KasvuStoori – Hanna Sagoo

Aitoa ja läsnäolevaa – henkistä hyvinvointia kanssani

Olen Hanna Sagoo ja toivotan sinut tervetulleeksi kanssani voimaantumaan. Toimin valmentajana sekä kumppanina ihmisille heidän erilaisissa elämäntilanteissaan. Taustallani on lukuisia erilaisia koulutuksia sekä monen vuoden oman elämän prosessointia. Kaiken tämän egon arvoittaman kouluttautumisen päälle tarjoan asiakkailleni oman sisäisen maailmani ja arvojeni mukaista ihmiskohtaamista. Tämän koen tärkeimmäksi lahjakseni, jota asiakkailleni haluan tarjota työni kautta, tulivatpa he sitten retriitiin, joogakursseille, hypnoosihoitoon, mentaalivalmennukseen tai kehollisiin hoitoihin.

Taipaleeni on ollut pitkä, samalla antoisa ja hyvin opettavainen – enhän olisi tässä tällaisena juuri nyt ilman sitä.

Olen kokenut aina itseni yrittäjähenkiseksi, mutta oman prosessini on kulkenut vahvasti ulkoa ohjautuvan elämän viitoittamana ja voimakkaasti vienyt sitä eteenpäin. Kaksi vuotta sitten yt-neuvotteluiden kautta jäin senaikaisesta toimestani pois. Meni kaksi kuukautta ja olin laskuttanut ensimmäisen laskuni laskutuspalvelun kautta. Tästä lähtien olen toiminut kevytyrittäjänä, mutta nyt olen viitoittamassa tietäni uuteen suuntaan, yrityksen perustamiseen.

Hyvinvointi on tullut elämääni harrastusteni myötä. Olen aktiivisesti hakenut tasapainoa stressaavan sekä kuormittavan työn ohelle. Uuden kohtaaminen vie minua epämukavuusalueelle sekä samalla laajentaa tietämystäni sekä ymmärrystäni. Kaiken tämän uuden oppimisen myötä olen saanut itselleni uudenlaista osaamista, jota nyt haluan tarjota myös muille.

Kaikki alkoi näistä ihanista kotini tarjoamista tiloista. Olohuoneeni on tarjonnut minulle sekä asiakkailleni loistavat tilat pienryhmien vetämiseen ja yksi huoneistamme on täysin pyhitetty hoitohuoneekseni. Hoitohuoneellani Lohjalla otan tällä hetkellä pääsääntöisesti asiakkaani vastaan hoitojeni sekä valmennusten osalta. Vallitsevan tilanteen johdosta on ollut upeaa päästä vahvemmin tarjoamaan myös omia palveluitani luonnollisesti etäyhteyksien päästä. Ennakkoluulot etänä tehtyjen valmennusten osalta ovat suurelta osin sulaneet. Ohjaan tällä hetkellä yhteistyökumppaneiden toimitiloissa jooga sekä järjestän yrityksille  tilauksesta Tyhy/Tyky- sekä tiimi-päiviä. Toimin koko Etelä-Suomen alueella, pääsääntöisesti kuitenkin Uudenmaan alueella.

Kevytyrittäjänä toimiminen on antanut minulle mahdollisuuden tarkastella omaa toimintaani yrittäjänä ennen yrityksen perustamista. Se on toiminut  alustana tälle siirtymiselle sekä ollut loistava mahdollisuus omassa tilanteessani. Paljon on vielä opittavaa ja nöyrin mielin haluan tätä matkaani jatkaa. Luovalla sekä omasta sisimmästäni kumpuavalla palolla ja halulla haluan olla tukemassa ja palvelemassa asiakkaitani heidän prosesseissaan.

Työni kautta tarjoan elementtejä, jossa kokemus, tunnelma, kohtaaminen sekä ihmisyys kohtaavat. Kaikessa työssä mitä teen kohtaan ihmiset juuri sellaisina kuin he ovat. Toivon tarjoavani heille mahdollisuuden päästää edes hetkeksi irti kaikesta tuosta mikä heitä heidän arjessaan painaa. Oli se sitten mielen päällä olevat arkiset työhön ja elämään liittyvät asiat tai kehoa kuormittavat asiat tai tunteet. Valmennettaville asiakkailleni tarjoan turvallisen ja avoimen tilan, jossa heillä on mahdollisuus päästä tutkailemaan syvien tunteiden vaikutusta omaan elämäänsä.

Olen tekijä – erityisesti aloitteen tekijä. Tämä on palvellut minua suuresti elämäni aikani niin työelämässä myynnin ja markkinoinnin parissa kuin myös omassa henkilökohtaisessa elämässäni. Se on vienyt minua eteenpäin sekä vienyt minua moneen eri paikkaan sekä maahan.

Astelen tällä hetkellä kohti unelmiani. Tulevalle kesälle olen vahvistanut kaksi viikonloppua naisten Pysähdys-retriitiin. Saan ohjata eri palauttavien joogien muotoja upeissa tunnelmallisissa tiloissa ja pääsen nyt harppauksin etenemään oman yritykseni kanssa. Unelmina siintävät ajatukset ulkomaisista retriiteistä sekä oman kotimme asemarakennuksen ullakon remontoimisesta tilaksi, joka palvelisi tulevaisuudessa erilaisia ryhmiä.

Toivotan sinut lämpimästi tutustumaan nettisivujeni kautta minuun. Ehkä kohtaamme näissä merkeissä.

www.hannasagoo.com

https://www.instagram.com/lepaamo/

Jätä kommenttisi