Ihanaa, innostavaa ja motivoivaa Yrittäjän päivää

Suomessa on yli 280 000 yritystä, ja noin 93 % on alle 10 hengen yrityksiä. Me yrittäjät olemme tärkeä porukka myös yhteiskunnallisesti!

Yrittäjänä oleminen antaa mahdollisuuksia. Voit tehdä haluamiasi asioita, voit muuttaa tekemistäsi omien toiveidesi ja tavoitteittesi mukaan. Et voi kuitenkaan olla unohtamatta asiakkaita, niitä ihmisiä, jotka haluavat sinun yrityksesi tuotteita ostaa ja palveluita käyttää.

Me kaksi voimanaista KasvuStoorin takana olemme yrittäjiä, olemme olleet pitkään. Meille se on tuonut mahdollisuuksia kehittää uutta, tehdä monia asioita, antaa erilaisia oppeja sekä kehittyä niin ihmisenä kuin yrittäjänä. Päivääkään emme vaihtaisi pois – tai no ehkä jonkun haasteellisen päivän olisi joskus voinut jättää väliin 😉

Yrittäjänä tapaa paljon erilaisia ihmisiä, saa tehdä yhteistyötä erilaisten ihmisten sekä tahojen kanssa. Voi rakentaa ihania verkostoja ympärilleen ja kehittää aivan mieletöntä yhteistyötä. Vapauden suunnitella omaa elämäänsä, työtänsä, työuraansa ja osaamisen kehittämistä. Mutta vastuu tulee aina kuitenkin toisessa vaakakupissa. Yrittäjyys opettaa myös ottamaan vastuuta asioista. Täytyy myöntää, että tekniikka kun pettää niin silloin kyllä mielellään kaataa vastuun jonkun muun niskaan kuin yrittää itse ohjelmoida, korjata, asentaa jne.

Yrittäjyys voi olla mahdollisuus menestyä, mutta seen eteen on tehtävä töitä. Yrittäjyys voi olla ihana elämäntapa. Elämä vie meitä askel kerrallaan eteenpäin, niin myös yrittäjyys.

Nautitaan meidän päivästä!

Jätä kommenttisi