KasvuStoori jää LOMALLE! Elokuussa tulossa uusia juttuja! Pysy kuulolla.

Blogimme on innostanut, motivoinut ja kertonut mahtavia yrittäjien tarinoita. Meillä on ollut myös upeita vieraskyniä eri kirjoittajilta. On ollut suuri ilo saada julkaista näitä upeiden yrittäjien kirjoituksia. Toivomme, että sinulle on ollut niistä hyötyä ja iloa. Olemme pyrkineet käsittelemään myös ajankohtaisia asioita blogissa. Jos haluat kesällä lueskella kirjoituksiamme, löydät ne kaikki blogisgtamme. Mikä sen mukavampaa kuin sadepäivänä istahtaa lukemaan.

Innostus, inspiraatio, luovuus ja tekeminen vaativat myös hetken lomailua välillä. Läppärit ja koneet on hyvä laittaa hieman huilimaan hetkeksi, niin nekin jaksavat paremmin. Aivojemme kovalevylle tekee erittäin hyvää breikki ja nollaaminen välillä. Kovalevykin tahtoo täyttyä ja voi jopa ylikuumentua, jos ei saa välillä levätä. Kesä on löytöretkeilijän aikaa ja sitä haluamme myös itse viettää hetken. 😊

KasvuStoorilta uutta elokuussa

Blogimme on kohta 2-vuotias. Ilahduttavasti se on löytänyt lukijoita. Syksyllä blogissa uutena tulee mentorin päiväkirja kerran kuukaudessa. Merja Carlander, mentor, on luvannut kirjoittaa meille joka kuukausi jotain, mutta mitä näemme syksyllä. Merjan kirjoitukset ovat aina mielenkiintoisia, ja niissä on aina jotain tärkeää sanottavaa. Ensimmäinen mentorin päiväkirja ilmestyy heti elokuun alkupuolella. Palaamme silloin lomalta.

Tulemme julkaisemaan useamman uuden tuotteen kesän jälkeen. Katsotaan saammeko kaikki jo elokuussa ulos. Odotamme innolla, että pääsemme näistä kertomaan. Valmistuminen on kuitenkin vasta elokuussa, joten silloin lisää tietoa. Pysy kuulolla, niin kerromme uutuuksista heti kun tiedämme tarkan valmistumisajan.

Ihanaa, innostavaa, rentouttavaa & inspiroivaa kesää ! Lataa sinäkin akkujasi sekä luovuusvarastoa syksyn ja talven varalle. Toteuta kesäunelmia ja tee juuri niitä asioita, joita olet halunnut tehdä. Nyt on siihen mitä parhain hetki.

Palaamme elokuun alussa taas uusin innostunein mielin.

Aivan mahtavaa kesää!

Toivottavat KavuStoorin naiset.

Jätä kommenttisi