Kasvustoori – Unelmien Putiikki

Olen Jaana Ylitalo, Unelmien Putiikin perustaja

Yritykseni on Unelmien Putiikki  – Cosy Lifestyle Boutique

 Miten kaikki alkoi?

Kerronpa teille pienen tarinan uniikista Unelmien Putiikista, jonka sydän sykkii lempeää tunnelmaa, värejä ja monenlaisia unelmia.

Unelmien Putiikin omistajan Jaana Ylitalon yksi haaveista toteutui, kun Ostoskylä Raittia alettiin rakentaa Kalajoen Hiekkasärkille. Pikkutyttönä perheen kanssa tehdyillä ulkomaanmatkoilla Etelän auringon alle Jaana nautti raikkaista tuulahduksista ja letkeästä meiningistä sekä avoimuudesta, joka välittyi eri kulttuureissa. Nyt Ylitalon luomasta Unelmien Putiikista huokuu sama rento ja letkeä fiilis. Korona pandemiasta huolimatta, putiikissa alkoi tapahtua myös isoja ja hyviä asioita. Yritys otti seuraavan askeleen kun muutti myymälän upeaan merenrantamaisemaan Kalajoen Hiekkasärkillä. Nyt kaunis luonnon ympäristö ja visuaalinen ilme puhuvat samaa kieltä yrityksen sisäisen olemuksen kanssa. Uusi askel on otettu myös verkkokaupan kehityksessä sillä järjestimme kesämalliston kuvaukset ensimmäistä kertaa itse. Näin saamme laadukkaat tuotekuvat verkkokauppaan ja asiakkaan on helppo tehdä ostoksia kotona.

 Miten olet päässyt tähän pisteeseen?

Unelmoimalla, uskomalla itseeni sekä lopulta tekemällä konkreettisia asioita sen eteen, että myymälän toteuttaminen on mahdollista. Unelmointi ja visiointi ovat kullan arvoisia asioita, sillä mitä vahvemmin ne ovat mielessä, sitä paremmin kestää vastoinkäymiset luovuttamatta. Silloin ei ole myöskään niin voimakas altistumaan muiden mielipiteille.

Mikä motivoi sinua yritystoiminnassasi?

Unelmien Putiikin kantavia arvoja ovat ekologisuus, ihmisten ja ympäristön hyvinvointi Suomessa ja maailmalla sekä elämästä nauttiminen tavallisen arjen keskellä. Nautin suunnattomasti sitä, että voin itse yrittäjänä tarjota asiakkaillemme hyvää oloa ja kauneutta vaatteilla ja asusteilla, jotka saavat asiakkaan hehkumaan ja tuomaan oman persoonansa esille ekologisia arvoja kunnioittaen. Meidän lifestyle vaatteet inspiroivat pitkään ja ovat laadukkaita, joten ne ovat myös parempi vaihtoehto pikamuodille. Meidän ihanasta pienestä putiikista löytyy laadukasta kotimaista luonnonkosmetiikkaa, jonka helmenä on Jaanan itse suunnittelema Unelma-kosmetiikkasarja. Kaikissa tuotteissa on käytetty mahdollisimman paljon Suomessa luomuna ja villinä kasvaneita yrttejä ym. raaka-aineita.  Loppuvuodesta 2019 Unelma-sarja kasvoi ihanalla Unelma-luomukahvilla, joka on viljelty Andien vuoristossa ilman kemiallisia torjunta-aineita ja lannotteita. Kaiken kruunuksi pavut paahdetaan Suomalaisessa pienpaahtimossa, joka viimeistelee loistavan luomukahvin maun. Itselle tärkeiden asioiden parissa työskentely luo perustan hyvälle motivaatiolle ja antaa sisältöä koko elämälle.

Parhaimmat yritystoimintasi opetukset vuosien varrella?

Kuuntele omaa sydäntä vaikka muut sanovat mitä ympärillä. Jos oma usko on vahva, se kantaa pitkälle. Välillä unelmia koetellaan ja jopa kyseenalaistetaan, mutta jos usko omaan tekemiseen on vahva, se kannattelee. Pidä järki päässä, sydän auki ja ole itselle rehellinen.

Miten nollaat itsesi? 

Kävelemällä pientä metsätietä pitkin, lukemalla tai tekemällä muutamia venyttelyliikkeitä lattialla istuen rentouttavan musiikin soidessa taustalla.

Tahtolauseesi?

Suljen usein silmäni, liitän kädet yhteen ja toivon hiljaa mielessä iloa, valoa ja rakkautta.

Yrityksen nimi: Unelmien Putiikki, kivijalkamyymälän osoite: Tuomipakkaintie 5, 85100 Kalajoki. Sijaitsemme Kalajoen Hiekkasärkillä Hilmantorin kupeessa, kahvila Beach Rosen vieressä. Löydät meidät somesta facebook@unelmienputiikki, instagram@unelmienputiikki, sekä verkkokaupasta www.unelmienputiikki.fi, joka palvelee 24h. Puh. 040 660 1246

Jaana Ylitalo

2 kommenttia

Jätä kommenttisi

Liisa söderholmkommentoi
21.05.2020 at 08:49

Upea liike ja ihana tarina- kiitos Jaana kun jaoit❤️. – tuonne on kesällä pakko poiketa

tarjakommentoi
24.05.2020 at 15:34
– In reply to: Liisa söderholm

Varmasti kannattaa

Jätä kommenttisi