KasvuStoori – Toivontaika

Olen Ulla-Maija Mantere yrityksestä Toivontaika.

Kaikki alkoi Suomen itsenäisyyden juhlavuonna, kun Mediapinta etsi kustannettavaksi 100 uutta runokirjaa, ja minä tein niistä yhden. Sitten tuli kustannettua itse vielä toinenkin runokirja samana vuonna. Näistä voi tulla pientä tuloa, joten oli helpointa perustaa yritys.

Yritystä perustettaessa on kyllä syytä ottaa selville, voiko saada tukea yrityksen perustamiseen esim- starttirahana, tai Kelalta tai jostain muualta.. Nämä on anottava ennen yrityksen perustamista.

Todellinen onnenpotku minulle oli, kun huomasin vammaisille suunnatun Yrittäjien ammattitutkinnon alkavan syksyllä. (2019) Koulussa joutuu pohtimaan uudelleen mm- markkinoinnin ja kohderyhmät jn.

-Yritystoiminnassa kiehtoo oma vapaus. Saa tehdä asioita oman aikataulun mukaan. Toinen mukava asia on, että tällä voi kannustaa muita ylittämään omat rajansa.

-Tähän pisteeseen pääseminen on vaatinut pitkän kasvutarinan. Monta asiaa on opittu kantapään kautta. Ei kannata olla sinisilmäinen sopimuksia tehdessä. Niistä ei välttämättä pääse  eroon, vaikka tuloja ei olisikaan

Yrityksen tulevaisuuteen uskon kyllä. Haluan edelleen kannustaa muita kirjoittamalla, tarvittaessa muokkaamalla kuvista ihmisten unelman tai puhumalla vaikkapa luokkahuoneille omista kokemuksista ja kannustaa esim. syrjäytymisvaarassa olevia nuoria.

Luonto ja koirat ovat minulle tärkeitä. Niiden kanssa asiat saa nopeasti pois päästä niin halutessaan.

-luotan siihen ,että asioilla on tapana järjestyä

https://toivontaika.liquidblox.com

Ulla-Maija Mantere

Jätä kommenttisi