KasvuStoori – W Design Finland

Olen Marja Wirenius, helsinkiläistynyt lappeenrantalainen. Olen myös äiti ja vaimo.

Olen tuore vastuullisen kotimaisen kodin design yrityksen – W Design Finlandin perustaja.

Miten kaikki alkoi?

Yrittäjyys on kutkuttanut ajatuksena mielessäni jo vuosia. Ajoittain se on pulpahtanut mieleeni aktiivisimmin kuin toisinaan. Olen tehnyt pitkään töitä eri HR-tehtävissä ja nyt minulle tarjoutui oikeastaan kuin tarjottimella mahdollisuus lähteä kokeilemaan yrittäjyyttä perhevapaan sijaisuuteni päättyessä HR-tehtävissä. Arvostan suuresti käsityöläisyyttä ja kotimaisuus sekä toiminnan vastuullisuus ovat itselleni tärkeitä arvoja. Koen, että yritykseni tärkeimpiä punaisia lankoja on vastata arvoja, joiden takana itse seison. Pyrin itse kuluttamaan vastuullisesti kertakäyttökulutuksen sijaan. Näiden asioiden pohjalta pohjalta lähti muodostumaan W Design Finland.

Miten olet päässyt tähän pisteeseen?

Yritykseni aloitti toimintansa vuoden 2021 lopussa, eli se on ollut toiminnassa vasta hetken. Verkkokaupan perustaminen ja käyntiin saaminen on vaatinut paljon työtä, joka jatkuu edelleen. Nautin jokaisesta päivästä ja ajatus siitä, että vastaan valinnoistani itselleni on kutkuttava.


 Mikä motivoi sinua toiminnassasi?

Minua motivoi yhteistyö upeiden valmistajien kanssa sekä tyytyväiset asiakkaat. Se, että voin aidosti seistä tuotteiden takana, on minulle äärimmäisen tärkeää. Olen saanut muutaman kerran tilauksen jälkeen tyytyväisiltä asiakkailta palautetta ja mikä onkaan sen motivoivampaa! Kauppa on myös sen verran tuore, että jokainen uusi asiakas sykähdyttää yhä.


Parhaimmat opetukset tähän mennessä?

Vaikka tiesin, että uuden kaupan näkyväksi saaminen vaatii työtä, en siltikään osannut arvata, kuinka kuinka paljon työtä se tosiaan vaatiikaan! Markkinointi on verkkokaupan pyörittämisessä kaiken a ja o ja siitä yritän imeä jatkuvasti lisää tietoa ja oppeja.


Mikä on yrityksesi tulevaisuus?

Tavoitteena on tulla tunnetuksi luotettavana, vastuullisena ja asiakaslähtöisenä toimijana. Haluan, että asiakkaat tietävät jo tilatesssaan saavansa kestäviä ja laadukkaita tuotteita.


Miten nollaat itsesi?

Perhe, ystävät ja pian 4-vuotias lapseni pitävät kyllä huolta että arjessa on työ- ja vapaa-aika erikseen. Rakastan ulkoilua luonnossa ja kävely merenrannassa onkin viikoittainen oma hetkeni. Kuuntelen myös paljon äänikirjoja ja podcastejä. Kaksi suosikki podcastiani ovat Conan O´Brien Needs a Friend ja Smartless. Äänikirjana kuuntelen parhaillaan Hytti nro. 6: Kohtaamisia junassa.


Tahtolauseesi?

”Ihminen ei voi löytää valtameriä ellei hän uskalla kadottaa rantaa näkyvistään.”-Andre Gide-

W Design Finland -verkkokauppa

wdesignfinland.com                                                                                                                                                                                                             

Instagram: @wdesignfinland

Facebook: @wdesignfinlandJätä kommenttisi