KasvuStoori – Elena Sonne – Digital Marketing Coach

Minä olen…

Moi! Olen Elena Sonne, kouluttaja ja business-strategian valmentaja, erikoistunut myyntien kasvattamiseen digikanavien avulla sekä digi- ja neuromarkkinointiin. Tällä hetkellä toimin yrittäjänä yrityksessäni Elena Sonne – Digital Marketing Coach.

Olen ollut yrittäjänä jo vuodesta 2007, olin rakentamassa tehdasta ja toimin siellä yli 10 vuotta liiketoimintajohtajana.

Vuosien aikana olen suorittanut useita eri tutkintoja mm. Diplomi-insinöörin tutkinnon, yrittäjän erikoisammattitutkinnon ja Tradenomi tutkinnon. Olen ollut käynnistämässä useita yrityksiä vuosien varrella. Minun tarinani kokonaisuudessaan voit lukea täältä: https://elenasonne.com/yrityksen-tarina

Yritykseni tarjoaa uutta teknologiaa hyödyntävät koulutukset ja kurssit yrityksen digistrategian rakentamisesta nollasta tai auttaa tehostamaan jo olemassa olevaa strategiaa. Pääpaino koulutuksissa on sinisen meren strategiassa, nykyaikaisessa sisältömarkkinoinnissa, joka sisältää myyntisuppilon sekä neuromarkkinoinnissa ja asiakkaan ostopsykologiassa.

Koulutus koostuu 7 eri moduulista ja jokaisessa moduulissa käydään kattavasti kaikki osa-alueet läpi, joita tarvitaan rakennettaessa toimivaa digistrategiaa omalle yritykselle.

Lisätietoa koulutuksesta ja yksittäisistä moduuleista löytyy sivuiltani https://elenasonne.com/. Ensimmäinen ryhmä on jo koossa ja starttaa 26.2.2021. Seuraava tulee vasta maaliskuun lopussa.

Kun suoritin Tradenomi tutkintoa…

Vuonna 2018 aloitin kirjoittamaan opinnäytetyötä digimarkkinointi suunnitelmasta Tradenomi tutkinnon ohessa. Sen jälkeen kiinnostuin digimarkkinoinnista niin paljon, että syvensin aiheen muihin kursseihin. Muun muassa sisältömarkkinointiin, myyntisuppiloon ja maksulliseen mainontaan kansainvälisesti.

Kävin monia kursseja kahden vuoden aikana, mutta yhdessäkään ei ollut yhtenäistä ja kokonaisvaltaista kokonaisuutta digistrategiaa ajatellen.

Etsin ja kokosin itse parhaat tulokset kaikista koulutuksista ja otin käyttöön hyväksi havaitsemani menetelmät. Kokeilin menetelmiä yritykselläni Sonne Style ja sain 4000 seuraajaa vain neljässä kuukaudessa.

Digitaalisen markkinoinnin mahdollisuudet alkoivat kiinnostaa minua valtavasti, kun sain itselleni kokonaiskuvan mitä kaikkea tähän asiaan liittyy, mitä siitä pitää tietää, jos haluaa tuloksia ja mitä mahdollisuuksia se antaa yrittäjälle.

Tästä palapelistä olen tehnyt uudenlaisen Digipraktiikka koulutukseni. Tarkoituksena on opastaa yrittäjiä askel askeleelta, miten rakennetaan itse järkevästi toimiva digistrategia, jotta saadaan tuloksia nopeasti eikä tarvitse käyttää kalliita markkinointi yrityksiä tekemään asioita puolestaan.

Koulutuksen jälkeen yrityksen jokainen digitaalinen kanava myy yrityksen puolesta ja tuo jatkuvasti uusia asiakkaita. Minä opastan ja autan saamaan tehostettuja työkaluja digimarkkinointiin ja digikanaville ja tuen niin kauan, että yritys alkaa saada tuloksia.

Tärkeintä minulle työssäni on halu auttaa…

Yrityksen perustaminen on aina iso prosessi ja vaatii valtavasti resursseja yrittäjältä. Digipraktiikan suunnittelu on ollut valtava ja vaativa projekti, mutta suurin motivaatio minulle on halu auttaa starttaavia- ja mikroyrityksiä menestymään toimivan digistrategian avulla ja neuvoa, miten vältetään niitä virheitä jo heti alussa, joita itse olen tehnyt. Koulutukseni jälkeen yrittäjä osaa itse rakentaa kannattavan ja menestyvän yrityksen digistrategian avulla.

Tulevaisuuden tavoitteeni…

Omat tavoitteeni on saada oma yritykseni kasvamaan sekä kehittyä koko ajan lisää jatkuvasti muuttuvassa digimarkkinoinnin maailmassa. Koko elämäni on ollut minulle jatkuvaa oppimista ja itseni kehitystä enkä aio lopettaa sitä vieläkään. Parhaillaan opiskelen kuinka voi itse käynnistää online koulutukset, jotta jatkossa voin opettaa tämänkin muille yrittäjille.

Tahdon auttaa muita menestymään ja edetä omalla polullani. Suunnittelen aina tavoitteeni, joihin haluan päästä ja mittaan onnistumistani niihin päästäkseni.

Rentoudun…

Parhaiten rentoudun, kun pääsen matkustamaan, mutta korona pandemian vuoksi tämä ei ole ollut nyt mahdollista. Rentoudun kuitenkin viettämällä aikaa perheen kanssa ja sulkemalla puhelin aina muutamaksi päiväksi. Siivous on rentouttavaa ja siinä samalla tulee usein uusia ajatuksia, miten voi kehittää yritystäni ja itseäni.

https://www.facebook.com/sonneconsult

https://www.instagram.com/sonne_elena/

https://www.linkedin.com/in/elena-sonne-5097a780/

https://www.youtube.com/channel/UC3xRrkVBfUHMWcdmtBCYXwQ

Jätä kommenttisi