Sun Supervoima – KasvuStoori

Kuka olet?

Olen Sarita Virén, 27-vuotias intohimoinen hyvinvoinnin lähettiläs ja euralainen yrittäjä. Rakastan perheeni ja ystävieni lisäksi hyviä viboja, inspiraation hetkiä, hyvää tekevää ruokaa ja Suomen puhdistavaa luontoa. Haluan elää täyttä, riemukasta ja vapaata elämää.

 

Mikä on yrityksesi?

Teen töitä toiminimellä Sun Supervoima ja autan muita voimaan paremmin toimivilla ja hyvin imeytyvillä, juotavilla ravintolisillä. Ohjaan ihmisiä uusiin elämäntapoihin aineenvaihduntaohjelmalla ja opetan huoltamaan kehoa mm. putkirullalla.

 

Miten kaikki alkoi ja miten olet päässyt tähän pisteeseen?

Aloitin ammattikorkeakoulussa liiketalousopinnot vuonna 2010 ja samana syksynä aloitin sisustustuotteidenmyyntiharrastuksen, johon tarvittiin y-tunnus. Siitä alkoi yrittäjätarinani kuin vahingossa. Koulun päättymisen jälkeen jatkoin tätä harrastustani päätoimisena yrittäjänä.

Keväällä 2015 olin todella väsynyt ja innostuneisuus, energisyys ja motivaatio kaikkeen oli kadoksissa. Tilipussin pienentyessä ymmärsin, että jotain on tehtävä ja aloin tutkia asiaa. Ystäväni kertoi vitamiineista, joita oli tovin syönyt itsekin. Menin kesän alussa asiasta tietävän fysioterapeutin juttusille ja vakuutuin, että minunkin kannattaa ainakin kokeilla niitä. Ensimmäisen kesän aikana huomasin todella merkittäviä muutoksia olossani, mm. yöuneni paranivat ja sain energiaa.

Olin vähän yli vuoden käyttänyt kyseisen sarjan tuotteita, tehnyt itsekin aineenvaihduntaohjelman ja kertonut muillekin näistä isoista muutoksistani olossani. Kesän 2016 lopulla päätin lopettaa sisustustuotteiden myymisen ja keskittyä auttamaan muita voimaan paremmin. Se kannatti, nimittäin nyt koen tekeväni tärkeää työtä, sillä niin monet ovat saaneet apuja ongelmiinsa. Lisäksi minulla on tiimi, joka haluaa myös jakaa tätä asiaa muille, joten tärkeä osa työtäni on auttaa muita auttamaan muita.

Tämän lisäksi kouluttauduin kehonhuolto-ohjaajaksi. En vain ohjaa kehonhuoltoa ihmisille, vaan opetan toimivia keinoja, miten jokainen pystyy huoltamaan kehoaan säännöllisesti ja niin, että tulokset huomaa. Missioni onkin työni jokaisessa osa-alueessa opettaa ihmisiä itse huolehtimaan itsestään.

 

Mikä motivoi sinua yrittäjyydessä ja yritystoiminnassasi?

Vapaus. Yrittäjän vapaus. Vaikka se tuo vastuuta, niin kyllä se itselleen tekeminen lisää motivaatiota. Oman aikataulun rytmittäminen, rauhalliset aamut, kunnon säpinä ja uudet ihmiskohtaamiset motivoivat myös yleisesti yrittäjyydessä.

Työssäni hyvän jakaminen motivoi minua suuresti! Fyysisen hyvinvoinnin kehittymisen lisäksi monet kokevat saavansa apua myös henkisesti, koska keho voi hyvin, mielikin on pirteämpi, saa enemmän asioita aikaiseksi ja onpa eräiden parisuhde ja muu sosiaalinen elämäkin alkanut voimaan paremmin. Ravintolisien kanssa saan samalla auttaa ihmisiä voimaan myös taloudellisesti paremmin, koska kuka tahansa voi tehdä saman kuin minä eli kertoa omista kokemuksistaan ja suositella tuotteita! Se on minusta ihan mieletön juttu! Ja koska ravintolisät ovat todella toimivia ja turvallisia, ollaan porukalla liikkeellä erittäin hyvällä asialla!

 

Koen työni enemmän elämäntavaksi kuin työksi. Varmaan siksi en koe tarvitsevani juurikaan lomaa. Irrottaudun arjesta kuitenkin silloin kun ajatukset sitä tarvitsevat.

 

Parhaimmat yritystoimintasi opetukset vuosien varrella?

Uskalla tarttua mahdollisuuteen ja ottaa vastuu elämästäsi. Luota itseesi ja ohjaa omaa laivaasi.

 

Mikä on yrityksesi tulevaisuus? Mitä tavoittelet?

Tulevaisuudessa tiimissäni on muitakin, jotka elättävät itsensä tällä. Haluan pitää oman ”pakettini” yksinkertaisena, mutta silti kouluttaa ja kehittää itseäni.

 

Miten nollaat itsesi?

Pelaan sählyä, kävelen luonnossa, saunon sekä vietän aikaa perheeni ja ystävien kanssa.

 

Tahtolauseesi?

Tee kaikki asiat rakkaudella, muista hengittää ja nauti pienistä asioista.

Jätä kommenttisi