Millaisia taikoja sinun juhannukseesi kuuluu?

Juhannus keskikesän upea aika on käsillä. Juhannuksena voi tehdä kaikkea uutta, hauskaa ja rentouttavaa sekä aivan erilaista kuin aiempina juhannuksina. Juhannukseen kuuluu myös erilaiset juhannuksen taiat. Oletko kokeillut juhannuksen taikoja?

Juhannus tuo ihana yötön yö ja upea luonto kutsuvat meitä juhannuksen viettoon. Juhannuksena kuuluu tehdä erilaisia vanhan kansan juhannustaikoja. Moneen juhannustaikaan liittyy alastomuus, no onneksi on lämmintä. Nämä vanhan kansan neuvot eivät ehkä takaa sinulle sulhoa tai suurta rakkautta. Voi olla ettei löydy edes juhannusheilaa, mutta hauskaa senkin edestä. Ja ainahan kannattaa kokeilla.

Mene kolmen tien risteykseen ja seiso siellä alastomana. Sulhanen on ensimmäinen mies, jonka näet lähestyvän risteystä.

Voit myös kokeilla alastomana kasteisella niityllä kieriskelyä, joka tuo paljon lisää naimaonnea.

Kerää keskiyöllä alastomana niityltä kastetta. Se auttaa syyhyyn, syyliin ja poistaa kesakot. Ainoastaan kuulemma alastomana kerätty kaste tehoaa.

Voit myös mennä seisomaan rantakiville ilman vaatteita, jolloin saatat löytää vedestä tulevan puolisosi kuvan.

Juhannusneito voi nähdä myös kaivosta puolisonsa. Kaivo pitää kiertää kolme kertaa ilman yhtään vaatekappaletta ja juuri keskiyöllä. Kurkistaessa samalla kaivoon, sieltä näkyy tulevan puolison kuva.

Mene ja kerää yhdeksältä niityltä yhdeksän kukkaa ja pistä tyynyn alle. Näet tulevan sulhasesi unessa.

Mikäli et ole naimisissa, mene ja kuuntele todella tarkkaan käen kukuntaa. Montako kertaa käki kukkuu ja siitä tiedät montako vuotta on sulhasen löytymiseen. Kuulemma jos käki ei kuku ollenkaan, tulee sulhanen jo tänä vuonna.

Rannalla voi myös kiikareiden avulla tutkailla vastarannalla olevaa tulevaa puolisoaan. Kasvoja pitää pestä rannalla ja sitten vain tuijottelemaan vastarannalle.

Miehetkin voivat tehdä taikoja. Heidän pitää mennä järvelle tai joelle, ja istua kivelle, jota ympäröi vesi. Seuraavaksi saattaa morsiamen kuva ilmestyä näkyviin.

Mies joka kulkee ojia pitkin ruispeltoon juhannusyönä voipi kohdata tulevan puolisonsa aaveen.

Tässä muutama taika kokeiltavaksi.

Upeaa, innostavaa, rentouttavaa ja taianomaista juhannusta!

Jätä kommenttisi