KasvuStoori – Lauha Living

Olen Anniina Hurme, Instagram-valmentaja, visuaalinen suunnittelija, yrityksen Lauha Living perustaja sekä äiti kolmelle ihanalle pojalle.

Lauha Living Oy syntyi huhtikuussa 2021, kun olin irtisanoutunut päivätyöstäni ja lähdin tavoittelemaan unelmiani yritysviestinnän parissa. Minulle ei ole koskaan ollut selkeää ”mikä haluan olla isona”

ja tavallaan ajauduin sosiaali- ja terveysalalle. Ala ei kuitenkaan koskaan tuntunut täysin omalta ja mieli kaipasi muuta. Ennen yrityksen perustamista tein pari vuotta sosionomin päivätyön ohessa yrityksille sisällöntuotantoa somekanaviin kuvien ja tekstien muodossa sekä opiskelin alaa PALJON erilaisten koulutusten, valmennusten ja kirjojen parissa.

Vuosi 2021 oli vielä aikamoista kantapään kautta opettelua yrittäjyyden suhteen – oman suunnan etsimistä, kohderyhmän kartoittamista sekä palveluiden rajaamista sellaisiksi joita itse haluan tarjota, mutta joille on kuitenkin kysyntää. Tänä vuonna investoin tuhansia euroja omaan kouluttautumiseeni sekä yritykseni kasvuun ja se kannatti, sillä ensimmäiset 10 000€ myyntikuukaudet on nyt saavutettu. Tämän seurauksena olen alkanut asettamaan suurempia tavoitteita ja unelmoimaan isommin.

Paras opetus onkin ollut se, että itseen ja yrityksen kasvuun kannattaa investoida, se tulee moninkertaisesti takaisin. Turha haaskata itse aikaa kaiken opetteluun alusta asti, kun voi hyödyntää myös eri alojen ammattilaisia tai ihmisiä jotka ovat itse jo kokeneet saman ja osaavat auttaa eteenpäin.

Oma missio ja motivaation lähde on auttaa naisyrittäjiä tuomaan äänensä kuuluviin sosiaalisen median avulla niin tekstien avulla kuin myös visuaalisin keinoin, kasvattaen samalla tunnettuutta ja myyntiä.

Instagram valikoitui pääkanavakseni sen visuaalisuuden ja monipuolisten mahdollisuuksien vuoksi.

Vuodesta 2019 asti olen kokeillut mikä Instagramissa toimii ja mikä ei.

Opittuihin asioihin ja kokemukseen perustuen loin täysin uudenlaisen Lauhalogic -valmennuksen, jonka avulla yrittäjät pääsevät epävarmuudesta itsevarmuuteen, rakentavat brändinsä tunnettuutta ja oppivat tuottamaan kohderyhmäänsä kiinnostavaa visuaalista sisältöä someen voidakseen ottaa itse ohjat omiin käsiin ja vapauttaakseen enemmän aikaansa heille rakkaiden asioiden pariin, kasvattaen samalla bisnestään. Tämä on tällä hetkellä ainoa palvelu jota tarjoan ja on tuntunut vapauttavalta siirtyä ”kaiken tarjoamisesta” yhden itselleni tärkeän asian pariin.

Intohimoni ei ole oikeastaan pitää koulutuksia yrittäjille, vaan rakentaa merkityksellisiä ja tuottavia yrityksiä itselleni ja asiakkailleni – tätä minä teen päivästä toiseen ja opettelen koko ajan uutta. Tulevaisuuden tavoitteena on kasvattaa yritystä sen verran, että pystyn tulevaisuudessa tarjoamaan työtä myös muille.

Yrittäjyyden tuoma vapaus on suurin syy miksi lähdin yrittäjäksi.

Rakastan sitä, että voin rakentaa ensin muun elämäni toimivaksi ja työn siihen ympärille paikkariippumattomasti. Keväästä syksyyn teen töitä pääasiassa terassilta tai muualta luonnon keskeltä. Luonto ja liikunta ovat minulle erittäin tärkeitä myös palautumisen ja oman hyvinvoinnin kannalta.

Jos haluat konkreettista apua näkyvyyden ja tulojen kasvattamiseen Instagramin avulla – olen täällä sinua varten!

Instagramtililtäni löydät asiaa ja vinkkejä myynnin kasvattamiseen Instagramin avulla:

https://www.instagram.com/lauhaliving/

Ja valmennuksesta pääset lukemaan lisää täältä:

www.lauhaliving.com

Jätä kommenttisi