KasvuStoori – Sekasorroton

SUPERVOIMANA JÄRJESTYS

Moikka, olen Emmi, 30-vuotias farmaseutti sekä vastikään sivutoimisen yrityksen pertustanut ammattijärjestäjä. Asun mieheni sekä kahden pienen lapsemme kanssa kompaktissa kolmiossa Kuopiossa. Pidän simppeleistä asioista ja järjestelmällisyydestä niin arjessa kuin kodissammekin.

Minut löytää sosiaalisesta mediasta nimellä @sekasorroton, joka on myös yritykseni nimi. Nimi kuvaa hyvin sitä päämäärää, mitä asiakkailleni haluan tarjota, vaikka sekasorto valtaa toisinaan meidänkin lapsiperhearkemme. Tärkeintä on kuitenkin tieto siitä, että kaaos on selvitettävissä muutamissa minuuteissa, koska kaikilla tavaroilla on oma paikkansa eikä niitä ole liikaa.

Miten kaikki alkoi?

Olen ollut aina järjestelmällinen ja tykännyt höösätä paikkoja siistiksi niin kotona kuin läheistenkin luona. Noin vuosi sitten äitiyslomani aikana katsottuani kodin järjestykseen liittyviä dokumentteja ja videoita sekä kuunneltuani aiheesta kirjallisuutta innostuin jakamaan järjestykseen ja sujuvampaan arkeen liittyvää sisältöä omalle Instagram-tililleni. Vähitellen tutustuin saman henkisiin ihmisiin sekä törmäsin ammattijärjestäjän työtä tekeviin ihastuttaviin yrittäjiin.

Siitä se ajatus sitten lähti – miksen minäkin voisi tarjota osaamistani järjestystä kaipaaville.

Olen itseoppinut ammattijärjestäjä. Kirjojen ja videomateriaalin lisäksi olen kasvattanut osaamistani tällä alalla menestyneen kollegani (@ammattijärjestäjämilja) Sivubisnestä järjestelyllä -kurssilla sekä auttamalla konkreettisesti asiakkaita etänä ja lähikäynneillä.

Mikä motivoi sinua toiminnassasi?

Pidän kovasti työstäni apteekissa, mutta on tosi mukavaa toteuttaa itseään muillakin mieluisilla jutuilla. Asiakkaideni onnistumiset, ihanat kollegat sekä mahtava Instagram-yhteisö tuovat aivan omanlaisensa piristysruiskeen arkeeni.

Parhaimmat opetukset tähän mennessä? Mikä on yrityksesi tulevaisuus?

Yksinyrittäminen voi olla toisinaan haastavaa sosiaaliselle ja ekstrovertille ihmiselle. Vaikka kotoa käsin työskentelemisessä on omat hyvät puolensa, opin itsestäni sen, että tarvitsen myös työyhteisöä. Nyt etsin tasapainoa palkkatyön ja yrittämisen välillä. Olisi ihanaa, jos voisin saumattomasti yhdistää nämä kaksi unelmatyötäni myös tulevaisuudessa.

Miten nollaat itsesi?

Työelämän ja lapsiperhearjen keskellä kalenteri tuntuu ajoittain melko täydeltä, mutta sopiviin väleihin pyrin jättämään aikaa myös palauttaville asioille, kuten rauhallisille lounaille ystävien kanssa, hömppäohjelmille ja kaappien järjestelylle hyvä musiikki taustalla soiden. Perheen kanssa yhteinen tekeminen vapaa-ajalla on myös omanlaista nollausta sekin.

Inspiraatiota järjestykseen löydät kanavistani:

Instagram: @sekasorroton

Facebook: Sekasorroton

Palveluistani tarkemmin: www.sekasorroton.com

Sähköposti: sekasorroton@gmail.com

Jätä kommenttisi