KasvuStoori – Cimla Interior

Minä olen Camilla, sisustusintoilija Helsingistä, joka vihdoin päätti toteuttaa suurimman unelmansa ja avata Sisustusliike Cimla Interiorin.

Yritykseni Sisustusliike Cimla Interior on sisustusverkkokauppa, josta löytyy ihania, huolella valittuja sisustustuotteita, jotka auttavat luomaan viihtyisän ja kutsuvan kodin. Sisustusverkkokaupan valikoimaan kuuluu tuotteita isommilta valmistajilta, käsitöitä pieniltä kotimaisilta yrityksiltä, oma ”by Cimla” tuotesarjani sekä ”Toinen Mahdollisuus” kierrätystuotteita.

Miten kaikki alkoi?

Olen pitkään tiennyt että haluaisin tehdä töitä sisustuksen parissa. Joitakin vuosia sitten otin ensimmäisen askeleen tähän suuntaan ja suoritin päivätyöni ohella toisen tutkintoni, nimittäin Sisustajan tutkinnon.

Jo ihan pienenä tykkäsin sisustaa oman huoneeni ja muistan kuinka tarkka olin siitä mitä sai tulla huoneeseeni. Huonekalujen oli oltava valkoiset ja kaiken piti sopia huoneen värimaailmaan. Oli niin ihanaa kun muutin pois kotoa ja sain vihdoinkin sisustaa ihan miten halusin ja vielä ihanampaa oli kun avomieheni kanssa ostimme ensimmäisen oman kotimme, sillä nyt hulluimmatkin sisustusideat ovat toteutettavissa.

Minulla on aina ollut hinku tehdä jotain ihan omaa ja sisustusliikkeen omistaminen on aina ollut suurin haaveeni, mutta melkein niin suuri että pelkäsin sen jäävän pelkäksi haaveeksi. Vähitellen rupesinkin pohtimaan asiaa ihan kunnolla ja kävin uusyrityskeskuksien kursseja ja vähän niin kuin huvin vuoksi kirjoitin liiketoimintasuunnitelman. Mutta nyt noin neljän vuoden jälkeen minulla on oma sisustusverkkokauppani; Sisustusliike Cimla Interior.

Viime vuoden syyskuussa allekirjoitin vihdoin paperit ja osakeyhtiöni oli perustettu. Rupesin heti suunnittelemaan verkkokauppaani ja marraskuussa Sisustusliike Cimla Interior aukesi ensimmäistä kertaa kuluttajille. Tämä oli ihana tunne ja oli ihan pakko juhlia kuplivalla. Suurimmasta haaveestani olikin tullut totta! Alku oli tietenkin haastava ja vielä on pitkä matka jäljellä ennen kuin voin tehdä tätä täyspäiväisenä työnä. Tällä hetkellä otan päivän kerrallaan ja iloitsen kaikista pienistä edistyksistä. Tärkeintä on että nautin siitä mitä teen.

Mikä motivoi sinua yritystoiminnassasi?

Asiakkaat ovat todella tärkeitä minulle ja minua motivoi se että voin tarjota heille jotain mitä tuo heille hyvää mieltä ja kauneutta heidän koteihinsa. Tulen aina niin iloiseksi kun joku ottaa yhteyttä, vaikka sosiaalisen median kautta ja kirjoittaa minulle jotain kaunista liikkeestäni tai tuotteistani. Saan niin ihania kommentteja kuviini ja joskus asiakkaat jakavat heidän ottamiaan upeita kuvia sisustuskauppani tuotteista. Tämä on aina yhtä ihanaa, kun saan nähdä että olen oikeasti mukana levittämässä iloa toisille. On niin kallisarvoista kun voi uudella tavalla olla yhteydessä asiakkaisiin vaikka kyse onkin verkkokaupasta.

