakentaneet KasvuStoorista konseptin, johon kuuluu innostavia tuotteita, inspiroivia koulutuksia ja hyödyllisiä blogikirjoituksia. Tavoitteenamme on antaa työvälineitä tavoitteiden, unelmien, arjen sekä elämän hallintaan. Työvälineitä voi hyödyntää sekä henkilökohtaisessa elämässä että yrittäjyydessä.

KasvuStoorin työvälineet auttavat ja ohjaavat sinua mm. seuraavissa asioissa

KasvuStoorin perustivat vuonna 2018 syksyllä Tarja Pursiainen ja Merja Pesonen. Kasvustoorin tiimissä on alusta asti ollut vahvasti mukana myös Suvi Voutilainen Avena Desingista. Suvi on visuaalisen ilmeemme ja kaikkien tuotteidemme graafisen suunnittelun sekä toteutuksen takana. Tekniikasta ja verkkoalustamme hallinnoinnista tiimissämme vastaa Tuomo Burman, Kuopion Softop Oy. Tuomo huolehtii kauppamme toimivuudesta sekä muista teknisistä asioista. Yrittäjä ja mentor Anja Ström on sparrannut ja auttanut meitä ideoiden ja tuotteiden suunnittelussa sekä toteutuksessa ja ollut alusta asti osa tiimiämme.

Tämän lisäksi KasvuStoorin rakennatte kaikki te ihanat yrittäjät, jotka kerrotte tarinanne ja annatte uskoa muille muutoksesta ja yrittäjyydestä. Vieraskynä yrittäjämme tuovat myös valtavaa osaamistaan lukijoidemme hyödynnettäväksi. Blogimme tarkoitus on auttaa, rohkaista, innostaa ja motivoida kaikkia heidän valitsemallaan tiellä.

Merja siirtyi helmikuussa 2020 kokonaan omien projektiensa pariin. Tarja Pursiainen jatkaa KasvuStoorin luotsaamista tiimin kanssa. Tarja on on yrittäjä, kouluttaja, yritysneuvoja ja viestintäkonsultti.

Omistusta tullaan vahvistamaan lähitulevaisuudessa, mutta siitä lisää myöhemmin. Tiimillämme on kaikillla omat vahvuudet, omat osaamiset ja yhdessä aikamoinen määrä kokemusta. Tiimi on yksi yhteistyön sokeri ja suola tässä projektissamme. Uskomme vahvasti, että motivoitunut ja innostunut ihminen saa enemmän aikaiseksi. Hän toteuttaa haaveitaan, unelmiaan ja tavoitteitaan. Mikäli jotakin haluaa riittävästi, sen voi saavuttaa. Mielestämme saavuttaminen on kiinni motivoivasta tavoitteesta, inspiroivasta tekemisestä sekä kurinalaisuudesta – asiat tapahtuvat hyvin harvoin itsestään, niiden eteen on oltava valmis tekemään töitä. Joskus tarvitaan myös vähän onnea sekä oikeita ihmisiä matkan varrelle.

Tälläisista ajatuksista ja innostuksista jatkamme KasvuStoorin rakentamista rohkaistaksemme lukijoitamme ja seuraajiamme. Haluamme auttaa yrittäjiä, organisaatioita sekä niiden ihmisiä voimaan paremmin. Haluamme auttaa ihmisiä myös henkilökohtaisten tavoitteiden saavuttamisessa. Haluamme motivoida, inspiroida ja kannustaa. Haluamme auttaa juuri sinua löytämään omat tavoitteesi ja unelmasi sekä toteuttamaan ne!

Kurkkaa verkkokauppaamme, josta löydät inspiroivia tuotteita ja käy lukaisemassa blogiamme, josta löytyy paljon mielenkiintoista sisältöä.

Tervetuloa mukaan, matkastasi tulee taatusti antoisa! Mikä on sinun KasvuStoorisi?
.
.