KasvuStoori – Nordic Digital Creations Oy:n

Kuvat: Samuli Koivusalo, @skoivusalopotos

Olen Jenni Katariina Kähkönen, Nordic Digital Creations Oy:n perustaja ja DigiSihteerit -tiimin jäsen. Vaikka kirjoitankin tätä yrittäjänä, puhun mieluummin meistä, sillä ennen kaikkea olemme yhteen hiileen puhaltava tiimi.

Tunnette meidät erityisesti nimestämme DigiSihteerit ja yrityksemme tarjoaakin digitaalisia sihteeri- ja assistenttipalveluja suomalaisten yrittäjien ja yritysten tueksi. Vaikka juuremme ovatkin vahvasti Etelä-Pohjanmaalla, jossa pohjalainen rehtiys ja periksiantamattomuus kulkevat verissä, olemme digitaalisuutemme ansioista valtakunnallinen toimija. Asiakkaiksemme ovat tervetulleita yritykset mistä päin Suomea tahansa!

Yrittäjille kasautuu paljon kaikenlaista pientä, yritystoiminnan arjen kannalta merkityksellistä juoksevaa asiaa ja juuri näiden tällaisten juoksevien asioiden, sekä muun yrityksen arjen askareiden pariin palvelumme on suunnattu. Näin yrittäjällä itsellään on mahdollisuus saada hengähdystaukoa ja aikalisää arkeen, jolloin aikaa jää myös vapaa-ajalle ja itselle tärkeille asioille.  Monesti on myös paljon tehokkaampaa kohdistaa yrittäjän omat resurssit yrityksen ydintoimintaan ja jättää toimistohommat näppärälle sihteerille tai assistentille. Töitä ei välttämättä ole kokoaikaiselle sihteerille jaettavaksi ja osa-aikaisia tekijöitä on vaikea löytää tai saada pysymään talossa.

Digitaalisen kanssakäymisen lisääntyminen, sekä tarve tämänkaltaisille palveluille, yhdistettynä vahvaan kokemukseen monipuolisista toimistotöistä antoivat vihdoin rohkeutta toteuttaa pitkäaikaisen unelmani omasta yrityksestä ja näin syntyi DigiSihteerit -tiimi.

Yksin en kuitenkaan olisi tähän pisteeseen saakka päässyt. Liikeidean kehittämiseen sain tukea uusyrityskeskus Neuvoa Antavalta sekä taloushallinnon ja media-alan ammattilaisilta verkostostani. Itseasiassa tradenominopintojeni aikainen koulukaverini ja toimistoalan rautainen ammattilainen Aletta Kuru vaihtoikin DigiSihteerit -tiimiin töihin digitalisaation tuoman paikkariippumattomuuden vuoksi ja työskentelee tällä hetkellä etänä Espanjasta käsin. Isona tukena on ollut myös ELY –keskus, joka myönsi yrityksellemme maaseudun yrityksen perustamistukea, josta sai selkeää boostia yritystoiminnan aloitukseen. Iso kiitos kuuluu siis kaikille tukijoille.

Kaikista palkitsevinta on tavata erilaisia yrittäjiä ja kuulla heidän tarinoitaan, eli ihmiset yritysten takana motivoivat eniten. Se, että voimme palvelullamme auttaa Suomalaisia yrityksiä menestymään ja helpottaa yrittäjien päivittäistä kuormaa, tuo myös intoa tekemiseen. Yhdessä koetut ilot ja onnistumiset ovat tämän työn suola. Olemme aidosti avuksi ja laitamme ”digikädet” heilumaan, jotta yrittäjän olisi helpompi toimia arjessa.

Parhain opetus on se, että yrittäjän ei kannata yrittää yksin. Apua saa ja sitä on tarjolla, kunhan vain oppii sitä pyytämään ja oivaltaa sen, että kaikkea ei tarvitse osata tai tehdä itse. Varsinkin kasvuhakuisen yrittäjän on jossakin vaiheessa syytä opetella delegoimaan asioita menestyäkseen.

Tulevaisuudessa haaveena on olla Suomalaisten yritysten paras kumppani arjen toimivuuteen ja kiinnostava työpaikka sihteeri- ja assistenttialan ammattilaisille.

Yrittäjän hektiseen bisneselämään tuo vastapainoa uusioperheen arki (toki hektistä se on sekin, mutta hieman eri tavalla). Lasten kanssa saa vapaasti hassutella menemään ja luoda elämän tärkeimpiä muistoja. Joskus tietenkin otan aikaa myös aivan itselleni esimerkiksi saunomalla ja käymällä säännöllisesti hieronnassa tai kävelyllä luonnon keskellä.

Tämän hetkinen tahtolauseeni on, että Yrittäjä – älä jää yksin.

Yritystämme ja tulevaa taipalettamme voitte seurata esimerkiksi sosiaalisessa mediassa (Facebook, Instagram, LinkedIn) @digisihteerit sekä vuodenvaihteessa julkaistavillamme nettisivuilla www.digisihteerit.fi. Minulle voi laittaa myös rohkeasti verkostoitumispyyntöjä esimerkiksi LinkedInissä, sillä yhdessä olemme enemmän.

Mikäli yrityksesi tarvitsee toimistoalan ammattilaisia avukseen esimerkiksi laskutuksiin, someassarointiin tai muihin toimistotehtäviin, niin meihin saa yhteyden soittamalla, tekstarilla tai sähköpostilla:

Jenni Kähkönen +358503680873, jenni.kahkonen@digisihteerit.fi

Aletta Kuru +3580503688192, aletta.kuru@digisihteerit.fi

IG:

https://www.instagram.com/digisihteerit/

Facebook:

https://www.facebook.com/digisihteerit

LinkedIn:

https://www.linkedin.com/company/digisihteerit/

Jätä kommenttisi