KasvuStoori – HierontaJyrki

Olen Jyrki Hänninen ja asun Oulussa ihmisten ilmoilla. Olen ehtinyt näkemään jo monenlaista opiskelua ja työtä tähän mennessä ja edelleen on nälkä opiskella lisää. Työskentelen omassa yrityksessä HierontaJyrkissä ja toivon mukaan valmistun osteopaatiksi Osteopaattikoulu Atlaksesta Espoosta ensi keväänä. Olen ammatiltani koulutettu hieroja EAT, kanttori ja mikrotukihenkilö, mutta olen työskennellyt pidemmän ajan IT-alalla vaativissa suunnittelutehtävissä, mm. projektipäällikkönä. Työskentelin pari vuotta myös kanttorin virassa aikoinaan. 

Minulla on hyvä työkaveri mukanani lähes joka paikassa, opaskoira nimeltä Iivari. Hän saa välillä olla terapiakoiran roolissa rapsutettavana. 

Olisin voinut luovuttaa ja laittaa hanskat tiskiin moneen kertaan, jos olisin uskonut ennakkoluuloja, mutta enhän minä sellaisia usko vaan jatkan eteenpäin sitkeästi, enkä pyöritä peukaloitani.

Viimeiset neljän vuoden osteopatiaopinnot ovat olleet vaativia jo sisältönsä puolesta mutta olen joutunut matkustamaan puoli Suomea opintojen perässä sen lisäksi. Opinnot ovat olleet silmiä avaavia ja tuntuu että haluaa oppia yhä lisää ihmisestä. Haluan auttaa ihmisiä.

Kun valmistun ensi keväänä , yritykseni markkinointinimi vaihtuu nimelle Osteopatiaklinikka Omena.

Voit käydä tutustumassa minuun ja opaskoira Iivariin osoitteessa: www.hierontajyrki.fi

Minut löytää myös Linkedin:stä linkedin.com/in/jyrkih ja Facebookissa fb.com/hierontajyrki

Tervetuloa tutustumaan!

Jyrki Hänninen

HierontaJyrki
Koulutettu hieroja, EAT (JulkiTerhikki 50606469158)
Osteopaattiopiskelija

Jätä kommenttisi