Rillastiinan fiilis – KasvuStoori

Kuka olet?

Olen Elisa, 34 v. Yrittäjänainen Klaukkalasta.

Mikä on yrityksesi?

Yritykseni on Rillastiinan fiilis, joka on perustettu keväällä 2016. Rillastiinan fiilis tarjoaa palveluita ja tuotteita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Yritys alkoi Fitlinen ravintolisien ja Beautyline kosmetiikan tarjonnalla, mutta se on elänyt koko ajan perustamisen jälkeen. Matkanvarrella olen laittanut hoitohuoneen, missä tarjoan palveluina intialaista päähierontaa, sokerointia ( iho karvojen poistoa), sekä kraniosakraaliterapiaa. Minulla on myös verkkokauppa hyvinvointi, sekä ekoloogisille tuotteilleni.

Miten kaikki alkoi?

Oma terveyteni on reistaillut paljon elämäni aikana. Olen etsinyt erilaisia vaihtoehtoishoitoja ym. Mistä voisin saada apua, kun lääketiede ei löydä vastauksia.
Tutustuin Fitlinen ravintolisiin syksyllä 2015 ja se olikin käänne kohta elämässäni. Olen saanut valtavan paljon omaan hyvinvointiini ravintolisistä. Muut näkivät miten paljon elämäni muuttui parempaan niiden ansiosta ja halusivat myös kokeilla. Pikku hiljaa huomasin saavani tuloa. Olen sairaanhoitaja ammatiltani ja aina ollut halu auttaa muita. Irtisanoin itseni vakiotyöstäni keväällä 2016 ja päätin kokeilla siipiäni miten ne kantavat.
Aloitin 2016 syksyllä reilun vuoden kestävän YAT eli yrittäjän ammattitutkinnon. Tutkinnosta oli minulle todella paljon hyötyä. Ymmärsin yritystoiminnasta paljon enemmän ja mitä se minulta vaatii. Kasvoin ”yrittäjäksi” ja edelleen opin koko ajan uusia asioita.

Miten olen päässyt tähän pisteeseen?

Olen kehittänyt aktiivisesti liiketoimintaani. Nykyään minulla on hoitohuoneeni kotona omalla sisäänkäynnillä ja olen pari kertaa viikossa Silver Beautyssa vuokratuolilla. Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi on minun intohimoni. On ihanaa voida olla avuksi ja tarjota asiakkaille palveluita arjen keskelle.

Mikä motivoi sinua yritystoiminnassasi?

Minua motivoi yritystoiminnassa se, että jokainen päivä on erilainen, saan kehittyä ja tehdä asioita omien arvojeni mukaan. Ihanaa voida olla avuksi muille. Kehitän koko ajan liiketoimintaa ja minulla onkin monenlaisia ideoita mitä kehittää.

Parhaimmat yritystoimintasi opetukset vuosien varrella?

Minun yrittäjä historiani ei ole vielä niin pitkä. Mutta hyvä opetus on että voisi ensiksi miettiä vähän selkeämmin mitä haluaa tehdä ja miten sinne päästään. Uskon, että kaikella on tarkoituksensa ja ilman alun kompurointeja en olisi tässä ja nyt.

Mikä on yrityksesi tulevaisuus? Mitä tavoittelet?

Tavoitteet ovat korkealla ja uusia ideoita tulvii koko ajan. On paljon mielenkiintoisia koulutuksia ja asioita mitä voisi tehdä. Toivottavasti saan auttaa mahdollisimman montaa asiakasta voimaan hyvin.

Miten nollaat itsesi?

Yksin yrittäjänä nollaamisessa on omat haasteensa. Aina on jotain tehtävää tai suunnittelua. Monet asiat ovat niin mukavia, että tempaavat huomaamatta mukaansa.
Ulkoilu ja liikunta auttavat jaksamisessa.

verkkokauppani löydät osoitteesta rillastiinanfiilis.fi

Jätä kommenttisi