KasvuStoori – Satu Gülle Oy

Olen Satu Gülle, Instagram-kasvuvalmentaja omassa yrityksessäni Satu Gülle Oy. Päädyin tähän työhön vahingossa täysin kysynnän kautta.

Kaikki alkoi vuonna 2017, kun perustin harrastukselleni Instagram-tilin ja halusin saada sen kasvamaan. Kunnianhimoinen tavoitteeni oli 100 000 seuraajaa, joten aloin intensiivisesti opiskella kaikkea Instagram-kasvuun liittyvää asiaa. Ensin luin kaiken mahdollisen netistä ja sitten etsin kurssia, joka opettaisi kasvattamaan Instagram-tilejä.

Suomessa ei tuolloin vielä ollut Instagram-kursseja, joten osallistuin eräälle englanninkieliselle kurssille. Tällä kurssilla opin ainoastaan, kuinka tilille kikkaillaan seuraajia, joita ei lopulta kiinnosta tilin aihe ollenkaan. Turhauduin kaikkiin vinkkeihin ja aloin testata itse käytännössä mikä Instagramissa toimii ja mikä ei. Lopulta sain tililleni 78 000 seuraajaa ja tänä aikana minulta alkoi ulkopuoliset pyytää apua Instagram-tilin kasvattamiseen.

Kysynnän takia perustin ensimmäisen epävirallisen Instagram-valmennuksen vuonna 2018 ja kysynnän kasvaessa jäin päätoimiseksi valmentajaksi joulukuussa 2020.

Loputon kiinnostukseni Instagramia ja sen toimintaa kohtaan on tuonut minulle osaamista, jolla olen auttanut yli 500 eri alojen asiakasta kasvattamaan tilejään sekä myyntejään ja asiakkaani tekevät Suomen suurimpia tuloksia Instagramissa.

Vaikka yrittäjyystarinani vaikuttaa melko suoraviivaiselta menestystarinalta, matkaan on mahtunut myös paljon kompasteluja.

Ensimmäiselle verkkokurssilleni vuonna 2018 osallistui tasan 3 henkilöä. Ensimmäinen valitsemani kohderyhmä ei ollut minulle potentiaalista asiakaskuntaa, eikä mikään määrä minkäänlaista markkinointia olisi tehnyt heistä asiakkaita.

Minun on ollut vaikea selvittää mitä oikeasti haluan tehdä ja mistä asiakkaani hyötyisivät eniten, joten palveluideni paketointi on muuttunut usein.

Nämä kompastelut ja virheet ovat kuitenkin opettaneet minulle kaikista eniten ja näiden johdosta tiedän tarkalleen mikä minulle sopii ja ketkä ovat unelma-asiakkaitani.

Tällä hetkellä keskityn täysin orgaaniseen Instagram-markkinointiin ja tilien kestävään kasvattamiseen.

Aiheen parissa työskentely on kuitenkin opettanut valtavasti markkinoinnista ylipäänsä, joten tulevaisuudessa voisin laajentaa valmennuksiani käsittelemään sisältömarkkinointia laajemmin myös Instagramin ulkopuolella.

Introverttinä näin sosiaalinen työ kuormittaa helposti. Töitä tulee usein tehtyä jopa yömyöhään, kun Instagramin viestilaatikkoon tulee keskusteluja ja kyselyitä.

Tämän takia olen sallinut itselleni muutaman viestivapaan päivän viikossa, jolloin en avaa viestejä vaan lataan sosiaalista akkuani.

Löydät minut täältä:

Satu Gülle

Orgaanisen kasvun Instagram-guru, joka auttaa omien alojensa mestareita nousemaan massasta ja hallitsemaan Instagramissa.

www.instagram.com/satugulle

https://www.satugulle.fi/

Jätä kommenttisi