Työssäni minua motivoi eniten sen luova puoli. Luovuudelle ei ole rajoja, vaan saan olla juuri niin kreatiivinen ja hullu kuin haluan. Luovuus on aina ollut osa minua ja tykkään luoda uutta käsilläni. Tämän seurauksena minulla on oma ”by Cimla”-tuotesarjani, joka koostuu tuotteista, joita olen itse valmistanut. Olen aina pitänyt myös valokuvaamisesta ja saan ilmaista luovuuttani ottamalla kuvia sisustuskaupan tuotteista ja jakamalla sisustusinspiraatiota sekä Facebookissa että Instagramissa.

Toinen asia mikä motivoi minua äärettömästi, on kierrättäminen. Minulle oli lähes itsestäänselvyys että kauppaan tulisi myös kierrätettyjä tuotteita. Nämä tuotteet myyn nimellä ”Toinen Mahdollisuus”. Nämä ovat siistejä ja ehjiä tuotteita, jotka etsivät toisen mahdollisuuden. Arjen ympäristöteot koostuvat pienistä asioista ja uskon että voimme yhdessä tehdä maailmasta hieman paremman, askel kerrallaan.

Haluan myös tukea muita suomalaisia pienyrittäjiä ja sen takia valikoimasta löytyy usean suomalaisen pienyrittäjän tuotteita. Ja pidän jatkuvasti silmäni auki jos sattuisi tulemaan joku uusi helmi vastaan, joka sopisi kaupan valikoimaan. Tämän lisäksi tuon myös ulkomailta sisustustuotteita, koska haluan Suomeen jotain mitä ei vielä löydy täältä. Itse olen värikäs ihminen ja omasta mielestäni voi olla haastavaa löytää kauniita ja värikkäitä sisustustuotteita Suomesta. Sen takia haluaisin täyttää sen aukon. Valikoimassa löytyvät tietysti myös suomalaisten rakastamia hillityimpiä värejä kuten musta, valkoinen, harmaa, beige ja raaka puun väri.

Parhaimmat yritystoimintasi opetukset tähän menneessä

Yritykseni ei vielä ole ollut toiminnassa kovin pitkään, mutta olen kuitenkin oppinut paljon matkan varrella. Paras opetukseni on että ei ole pakko tietää kaikki itse. Ajan myötä oppii sen minkä tarvitsee ja aina on joku, jolta voi kysyä neuvoa.

Toinen asia liittyy työmäärään ja stressiin. Kun olet oma pomosi, on tärkeää että mietit omaa jaksamistasi ja henkistä vointiasi. Usein meillä on kovemmat vaatimukset itsellemme, kuin toisille. Sen takia yritän aina olla armollinen itselleni. Tämä on suurin unelmani, enkä halua että se menee ohi stressipilvessä vaan haluan nauttia jokaisesta hetkestä ja samalla voida hyvin.

Mikä on yrityksesi tulevaisuus? Mitä tavoittelet?

Haaveilen edelleenkin omasta fyysisestä liikkeestäni. Ei voi koskaan tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta tällä hetkellä olen erittäin iloinen ja tyytyväinen sisustusverkkokauppaani ja tuntuu siltä että en ikinä pystyisi luopumaan tästä.

Miten nollaat itsesi?

Minä nollaan itseäni sekä rentoutumalla että saamalla asiat hoidetuksi. Kun kaikki asiat ovat järjestyksessä, on niin mahtava fiilis. Silloin voi hyvillä mielin käpertyä sohvalle ja herkutella jotain hyvää samalla kun katsoo elokuvia.

Myös koirakävelyt ovat hyvä tapa nollata itseään. Kun joskus tuntuu siltä että työpäivässäni on liikaa stressiä enkä sen takia saa mitään aikaiseksi, suljen tietokoneen ja menen hetkeksi ulos koirien kanssa. Kun seuraa koirien puuhia huomaa kuinka tärkeitä elämän pienet asiat ovat.

Tahtolauseesi

Tämä lause on aina kiehtonut minua:

”You are simply far to smart to be the only thing standing in your way”

Linkit:

Sisustusverkkokauppa www.cimlainterior.fi

Instagram www.instagram.com/sisustusliikecimlainterior

Facebook www.facebook.com/sisustusliikecimlainterior Tilaa uutiskirje www.cimlainterior.fi/fi/tilaa-uutiskirje

Jätä kommenttisi