KasvuStooriTM tavoitekalenteri myynnissä Suomalaisessa Kirjakaupassa

Meillä on superhyviä uutisia – olemme todella iloisia & innoissamme! KasvuStoorin kalenteri 2019 on saatavilla nyt myös Suomalaisesta Kirjakaupasta ympäri Suomea! Lue postaus loppuun, kerromme nimittäin mahtavasta MAKSUTTOMASTA tavoitesparrauskurssista edempänä!

Kun aloimme viime syksynä suunnitella uudenlaista kalenteria, mietimme seuraavia asioita:

  • Onko arjenhallintasi haasteellista?
  • Onko sinulla päämäärä, jonne haluaisit päästä?
  • Onko mielessäni jokin tavoite, iso tai pieni, jonka haluaisit saavuttaa?
  • Unelmoitko jostakin ihanasta asiasta, mutta et ole vielä rohjennut aloittaa unelmasi tavoittelua?

Lähtökohtamme oli ja on, että haluamme auttaa ihmisiä hallitsemaan arkeaan, saavuttamaan tavoitteitaan ja rohkenemaan kurkottaa unelmiaan kohti. Halusimme tehdä työvälineen, jonka avulla näitä asioita on helpompi edistää.

KasvuStoorin kalenteritoteutus on erittäin laadukas. Paperi on riittävän paksua, eikä se näy läpi. Kannet ovat ympärilaminoidut (myös reunat) ja kalenteri on kokonaan suomalaista käsityötä, se on myös painettu Suomessa. Käytön voi aloittaa jo marraskuun alusta ja työvälineitä voi hyödyntää vaikka heti.

Koko on sopiva A5 ja paksuus optimaalinen 1,3 cm, jolloin sitä on helppo kuljettaa mukana. Se sopii myös A5 kokoisten nahkakansien sisälle. Kalenteri sisältää ihanan viikkoaukeaman, jossa on paljon kirjoitustilaa. Se sisältää myös nimipäiväkalenterin ja vuoden 2020 kalenteritiedot. Kalenteri toimii työvälineenä monenlaisessa suunnittelussa, toteutuksessa tai sitä voi käyttää pelkästään normaalina kalenterina.

Kalenteri auttaa sinua suunnittelemaan vaikka koko vuoden. Siinä on helppokäyttöiset työvälineet niin pienten kuin isompienkin asioiden toteuttamiseen ja tekeminen on helppo jaksottaa. Työvälineiden avulla voit suunnitella ja toteuttaa lyhyemmälle jaksolle työtehtäviä, yritystoiminnan tavoitteita, kuntoilua, elämäntaparemonttia, harrastuksia, uuden oppimista, opiskelua tai ihan mitä itse haluat. Voit myös vain hallita paremmin arkeasi ja aikaasi. Kalenterin ohjetekstit antavat ajatuksia, vinkkejä, ohjeita ja tsemppaavat eteenpäin.

Aloittaminen on helppoa, sen voit tehdä vaikka jo tänään, huomenna tai heti kun vaan haluat. Aloitus vaatii vain aloittamisen, toteutus taas tekemisen. Tekemällä ja asioita eteenpäin viemällä saat sen mitä haluat!

Tilaa itsellesi ihan paras työväline KasvuStoorin verkkokaupasta, hae omasi Suomalaisesta Kirjakaupasta tai muilta jälleenmyyjiltämme  https://www.kasvustoori.fi/jalleenmyyjat/  21.1018 mennessä, niin pääset mukaan maksuttomalle sparrauskurssille! tavoitteiden saavuttamisesta ! Ohjaamme ja sparraamme sinua salaisessa fb-ryhmässä 22.10. – 25.11.2018 suunnittelemaan tavoitteitasi sekä edistämään niitä. Kurssin jälkeen sinun on helppo laatia uusia tavoitteita ja saada ne toteutettua. Kurssi soveltuu sekä yrittäjyyden kuin henkilökohtaisen elämänkin tavoitteisiin. Kurssi ei ole tiukkaotsaista puurtamista, eikä hampaiden kiristelyä – tsemppaamme, ohjaamme, neuvomme ja kannustamme sinua etenemään tavoitettasi kohti.

Lopeta aikominen – aloita tekeminen!

Ps. Jos olet itse kiinnostunut jälleenmyynnistä, ota meihin yhteyttä info@kasvustoori.fi

Jätä kommenttisi