Tammikuun tavoitteesi?

Teitkö jo suunnitelman mitä tänä vuonna haluat saavuttaa? Mitä haluat, että tapahtuu tammikuun aikana? Mitä haluat tehdä, toteuttaa saada aikaiseksi?

Tee tammikuun to do itsellesi. Jos sinulla on kalenterimme, löydät tammikuun alusta siihen oman sivun. Kirjaa seuraavan kuukauden tavoite ylös. Mitä haluat, että tapahtuu tammikuun aikana? MInkä asian hoidat kuntoon? Mitä teet tai mihin haluat aikaasi käyttää?

Voit myös tehdä tavoitteen uuden vuoden lupauksestasi. Tai unelmastasi, jonka saavuttamiseen haluat alkaa käyttää aikaa.

Mieti ensin mitä sinun tulee tehdä, jotta saavutat asettamasi tavoitteen? Pilko tavoite kuukauden aikana toteutettaviin tehtäviin. Aseta jokaiselle viikolle joku tehtävä jonka hoidat. Tai voit viedä ihan päivätasolle, jos tavoitteesi on sellainen, että teet sitä joka päivä.

Laita siis jokaiselle viikolle tehtävä minkä hoidat tavoitteen saavuttamiseksi. Siirrä sen jälkeen kalenterisi viikkoaukeamalle to do tekemiset eri päiville. Pidä kiinni suunnitelmastasi. Huomaat tammikuun lopussa tehneesi paljon.

Tammikuussa on vielä neljä viikkoa aikaa toteuttaa tekemisiä. Aloita heti.

Jätä kommenttisi