KasvuStoori – Eila Lindvall, jäsenkorjaaja

Tervehdys! Olen Lindvallin Eila 53 v  alanvaihtaja, omantieni kulkija. Olen herkkä, empaattinen ja  sydämellä toimiva, on-off tyyppi, eli kaikki mihin lähden lähden täysillä tai en ollenkaan, välimuotoja ei ole.

Asun Riihimäellä. Toimin kevytyrittäjänä, jäsenkorjaajana pääasiassa Vantaan Kaivokselassa, ihan Hämeenlinnaväylän varrella, sekä n. kuukausittain Hämeenlinnassa. 

Jäsenkorjaus toimii useimpiin tuki- ja liikuntaelin vaivoista lähteviin probleemiin.

Kaikki alkoi vuonna 2014, erilaisten kolhujen, sekä 30 vuoden  fyysisen ravitsemisalan töiden seurauksena kroppa meni siihen kuntoon, että oli pakko hakea apua. Löysin silloin jäsenkorjaaja opiskelijan, joka sai minut parempaan kuntoon. Jos silloin en olisi saanut apua, en usko, että olisin tällä hetkellä työelämässä.

Toisen hoitokerran jälkeen pohdin, että olisin superonnellinen, kun itse voisin tehdä jotain vastaavaa. Ja siitä parin kuukauden päästä syksyllä 2014 aloitin opiskelut Hartolassa Itä-hämeenopistolla.

Suurin motivaattori on halu auttaa ihmisiä, motivoida satsaamaan omaan hyvinvointiin, joka on se kaikkein tärkein. 

Vain hyvinvoivana sinä pystyt huolehtimaan itsestäsi perheestäsi, läheisistäsi, työstäsi, harrastuksista ja muista velvoitteista.

Tulevaisuus

Mulla on työnalla jäsenkorjausasiakkaan työkirja, jonka tavoite on nostaa hoidon onnistuminen next levelille, sitouttamalla asiakas satsaamaan hyvinvointiin, myös hoitokertojen välissä pitkällä aikavälillä.

Sekä  uudelleen herättelen henkiin myös Hyvinvointipäivät, joista ensimmäinen 15.04 Vantaalla  Puistokulmassa klo 11-16

Miten nollaan itseni

Luonto on mulle tärkeä. Pitkät kävelylenkit metsässä, tai  vaan istuminen kesällä puistossa, ja ihan parasta on lähteä muutamaksi päiväksi talkooavuksi  ihastuttavaan Ystävyyden majataloon, tämän paikan löysin viime keväänä.

Tahtolauseeni

Omaan hyvinvointiin satsaaminen on edullista ja toimivaa, mutta sairauksien hoito on kallista, tulokset epävarmoja, ja ei ole itsestään selvää, että saa edes hoitoa, ainakaan ajoissa.

Menetettyä hyvinvointia on aina vaikea saada takaisin.

Päivääkään en ole katunut, tämä on mun unelmatyö ja jossain muodossa tulee olemaan aina osa minua.

Katso lisää:

https://www.facebook.com/jasenkorjaajaeilalindvall

https://www.instagram.com/hyvinvointilindvall

https://www.facebook.com/vvantaanhyvinvointipaiva

1 kommentti

Jätä kommenttisi

Maria Ivanoffkommentoi
14.03.2023 at 21:13

Maria Ivanoff tässä kirjoittaa. Minulle on tehty muutama selkäleiikkaus sen jälkeen kun exäni tönäisi minut kiviportaikkoon niin että alaselkäni vioittui. On jäänyt neuropaattinen kipu siis alaselkään..onko tällaista vaivaa mahdollista korjata jäsenkorjayksella. Olen käynyt kuntoutuksessa kun ja saanut lihaskalvohoitoja.. mutta hoidot on jatkuneet jo useamman vuoden kaikkea on yritetty jo pitkään. Juoksumatolla kävelyä, jne.

Jätä kommenttisi