AIM Visual Oy – KasvuStoori

Kuka olet?

Olen Sonja Eid, 22-vuotias intohimoinen graafinen suunnittelija, AD, toimitusjohtaja ja yrittäjä. Vapaa-ajalla harrastan myös tanssia. Rakastan luovaa tekemistä, ideointia ja uuden luomista.

 

Mikä on yrityksesi?

Yritykseni on AIM Visual Oy. Olemme strateginen bränditoimisto. Tuomme brändin herkullisimmat piirteet pinnalle erottuvan designin, vaikuttavan sisällön ja tavoitteellisen strategian avulla. Tavoitteenamme on nostaa brändi seuraavalle tasolle, vastustamattomien joukkoon.

 

Miten kaikki alkoi?

Yrittäjyyden polkuni alkoi jo opiskellessani graafiseksi suunnittelijaksi. Saimme valita valinnaiskurssit viimeiselle vuodelle ja päätin valita yrittäjyyskurssin. Kurssin käytyä jatkoin Nuori Yrittäjyys ry:n järjestämään Vuosi Yrittäjänä -ohjelmaan. Pyöritimme ensimmäistä harjoitteellista yritystä noin vuoden ajan ystäväni kanssa. Valmistuimme ja oli tehtävä päätös jatkaako yrityksen pyörittämistä perustamalla oikea yritys vai meneekö muille töihin. Päätin seurata unelmiani ja lähteä yrittäjäksi, se tuntui oikealta. AIM Visual perustettiin 7.7.2016 ja sitä en ole katunut hetkeäkään. Yritys on siis jo 2.vuotta.

 

Miten olet päässyt tähän pisteeseen?

Halulla kehittyä ja oppia uutta jatkuvasti, sinnikkyydellä, luovalla ongelmanratkaisutaidolla ja työnteolla. Yksi parhaimpia päätöksiä on ollut AIM-tiimin rakentaminen. Tiimin kanssa ratkomme ongelmat, kehitämme yritystoimintaa ja iloitsemme onnistumista yhdessä. Uskon, että yksin pääsee nopeasti eteenpäin, mutta yhdessä pääsee pidemmälle!

 

Mikä motivoi sinua yritystoiminnassasi?

Intohimot, unelmat ja yhdessä menestyminen! Graafisen suunnittelun ja yrittäjyyden kautta saan toteuttaa itseäni ja rakentaa unelmieni elämää. Graafinen suunnittelu tarkoittaa minulle myös sitä, että voin mahdollistaa asiakkaideni unelmat näkyviksi. Lisäksi menestys yhdessä tiimimme kanssa motivoi suuresti, haluamme olla esimerkkejä myös muille.

Missionani on tehdä maailmasta visuaalisempi ja inspiroivampi paikka elää.

 

Parhaimmat yritystoimintasi opetukset vuosien varrella?

Minusta tuntuu, että yrittäjänä oppii uutta joka päivä – sekä yritystoiminnasta, elämästä että itsestään. Yrittäjyys on mm. kehittänyt minulle kyvyn oppia luottamaan epävarmuudenkin keskellä, sillä yrittäjyyteen sisältyy välillä yllättäviäkin käänteitä. Kun ongelmia tai haasteita ilmenee, luotan niihin löytyvän aina jonkin ratkaisun.

Olen käynyt myös luovan alan yrittäjyyskoulutuksen, josta sain paljon oppeja mm. taloushallintoon, myyntiin ja tuotteistamiseen.

 

Mikä on yrityksesi tulevaisuus? Mitä tavoittelet?

Oma tavoitteeni on olla Suomen vaikuttavin logosuunnittelija. AIM Visualin ja AIM-tiimin yhteinen tavoite on olla Suomen kovin bränditoimisto.

 

Miten nollaat itsesi?

Tärkeä kysymys! Nollaan itseni kuntosalilla, tanssimalla tai viettämällä aikaa läheisten ihmisten kanssa. Työni on istumatyötä ja suurimmaksi osaksi vaativaa ajattelua, joten vapaa-ajallani pyrin liikkumaan ja jättämään aivot narikkaan.

 

Tahtolauseesi?

If you can see it, you can do it. Eli toisin sanoen uskon, että kaikki mistä unelmoit on mahdollista. Lähdetkö toteuttamaan niitä unelmia riippuu vain sinusta!

Jätä kommenttisi