Motivoiva tavoiteopas

TOIMITAMME POSTILAKON AJAN KAIKKI TILAUKSET R-KIOSKILLE ÄRRÄPUSSILLA! SINUN ON HELPPO NOUTAA LÄHIMMÄLTÄ ÄRRÄLTÄ.

Motivoiva tavoiteopas auttaa sinua! Anna itsellesi lupa tehdä innostavia & inspiroivia asioita! ANNA LAHJAKSI HÄNELLE, JOLLA ON KAIKKEA.

Tämä tuote on painettu postitettava kirja. ILMAN POSTIMAKSUJA!

KasvuStoorinTM innostava ja inspiroiva tavoiteopas auttaa sinua tavoitteittesi ja unelmiesi saavuttamisessa. Sen avulla haluamme sinun innostuvan tekemisestäsi. Kerromme oppaassamme, miten saat edistettyä haluamiasi asioita ja pääset etenemään päämäärätietoisesti tavoitettasi kohti. Oivallat ja opit, miten saat toteutettua tavoitteesi. Kerromme, miten hallitset aikaa ja miten palkitset itseäsi. Opas sisältää kymmenen inspiroivaa lukua mm. aiheista motivaatio, itsensä johtaminen, ajanhallinta, esteiden voittaminen. Piristä itseäsi tai osta kivana yllätyksenä lahjaksi!

Opas sisältää 66 sivua ja se on tehty kokonaan Suomessa, Avainlipputuote.

 

 

17,90 

Tavoiteopas auttaa sinua! Anna itsellesi lupa tehdä innostavia & inspiroivia asioita!

Tämä tuote on painettu postitettava kirja.

KasvuStoorinTM tavoiteopas auttaa sinua tavoitteittesi ja unelmiesi saavuttamisessa. Sen avulla haluamme sinun innostuvan tekemisestäsi. Kerromme oppaassamme, miten saat edistettyä haluamiasi asioita ja pääset etenemään päämäärätietoisesti tavoitettasi kohti. Oivallat ja opit, miten saat toteutettua tavoitteesi. Kerromme, miten hallitset aikaa ja miten palkitset itseäsi. Opas sisältää kymmenen inspiroivaa lukua mm. aiheista motivaatio, itsensä johtaminen, ajanhallinta, esteiden voittaminen. Piristä itseäsi tai osta kivana yllätyksenä lahjaksi!

Opas sisältää 66 sivua ja se on tehty kokonaan Suomessa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Motivoiva tavoiteopas”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *