Yhtään elettyä minuuttia, tuntia tai päivää et saa takaisin! 10 vinkkiä elämään

Jokainen meistä elää jokaisen minuutin ja hetken elämässään vain kerran. Luin jutun saattohoidon henkilöstön kirjoittamana MTV:n uutissivulta. Juttu taas kerran pysäytti minut. Olemme monesti kirjoittaneet tavoitteista, tekemisestä ja elämisestä tässä ja nyt. En voi olla taas kerran ottamatta tätä asiaa esille.

tässä 10 vinkkiä, jotka kannattaa lukea ja miettiä omasta elämästä

  1. Elä tätä päivää. Älä elä menneessä tai tulevassa. Tänään tapahtuu ne asiat mitä tapahtuu, ja et saa takaisin tätä päivää. Et voi elää sitä uudestaan. Joten älä siis unohda elää tänään.
  2. Anna aikaa läheisillesi. Ole heidän kanssaan, nauti heidän seurastaan.
  3. Anna aikaa itsellesi. Tee asioita joita haluat tehdä. Jos et tee niitä nyt tai tänä vuonna, et tiedä voitko tehdä niitä ensi vuonna tai tulevaisuudessa.
  4. Rakasta itseäsi, älä ole liian ankara itsellesi. Älä vaadi itseltäsi täydellisyyttä. Unohda virheet ja kokeile uudelleen. Ole itsesi paras ystävä ja hyväksy itsesi sellaisena kuin olet.
  5. Älä odota, että teen sitku tai mutku tai joskus…. Se voi olla että sitku ei tule. Se voi olla , että siirrät aina vaan eteenpäin. Moni odottaa sopivaa aikaa. Sitä ei ehkä tule koskaan.
  6. Uskalla haaveilla ja uskalla lähteä toteuttamaan. Uskallus on usein esteenä tehdä jotain mitä haluaa. Rohkeutta tarvitaan, ja joskus on vain uskallettava vähän hypätä.
  7. Aidosti pienet asiat, läheiset ja ihmissuhteet tuovat elämään merkitystä ja paljon mielihyvää. Aikaa et saa takaisin, joten ota aikaa, jotta et tarvitse myöhemmin harmitella.
  8. Korjaa ne ihmissuhteet, jotka haluat korjata. Luovu niistä, joissa et halua olla.
  9. Tee nitä asioita mitä itse haluat, älä niitä mitä muut haluavat sinun tekevän. Tee valintoja, älä elä muiden valintoja. Ole itsellesi mieliksi, älä tee asioita vain muiden mieliksi. Monesti valintoihimme vaikuttavat muiden mielipiteet, toiveet ja se voi estää meitä tekemästä jotain mitä haluamme tehdä.
  10. Mieti mikä on sinulle tärkeää. Älä katso elämääsi sivusta, vaan tartu mahdollisuuksiin. Luota itseesi ja omaan kykyysi tehdä päätöksiä elämäsi ja tulevaisuutesi suhteen. Kukaan ei tiedä tulevaisuutta, mutta jokainen voi siihen vaikuttaa.

Heittäydy ja yritä. Jos ei onnistu, voit aina yrittää uudelleen. Oikeaa hetkeä ei tule, jos jäät odottamaan. Se oikea aika on nyt ja tässä. Sinä päätät kuinka sen käytät. Tavoiteoppaamme auttaa toteuttamaan, löydät sen täältä.

Aikaa et voi ostaa, etkä myydä etkä saa sitä mistään lisää. Älä anna ajan johtaa sinua, johda sinä aikaasi.

Jätä kommenttisi