KasvuStoori – Ravintoneuvonta S.Hanyi

Mikä on yrityksesi?

Ravintoneuvonta S.Hanyi

Olen koulutukseltani ravintoterapeutti, toiminimelläni teen pääasiassa töitä Nordic Laboratories yritykselle. Myyn ravitsemuksen ja terveydenhuollon ammattilaisille funktionaalisia testejä ja hoidan Suomen  kontaktina kaiken yrityksen toimintaan liittyvän työn. Nyt myös tammikuussa 2019 aloitamme Helsingissä Nordic Clinic toiminnan, lääkärin ja ravintoterapeutin vastaanotot. Palvelut on suunnattu ihmisille, joilla on halu voida paremmin ja he ovat valmiita investoimaan itseensä ja hoitamaan itseään kokonaisvaltaisesti; ravitsemus, uni, stressinhallinta, ihmissuhteet jne.

 

Miten kaikki alkoi?

Olin liikematkatoimistossa töissä vuosia ja se ei vaan enää tuntunut omalta. Yrittäjyyden tuoma vapaus kiehtoi liikaa… sitten piti vaan miettiä mitä alan tekemään. Oman perheen terveyshaasteista uusi ura lähti liikkeelle ja halusin jollain tapaa auttaa muitakin voimaan paremmin. Olin alussa ’vain’ ravintoterapeutti, mutta minulle avautui mahdollisuus toimia Nordic Labs edustajana Suomessa ja tartuin haasteeseen!

 

Miten olet päässyt tähän pisteeseen?

Tekemällä & oppimalla, koko ajan, joka päivä, myös paljon mennyt omalla intuitiolla. Myynti- ja markkinointikoulutusta ei ollut ja sitä on opittu työtä tekemällä ja virheistä oppimalla. Vajaan 6 vuoden aikana Nordic Labs yrityksen tietoisuus alan ammattilaisten ja myös asiakkaiden / potilaiden keskuudessa on kasvanut huimasti.

 

Mikä motivoi sinua yritystoiminnassasi?

Saan kehittää toimintoja Suomessa paljon omannäköiseksi. Saan olla yhteydessä ja yhteistyössä taitavien ammattilaisten kanssa, joilla kaikilla on halu auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Funktionaalinen ja yksilöllinen lääketiede kiehtoo ja lisäksi työn kaupallinen puoli ja passiivinen tulo motivoi. Yritys on kansainvälinen, tiimini on Tanskassa ja mitään maantieteellisiä rajoja ei ole sille, mistä päin maailmaa asiakkaita hankin, vaikka pääpaino onkin Suomessa.

 

Parhaimmat yritystoimintasi opetukset vuosien varrella?

Opi sanomaan ei. Älä tee työtä ilmaiseksi. Muista omat rajat, mutta myös on sallittua tavoitella korkealle.

 

Mikä on yrityksesi tulevaisuus? Mitä tavoittelet?

Haluan toimia saman yrityksen parissa ja tehdä sitä tunnetuksi Suomessa ja tavoittaa yhä enemmän ammattilaisia ja asiakkaita, jotka tätä tietoa tarvitsevat.

 

Miten nollaat itsesi?

Koska pidän työstäni (ja välillä teen sitä liikaakin), niin en silti mitään erityistä nollaamista kaipaa. Perhe & ystävät lähinnä sekä liikunta. Syksyllä innostuin treenaamaan salilla ja kehonpainolla ja siitä on tullut intohimo. Olen jopa miettinyt Personal Trainer koulutusta, jos ei muuta niin omaksi iloksi.

Nordic Clinic Helsinki www.nordicclinic.fi 

Nordic Labs testit ammattilaisille www.nordiclabs.fi

Jätä kommenttisi