KasvuStoori – Lasten Satumetsä

”TOTEUTAMME LASTEN UNELMIA YHDESSÄ! <3”

Olemme Svetlana ja Olesia, Lasten Satumetsä -verkkokaupan perustajia (lastensatumetsa.fi). Tässä stoorissa haluamme kertoa meistä, yrityksestämme ja siitä miten kaikki lähti käyntiin.

Olemme Svetlana ja Olesia, kaksi tavallista äitiä. Kaikkien ruuhkavuosien kesken perustimme yrityksen, josta haluamme kertoa teille tässä stoorissa.<3

Lasten Satumetsä on uusi verkkokauppa, jonka valikoimasta löydät satumaisen kauniita ja laadukkaita tuotteita lapsille kuten leluja, design huonekaluja, tapetteja ja lastenhuoneen sisustustuotteita. Lapselle maailma on satumainen paikka, täynnä ihmeitä, nähtävää ja koettavaa. Meidän tavoitteemme on näyttää luonnon kauneutta ja taikaa sekä kasvattaa rakkautta maailmaamme. Siksi valitsemme valikoimaamme värikkäitä, näyttäviä ja luontoaiheisia tuotteita, jotka luovat satumaista tunnelmaa kotiin.

Valitsemme tuotteemme laadun ja käytännöllisyyden perusteella. Tarjoamme meidän pienille asiakkaillemme sekä kauniita että laadukkaita tuotteita, jotka tukevat lapsen luonnollista kehitystä. Suosimme kestäviä ja turvallisia luonnonmateriaaleja sekä pyrimme tekemään ympäristövastuullisia ja kestäviä ratkaisuja. Pitkäaikaisuus on tärkeä kriteeri tuotteiden valinnassa. Haluamme tarjota asiakkaillemme henkilökohtaista palvelua, autamme mielellämme asiakkaita tekemään hyviä valintoja. 

Miten kaikki alkoi?

Yhteinen tarinamme alkoi noin 18 vuotta sitten lukiossa, asuimme samassa naapurustossa. Meitä yhdisti samanlaiset elämänarvot, kova tahto kehittää omia taitojamme, oppimishalu ja aito kiinnostus yrittäjyyttä kohtaan. Olemme etsineet omaa polkua hauskuutta unohtamatta, niin kuten kuuluukin ystävyyssuhteeseen. Vaikka paljon on yhteistä, kumpikin meistä on hyvin erilainen persoonaltaan. Esimerkiksi, kun lähdimme opiskelemaan korkeakouluihin, Svetlana valitsi tradenomin polun ja Olesia valmistui sosionomiksi. Svetlanan  Proakatemia opiskelun myötä ajatukset omasta yrityksestä olivat päivittäin mielessä, mutta millainen yritys se olisi ja kenen kanssa?

Eräänä päivänä kun istuimme keittiössä ja taapero juoksi ympärillä, Svetlana kysyi:” Mitä jos avataan sellainen satumainen verkkokauppa, jossa on ihania lasten tuotteita?”. Silloin tapahtui se päätös, että kokeillaan, ja kävi miten kävi. Svetlanalla tämä idea oli toki jo pitkään mielessä, mutta toteuttamisen aika alkoi tuntumaan silloin juuri oikealta. Meillä molemmilla on lapsia, jotka ovat ovat meidän suurimpia inspiraationlähteitä, me rakastamme laadukkaita ja kauniita lasten tuotteita, meillä on hyvä visuaalinen silmä, joten suuntautumisen valinta oli hyvin luonteva. Vaikka meillä molemmilla on elämän aikana kertynyt työkokemusta asiakaspalvelusta ja myynnistä, verkkokauppiaan rooli meille molemmille on ollut täysin uusi ja tuntematon. Ajattelimme silloin, että hyödynnetään vaan kaikkia taitojamme ilman epäröintiä, sillä oman verkkokaupan pyörittäminen on upea elämänkokemus. Siitä alkoi Lasten Satumetsän tarina, täynnä intoa, haasteita ja paljon iloa.

Mikä motivoi teitä toiminnassanne?

Meitä motivoi eniten se, että aidosti nautimme siitä mitä me teemme. Kun asiakkaat lähettävät kuvia huoneista, joissa on meiltä hankittuja tuotteita, meille tulee niin onnellinen ja kiitollisuuden tunne! Juuri tyytyväiset asiakkaamme ja ihanat palautteet luovat fiilistä, että suuntamme on oikea.

Mikä on yrityksenne tulevaisuus?

Toivomme, että Lasten Satumetsä onnistuu tavoitteessaan ja tuo ripauksen iloa jokaiseen suomalaiseen kotiin. Tämän lisäksi voimme paljastaa, että lähitulevaisuudessa tulemme osallistumaan Lapsimessuille! Tällä hetkellä teemme paljon työtä sen eteen ja voimme luvata, että yllätämme asiakkaamme täysin. Toivottavasti nähdään siellä!

Miten nollaatte itsesi?

On hyvin haastavaa yhdistää perhe, opiskelu, pääsääntöinen työ ja yrittäjyys. Sen takia on tärkeää pitää hyvää huolta omasta hyvinvoinnista. Meitä auttaa se, että olemme aina tukena toisillemme, jaamme työtehtävät ja muistamme pitää hauskaa työn ohessa! Salitreenit ja lenkkeily auttavat rentoutumaan ja purkamaan stressiä.

Kurkkaa verkkokauppaamme:

https://www.lastensatumetsa.fi/

Jätä kommenttisi