Hoitohuone Ahonlaita – KasvuStoori

Olen Susanna Castrén ja yritykseni on Hoitohuone Ahonlaita. Olen aina ollut kiinnostunut vaihtoehtoisista hoidoista hoitomuodoista, ja saatuani apua vyöhyketerapiasta omiin vaivoihini päätin monen mutkan kautta lähteä opiskelemaan sitä. Valmistuin Harmonet Koulutuksesta kesäkuussa 2013 luontaishoitajaksi. Aluksi tein hoitoja työn ohella, mutta lokakuussa 2013 sain mahdollisuuden ryhtyä kokopäiväisesti tekemään työtä, joka tuntuu omalta ja tärkeältä. Marraskuussa 2015 syvensin vielä opintojani ja valmistuin Harmonet Koulutuksesta Diplomivyöhyketerapeutiksi. Opiskelin samaan aikaan myös Ayurveda hoitajaksi sekä kävin muita lyhyempiä kursseja. Vuonna 2017 suoritin Yrittäjän ammattitutkinnon, joka auttoi viemään yritystäni vieläkin kannattavampaan suuntaan. Sain koulutuksesta apua yritykseni talouden hallintaan.

Tarjoan monipuolisen valikoiman luontaishoitoja erilaisten kiputilojen ja ongelmien hoitoon sekä ennaltaehkäisyyn. Minulle hoitotyö tarkoittaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemista. Pitämällä huolta itsestäsi, myös lähimmäisesi voivat paremmin!

Itseäni motivoi nähdä, miten ihmiset ovat saaneet apua hoidoistani. He ovat päässeet joko kokonaan eroon vaivasta tai sitten saaneet helpotusta olotilaansa. Tyytyväinen asiakas on minulle ilo ja kunnia. Tavoitteeni on tehdä kaikki hoidot aina niin kuin toivoisin ne itselleni tehtävän.

Yritystoiminnan laajentaminen on nyt tähtäimessä ja toivonkin että viimeistään ensi vuonna asiat alkavat edetä toivomallani tavalla.

Rentoudun luonnossa koirien kanssa lenkkeillen sekä hevostallilla oman hevoseni kanssa puuhastellen.

Itsestään kannattaa pitää huolta sillä pienikin rentoutumishetki arjen keskellä voi saada ihmeitä aikaan!

Jätä kommenttisi