KasvuStoori – Mimia

Olen Mia-Krista Rask , hopeaseppä ja muotoilija . Puolet elämästään ulkomailla viettänyt maailmanmatkaaja , ja nyt asettunut Helsinkiin . Intohimoinen sisustaja , ruoka entusiasti ja ennen kaikkea kahden ihanan lapsen äiti.


Vaikka olen toiminut alalla kymmeniä vuosia , perustin ikioman toiminimeni MIMIA vain vajaa vuosi sitten . MIMIA luo ajattomia, laadukkaita ja yksilöllisiä design-koruja, myyntikanavina messut, pop- up tilaisuudet , sekä sesonki tapahtumat .

MISTÄ KAIKKI ALKOI ?

Design ja kaunis muotoilu on aina vetänyt minua puoleensa ja opiskelin hopeasepäksi ja muotoilijaksi Barcelonassa , inspiroivampaa ja kauniinpaa kaupunkia saa hakea .Olin mukana eri korugallerioiden toiminnassa ja Barcelonan lisäksi asuin ympäri maailmaa , mainittakoon erikseen Los Angeles ja Bangkok , joista minulla on huikeita muistoja ja kokemuksia .
Kesät vietin kuitenkin Suomessa eri pop-up tapahtumissa.

MITEN OLET PÄÄSSYT TÄHÄN PISTEESEEN ?

Tyttäreni vakava sairaus pysäytti elämäni täysin yllättäen . Lastenklinikalla vietetyt pitkät kuukaudet venyivät vuosiksi ja muokkasivat minua suunnattomasti : muuttanut arvomaailmaa , opettanut kärsivällisyyttä ja varsinkin vahvuutta . Kaksi vuotta sitten sairaus oli selätetty lopullisesti ja uskalsin taas suunnitella ja katsoa tulevaisuuteen . Halusin ikioman yrityksen jossa voin tehdä mistä todella pitäisin omilla ehdoillani . Vuosien poissaolo työelämästä askarrutti luonnollisesti , ja hakeuduinkin eri yritysneuvonta koulutuksiin ja tapahtumiin ja luentoihin. Tärkeimpänä näistä Yrittäjän Ammattitutkinto opinnot , jotka sain päätökseen tänä keväänä .

MIKÄ MOTIVOI SINUA YRITYSTOIMINNASSA ?


Saada luoda jotain kaunista ja omaa näkemystä . Vapaus ja itsenäisyys .
Rakastan myyntityötä ja vuorovaikutusta asiakkaan kanssa . Kohtaamiset erilaisten ihmisten kanssa , hetket kun asiakas koettaa korua ja se sopii kuin piste i päälle . Keskustelut ja elämykset asiakkaan kanssa.

PARHAAT YRITYSTOIMINTASI OPETUKSET VUOSIEN VARRELLA

Positiivisuus ja iloisuus , ne todella tarttuvat . Se, että on ikävä olo , ei oikeuta esim. huonoa palvelua . Mitä vaikeampi päivä , sitä enemmän yritän tsempata. Opin lapseni sairauden aikana kuinka tärkeää on näyttää optimistiselta ja toiveikkaalta vaikka kuinka itketti sisältä .
Iloitse saavutetuista voitoista ja muista myös pysähtyä nauttimaan niistä .

MIKÄ ON YRITYKSESI TULEVAISUUS ? MITÄ TAVOITTELET ?

Hyvää tasapainoa työn ja elämän välillä . Saavuttamaan tietyn määrän tapahtumia ja asiakkaita joita tarvitsen vuodessa ja samalla pystyä nauttimaan elämästä . On niin paljon asioita , joita en enää ota itsestään selvyytenä .

MITEN NOLLAAT ITSESI ?

Tunti kuntopyörässä joka päivä musiikkia ( aivan liian kovaa ) kuunnellen .
Ruokailuhetket ovat tärkeitä perheessäni , syömme hyvin, pitkään ja paljon keskustellen .
Joka iltainen teekuppi tyttäreni huoneen ikkunalaudalla katsellen kaupungin horisonttia.

TAHTOLAUSEESI

“Some days there won’t be a song in your heart. Sing anyway.”


info@mimia.fi
http://www.mimia.fi
https://www.facebook.com/mimiajewelry/?modal=admin_todo_tour

Jätä kommenttisi