KasvuStoori – Tarja Salmi

Hei, olen Tarja Salmi, ainainen elämän ihmettelijä ja yrittäjä, joka haastaa itseään jatkuvasti hyppimään ulos omalta mukavuusalueelta ja matkaamaan kohti unelmia.
Voimavara- ja vuorovaikutusvalmentajana ja sertifioituna business coachina toimin työyhteisöille ja yksilöille oivalluttajana, sparraajana ja innostajana.
Autan asiakkaitani löytämään sisäisen tasapainon ja vahvistamaan mielen puskureita, jotta elämän yleinen hyvä vire säilyisi eri tilanteissa. Työyhteisöissä motivoin tiimin löytämään omat vahvuudet, onnistumisen avaimet ja vahvistamaan yhteispeliä.

Matkani tähän unelmatyöhön alkoi jo nuorena, jolloin haaveilin psykologian opinnoista, mutta työt perheyrityksessä eivät antaneet siihen mahdollisuutta. Jälkeenpäin ajatellen se polku, mitä lähdin kulkemaan opiskelujen sijaan, on valmistanut minut vahvaksi ja avarakatseiseksi ammattilaiseksi tässä työssäni. Työpainotteinen polkuni sisälsi toki opiskeluakin, mutta kokemusta kertyi niin järjestö- kuin businessmaailmasta ja yrittäjyydestä tapahtuma-alalla. Noihin vuosiin mahtuu paljon kohtaamisia, haastavia tilanteita, onnistumisia ja epäonnistumisia, jotka avasivat ymmärrystäni sekä ihmisistä että työelämästä.

Kiireisinä uravuosina lähdin tutkimusmatkalle itseeni, sillä tietyssä vaiheessa oravanpyörää väsähdin totaalisesti. Selkä seinää vasten mietin, miten saada elämäni balanssiin ja itselle lisää vahvuutta kulkea yhä enemmän omalta tuntuvaa polkua. Tein pitkään itseni kanssa töitä, hankin tietoa, kokeilin erilaisia menetelmiä ja lopulta asiat alkoivat selkeytymään. Matkalla lamppu syttyi sille, että nyt on aika lähteä kohti sitä, mikä nuorena jo minua houkutti eli kohti tätä valmennusalaa, jossa tiesin pystyväni hyödyntämään elettyä elämääni ja sen antamia oppeja.

Minua motivoi eniten ihmisten innostuminen itsestään, työstään ja elämästään yleensä. Se, kun he
kasvavat henkistä pituutta silmissä, oivallettuaan itsestään jotain olennaista, löydettyään uusia ratkaisuja asioihin ja tilanteisiin. Energia, mikä lähtee virtaamaan sekä yksilöissä että tiimeissä tapaamisten aikana, on paras palkintoni.

Vahvuuteni työssäni on se, että olen itse rohkeasti tehnyt paljon hyppyjä tuntemattomaan, monia uusia aloituksia ja siksi voin aidosti seistä sanojeni takana. Kun saan rohkaista ja innostaa ihmisiä uskaltamaan mukavuusalueen ulkopuolelle, ja näen sen hyvää tekevät vaikutukset, koen tunteen merkityksellisestä työstä. Oma kokemukseni on osoittanut, että meissä jokaisessa on mahdollisuuksia niin moneen ja sen oman käytettävissä olevan potentiaalin löytäminen avaa
jokaiselle paljon uusia värejä elämään.

Minuun ja työhöni pääset tutustumaan kotisivullani: www.tarjasalmi.fi , IG:ssä tarjasalmivalmennus ja FB:ssä TS Valmennus. Teen valmennuksia ympäri Suomen.

Helpoin tapa selvittää, voisinko olla avuksi, on varata 30 minuutin ilmainen verkkotapaaminen, jossa kerron lisää tavastani tehdä, työni tuloksista ja saat vastauksia kysymyksiisi. Ota rohkeasti yhteyttä, sillä se ei sido mihinkään vaan antaa vastauksen sille, voisinko olla nyt tai tulevaisuudessa hyödyksi sinulle tai työyhteisöllesi tarja@tarjasalmi.fi

”Tässä työssä suurin motivaattorini on sinun onnistumisesi – se että saavutat tavoitteesi, avaat solmut, pääset eteenpäin, löydät itsestäsi uusia ulottuvuuksia, innostut itsestäsi sekä opit luottamaan omiin kykyihisi ja päätöksiisi. Ennen kaikkea: opit elämään enemmän rehellistä, oman itsesi näköistä elämää.”

Jätä kommenttisi