KasvuStoori – Tiia Kultasiipi Viisaudenlähde

Olen Tiia Yli-Valkama – Ajattelutavan valmentaja ja henkinen hyvinvoinnin lähettiläs. Autan kotiäitejä, pienyrittäjiä ja pk-yrityksiä kasvattamaan omaa menestystarinaa ja rakentamaan vahvan vision mitä kohti kulkea ottamalla käyttöön olemassa olevat vahvuudet ja osaaminen. Tiedostamalla menneisyyden voimavarat ja kohdistamalla ajatukset tulevaan onnistuu luomaan todellisuuden jota kohti kulkea. Vahva visio yhdessä ajatusten kanssa vie päämäärään ja tuo onnistumisen ja menestymisen tunteen.

 

ELÄMÄNPOLKU

Omaan elämänpolkuun on kuulunut kokonaisen aarrekartan toteutuminen. Kompastelematta polku ei onnistunut vaan vaatii sinnikkyyttä löytää uusi olemisen ja elämänlaadun arvo. Opiskelemalla henkistä vahvuutta ja menneistä elämistä saatu ymmärrys antoi motivaatiota ja inspiraatiota omaan luovuuteen. Oman luovuuden kautta löysin uusia oivalluksia ja vaihdoin alaa yhä enemmän oman näköiseen elämään.

Elämän synkronia avautui aivan uudella tavalla ja oman kehittymisen ja etenemisen merkitys. Matkalla opin tunnejärjestelmän tehokkuuden mistä ammentaa voimaa. Nuorena toimin työelämässä kouluttajana maailmanlaajuisessa ravintolaketjussa. Tämän jälkeen työskentelin myyjänä sekä verkostomarkkinoinnin parissa. Varsinaisen urani olen työskennellyt varhaiskasvatuksessa lasten aamu – ja iltapäiväkerhotoiminnassa ja lastenhoitajana yksityisissä ja kunnallisissa päiväkodeissa.

Tämän jälkeen aloitin opiskelemaan sisältömarkkinointia, brändin rakentamista, myyntiä ja markkinointia sekä liiketoiminnan kasvua lanseerauksien kautta. Minulla on ollut ilo ja kunnia tavata lukuisia valmentajia ja aivan uskomattoman hienoja ja lämminhenkisiä ihmisiä joiden menestystä on ollut ilo seurata.

Opiskelu intuitiivisen energiahoitamisen ja transformaatio-opin kanssa yhdessä NLP (neuro-linguistic-programming) sekä Angel Light Healing opintojen parissa avasi tien omaan yrittäjyyteen.

Aina ei myönteinen asenne ja ajatukset riitä, jos energiakentässä ja kehossa on jumissa 500 vuoden takaa jäänyt tunnekokemus jota täytyy lähteä purkamaan. Tunne on jäänyt kehoon solumuistiin jota täytyy lähteä käsittelemään. Nykyisessä elämässä asia yleensä näkyy jonain haasteena. Myös kehon kipu kuuluu tähän.

Kun tunne ja asia otetaan tietoiseen käsittelyyn saadaan korkeavärähteisellä valolla johdettua ikivanhaa asiaa pois kehon tunne- ja energiajärjestelmästä. Olo helpottuu ja uudet energiavirrat pääsevät virtamaan.

Mennyt elämäni Vestan neitsyenä Antiikin Rooman aikaan avasi minulle todellisen aarreaitan. Näin sisäisin silmin kuinka elämä Temppelissä vahvisti henkisesti ja opetti elämänohjeita. Papitar elämää.

Minun tietoisuuteen transformaatio tuli vuonna 2009, ja tämän jälkeen elämässä alkoi erittäin mielenkiintoinen jakso sielunkumppanien kohtaamisten ja avautuneen sydäntietoisuuden myötä.

MIKÄ MOTIVOI SINUA OMASSA TOIMINNASSA?

Minua motivoi nähdä toisen ihmisen menestyminen ja onnistuminen. Vanhassa työssäni lasten onnistuminen motivoi samaan aikaan kannustavan ohjauksen kanssa. Nyt toimin brändääjänä ja autan ihmisiä näkemään heidän oman vahvuuden. Tiedän onnistuneeni työssäni, kun asiakas on saanut konsultaation jälkeen omaa elämää muuttaneen oivalluksen ja päässyt etenemään itselle tärkeiden asioiden parissa. Tulee valtavan merkityksellinen tunne. Ihmiset joista huokuu sisäinen harmonia ja jotka haluat edistyä ihmisinä mahdollistaa ainoastaan hyviä päätöksiä yhteiskuntaan.

PARHAIMMAT OPETUKSET TÄHÄN MENNESSÄ

  1. Kehitä aina itseäsi, sillä siinä piilee avain menestymiseen sekä parhaimpiin oivalluksiin.
  • Muista olla kiitollinen. Kiitollisuus on maailman suurin voimantekijä ja pitää myönteisenä.

Kiitos kaikesta.

  • Verkostoidu ja ole sosiaalinen. Mitä enemmän tunnet ihmisiä opit elämää ja etenet.
  • Meditointi ja sisäinen rauha. Muista olla armollinen itsellesi tunteiden kanssa.
  • Nöyrä sydän vie perille asti. Avoimuus vaatimatta mitään tuo enemmän kuin osasi odottaa.
  • Kirkasta ajatuksesi ja visiosi niin pysyt matkalla kohti päämäärää.
  • Muista nauttia matkasta. Päämäärä ei pitäisi olla kohde vaan itse matka.
  • Ystävällisyys ja myötätunto vievät aina parhaaseen lopputulokseen.

TULEVAISUUS JA TAVOITTEET

Kehossa on kaikki viisaus ja omassa sisimmässä vastaukset. Herkkyys oman kehon viesteille ja merkityksellinen tekeminen. Näyttämällä itse esimerkkiä on paras innoitus myös muille joka avaa rohkaisu kanavat toteuttaa omassa elämässä tärkeät asiat. Transformaatio on kuin vuorelle kiipeäisi jossa joku on jo matkaa pidemmällä ja joku on vasta lähdössä matkaan. Kun tekee parhaansa se riittää.

MITEN NOLLAAT ITSESI?

Perheen ja lasten kanssa kotona puuhastellen arkisia asioita. Meillä on uusperhe ja lapset 7v-18v ikäisiä. Meditoiminen on minulle myös hyvin tärkeää, ja meditoinnin jälkeen on aivan uudistunut ihminen. Rakkauden ammattilainen olotila josta on hyvä ammentaa inspiraatiota arkeen. Sekä siivoamalla – mitä rakastan! Matkustaminen on myös todella tärkeää minulle jossa näkee uusia mielenkiintoisia paikkoja.

TAHTOLAUSEESI

”Elä täysillä, sillä et tiedä mitä seuraavan mutkan takana on”

Kaikki on valmistelua seuraavaan vaiheeseen!

Instagram

https://www.instagram.com/viisaudenlahde/?hl=fi

Facebook

Viisaudenlähde | Ylöjärvi | Facebook

Holvi

VIISAUDENLÄHDE (holvi.com)

Linkedln

Tiia Yli-Valkama – Finland | Professional Profile | LinkedIn

Jätä kommenttisi