KasvuStoori – Ville Kekäläinen Productions

Kuka olet?

Drag-artisti Ville Kekäläinen. Parhaiten minut tunnetaan drag-hahmostani Linnea von Kattendamista. Tällä hetkellä toimin yrittäjänä sivutoimisesti. Päivätyökseni tuotan koulukonsertteja Konserttikeskus ry:ssä.

Mikä on yrityksesi?

Ville Kekäläinen Productions. Perustin yrityksen, koska olin keikkaillut monta vuotta aktiivisesti kevytyrittäjänä. Se oli täysin luonteva jatkumo. 

Mikä motivoi sinua yritystoiminnassasi?

Työ drag show’n parissa on raskasta, koska laji vaatii paljon ennakkovalmistelua ja esiintyminen on intensiivistä ja fyysisesti rankkaa. Silti joka keikka mietin, että tämä on paras homma ikinä. Lavalla olen elementissäni. Haluan kehittää show’tani koko ajan eteenpäin, löytää uusia yleisöjä ja uusia keikkapaikkoja. Tavoitteeni ei ole niinkään show’n koon kasvattaminen vaan laadun kehittäminen entistäkin paremmaksi.

Parhaimmat yritystoimintasi opetukset vuosien varrella?

Kevytyrittäjyys opetti tietysti jo ihan verotuksesta, laskutuksesta ja kaikista yrittämiseen liittyvistä käytännön asioista paljon. Yrittäjäksi siirtyessäni tuli tietysti vastaan myös uusia asioita ja ymmärsin, että kirjanpitäjä on ensisijaisen tärkeä. Haluan keskittyä esitykseni kehittämiseen ja toteuttamiseen. Olen oppinut, että suunnitelmallisuus ja ennakointi olisi tärkeää. 

Mikä on yrityksesi tulevaisuus? Mitä tavoittelet?

Juhlin tänä vuonna 10 vuotistaiteilijajuhlaa. Se on virstanpylväs, muttei minkään ajanjakson loppu. Näen tulevaisuuteni drag show’n parissa valoisana. Tavoitteeni on, että show’n tekeminen pysyy minulle mielekkäänä ja että yleisö nauttii esityksistäni. Haluaisin päästä tekemään show’ta säännöllisemmin teatteriympäristöihin, jotta saisimme mukaan myös lisää visuaalisia elementtejä, kuten valoa ja videota. Olisihan se mahtavaa, jos joku päivä voisin elättää itseni esiintyjänä kotimaassa ja kansainvälisillä areenoilla.

Miten nollaat itsesi?

Paras kombo on vapaapäivänä lepo, liikunta ja ruoka. Tykkään käydä kuntosalilla ja saunoa. Ne laskevat stressitasoja ja saavat olemaan jotenkin enemmän läsnä juuri tässä hetkessä. Kiireisten viikkojen keskellä saatan myös harrastaa lempipuuhaani, eli menen istumaan kahvilaan omien ajatusteni kanssa. Nollaaminen on tärkeää.

Tahtolauseesi?

Monet sanoo, että se on niin vaikeaa. Minä sanon, että jokuhan siihenkin pystyy ja aion yrittää. Pätee asiaan kuin asiaan!

Huom tulossa!! Kaupungin Paras Kabaree 10 vuotta

Linnea von Kattendam on yksi maamme eturivin drag-artisteista. Linnea on tuonut suomalaiseen drag show’hun uusia sävyjä, kuten herkkää tulkintaa ja itseironista komiikkaa. Kaupungin Paras Kabaree 10v -juhlashow kertoo Linnean tarinan suomidragin punkkarista suurten lavojen rakastetuksi diivaksi ja pyytää katsojat mukaan matkalle tunteiden vuoristorataan! Show pitää sisällään merkittäviä numeroita uran varrelta, lukuisia hahmoja, yllätyksiä ja uuden karheita ensiesityksiä! Hahmon takaa löytyy moninkertaisesti palkittu drag-artisti (mm. Helsinki Drag Battle 2018-voittaja, Miss Drag Queen 2011) ja teatterialan ammattilainen Ville Kekäläinen. Villen esityksistä välittyy into tekemiseen ja ilontäyteinen asenne elämään.
Näytökset: 29.4. Teatteri Vantaa Silkkisali / 30.4. Musiikkiteatteri Kapsäkki

Backstagen kuva Nelli Kivinen.


www.villekekalainen.com

Instagram: @villekek ja @linneavonkattendam

Facebook: Linnea von Kattendam

KasvuStoori Yrittäjän KasvuStoori Ville Kekäläinen Productions

Jätä kommenttisi