Motivoiva tavoiteopas!

Hiipuuko innostus ja energia kesken toteutuksen? Motivoiva tavoiteopas auttaa sinua! Anna itsellesi lupa tehdä innostavia & inspiroivia asioita!

Tämä tuote on painettu postitettava kirja. VAIN 18,90, Toimituskulut vain 2,90!

KasvuStoorinTM innostava ja inspiroiva tavoiteopas auttaa sinua tavoitteittesi ja unelmiesi saavuttamisessa. Sen avulla haluamme sinun innostuvan tekemisestäsi. Kerromme oppaassamme, miten saat edistettyä haluamiasi asioita ja pääset etenemään päämäärätietoisesti tavoitettasi kohti. Oivallat ja opit, miten saat toteutettua tavoitteesi. Kerromme, miten hallitset aikaa ja miten palkitset itseäsi. Opas sisältää kymmenen inspiroivaa lukua mm. aiheista motivaatio, itsensä johtaminen, ajanhallinta, esteiden voittaminen. Piristä itseäsi tai osta kivana yllätyksenä lahjaksi!

Opas sisältää 66 sivua ja se on tehty kokonaan Suomessa, Avainlipputuote.

 

 

18,90 

Kuvaus

Tavoiteopas auttaa sinua! Anna itsellesi lupa tehdä innostavia & inspiroivia asioita!

Tämä tuote on painettu postitettava kirja.

KasvuStoorinTM tavoiteopas auttaa sinua tavoitteittesi ja unelmiesi saavuttamisessa. Sen avulla haluamme sinun innostuvan tekemisestäsi. Kerromme oppaassamme, miten saat edistettyä haluamiasi asioita ja pääset etenemään päämäärätietoisesti tavoitettasi kohti. Oivallat ja opit, miten saat toteutettua tavoitteesi. Kerromme, miten hallitset aikaa ja miten palkitset itseäsi. Opas sisältää kymmenen inspiroivaa lukua mm. aiheista motivaatio, itsensä johtaminen, ajanhallinta, esteiden voittaminen. Piristä itseäsi tai osta kivana yllätyksenä lahjaksi!

Opas sisältää 66 sivua ja se on tehty kokonaan Suomessa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Motivoiva tavoiteopas!”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *