Millainen olisi paras versio itsestäni?

Yksi pysäyttävimmistä ajatuksista, joihin olen törmännyt viime aikoina internetin ihmeellisessä maailmassa seikkaillessani, on

Hell on earth would be to meet the (wo)man you could have been if you just took the time to think and asked the right questions.

Näin on sanonut Keith Cunningham, joka on amerikkalainen yrittäjä ja kansainvälinen business puhuja, googlaamalla löydät hänen innostavia juttujaan.

Tämä edellä oleva lausahdus pysäytti minut totaalisesti ja jäin pohtimaan asiaa; olenko itse käyttänyt kaiken potentiaalini ja osaamiseni? Olenko tehnyt niitä asioita, joita itse haluan? Millainen olisi se henkilö, joka voisin parhaimmillani olla? Olenko haastanut itseäni riittävästi?

Vastaukseni on, että en valitettavasti usko, että olen käyttänyt kaikkea potentiaaliani hyväkseni. Toki olen tehnyt paljon itseäni innostavia asioita, en yleensä aio vaan teen, en anna pikkujuttujen häiritä, vaan etenen asioiden kanssa ja innostun monenlaisesta tekemisestä. Sanon mieluummin kyllä kuin ei, tykkään yhteistyöstä oikeiden ihmisten kanssa.

Mutta… voisin myös olla niin paljon enemmän, jos kuuntelisin vielä enemmän itseäni ja tekisin vielä enemmän asioita, joita itse haluan. Haastaisin ja puskisin itseäni kokeilemaan rajojani, ajattelemaan enemmän ”out of the box”. Ja nyt en puhu pelkästään työasioista, vaan nämä pätevät kaikilla elämän osa-alueillani. Mikä siis estää?

Jäimme eilen juttelemaan Suomalaisessa Kirjakaupassa pitämämme esityksen jälkeen yhden ihanan kirjakaupan asiakkaan kanssa. Ajatusten vaihdossamme tuli esille juuri se asia, että olisi niin paljon, mitä haluaisi tehdä, mutta kun ei saa aikaiseksi. Kuulemme ja näemme Tarjan kanssa tätä todella usein ja moni kamppailee saman asian kanssa. Juuri tähän tarpeeseen on KasvuStoori -konsepti luotu. Haluamme auttaa ihmisiä olemaan parhaita versioita itsestään, lopettaa aikomisen ja aloittaa tekemisen. Haluamme auttaa miettimään, mitä kukin todella haluaa, kuuntelemaan itseään ja tekemään niitä itselle tärkeitä asioita.

Se ei ole helppoa, eikä se tapahdu itsestään, mutta se ei ole myöskään rakettitiedettä. Haastattelen KasvuStoorin Tarjaa tällä viikolla ja julkaisemme torstaina blogikirjoituksen, jossa pureudumme tähän ongelmaan. Pysy siis kuulolla!

Ja jos haluat lopettaa aikomisen ja aloittaa tekemisen, osta itsellesi mahtava tavoitekalenteriuutuus Suomalaisesta Kirjakaupasta tai tilaa se www.kasvustoori.fi

Inspiroivaa uutta viikkoa!

Jätä kommenttisi