UPEIDEN yrittäjien KasvuStoorit

Olemme vuoden aikana julkaisseet joka tiistai yrittäjän kasvustoorin. Nämä ovat olleet mahtavaa luettavaa, ja todella mielenkiintoisia. Tänä vuonna jatkamme stoorien julkaisemista tutulla vakiopäivällä eli tiistaisin.

Ensimmäinen stoori julkaistiin 5.8.2018, ja siitä tämä on jatkunut. On ollut meille todella suuri ilo saada tuoda esille upeita yrittäjiä ja heidän tarinoitaan. Joukkoon on mahtunut yrittäjiä ympäri suomen ja todella monilta aloilta. Vielä on joitain toimialoja, joilta emme ole saaneet stooria, täytyykin alkaa metsästämään tälle vuodelle.

JOS HALUAT TEHDÄ STOORISI MEILLE! Ilmoittaudu meille joko somen kautta (voit laittaa yv:n Tarja Pursiainen) tai meiliin info@kasvustoori.fi tai tarja.pursiainen@activeworking.fi. Saa myös ilmiantaa kaverin, jos tiedät jonkun jonka stoori olisi ihan ehdottomasti saatava julkisuuteen.

Laitamme ohjeituksen meilitse stoorin tekijälle. Joten ei tarvitse miettiä että mitä tuossa pitää olla tai kuinka tämä tehdään. Toteutus on helppoa vain kirjoittamalla omaa tarinaa ohjeemme mukaan.

Anna sinäkin mielenkiintoinen tarinasi meille, sitä aivan varmasti halutaan lukea. Monia, monia tarinoita luetaan pitkänkin ajan päästä vielä.

Täältä voit lukea yrittäjien mahtavia stooreja!

Ihminen epäonnistuu vasta sitten, kun lakkaa yrittämästä.

— Aristoteles Onassis

Yrittäjät ovat uskomattoman jaksavia, sitkeitä, innostuneita ja nousevat jaloilleen yhä uudelleen ja uudelleen.

Jätä kommenttisi