KasvuStoori – FitMehealth

Olen Maaret Vuorio, positiivinen ja innostuva hyvinvointialan moniosaaja, hyvinvointivalmentaja ja Personal Trainer.

Olen ollut aina pienestä lapsesta saakka liikunnallinen ja harrastin yleisurheilua aktiivisesti parikymppiseksi saakka. Muiden nuorten ollessa viettämässä aikaa ostareilla ja kotibileissä, minä valitsin usein korkeushyppypatjan ja perjantai illan harjoitukset tuttujen urheilukavereiden kanssa. Kuitenkin kipinä ammatilliseen puoleen syntyi odottaessani perheemme kolmatta lasta noin neljä vuotta sitten. Kipuilin itse samanlaisten haasteiden kanssa kuin moni muu uraäiti; aikaa omalle liikunnalle ei oikein meinannut löytyä kun päivät täyttyivät töistä ja illat kuluivat lasten kanssa, elämä oli hektistä ja tuntui siltä kuin koko ajan olisi ollut kiire. Kouluttauduin odotusaikana hyvinvointivalmentajaksi ja Personal Traineriksi ja koin valaistumisen, tunteen kuin olisin tullut kotiin. Tänä syksynä aloitan lisäksi life Couch opinnot.

Tällä hetkellä minulla on monta hattua päässä. Työskentelen isossa pörssiyhtiössä kaupallisella puolella, mutta sen lisäksi pyöritän kahta omaa yritystäni, joista toisessa, Kota Nord Oy:ssa meitä on kolme naisosakasta. Kota Nordissa tarjoamme isoille yrityksille johdon voimavaravalmennuksia ja omassa, itseni työllistävässä yrityksessä tarjoan kuluttaja-asiakkaille hyvinvointipalveluita ja nykyisin toimin myös maailmanlaajuisen ketojuoma, Prüvitin, edustajana. Pääseminen tähän pisteeseen on vaatinut paljon tahtoa, työtä, onnistumisia ja oikeita ihmisiä ympärilleni.

Kaikista motivoivinta omassa yritystoiminnassa on eläminen omien arvojen mukaisesti, muiden auttaminen ja asiakkaiden saamat oivallukset. Yrittäjänä pystyn itse luomaan oman elämäni raamit ja vain minä itse olen vastuussa, että elän kuten opetan. Olen muuttunut suorittaja luonteestani enemmän pehmeiden arvojen puolestapuhujaksi ja vaalin rauhoittumista ja pysähtymistä jokapäiväisessä elämässäni. Aamuni alkavat aina lyhyellä meditaatiolla ja käyn ympäri vuoden aamuisin meressä uimassa. Paras opetukseni vuosien varrella onkin oman sisäisen äänen kuunteleminen ja intuitioon luottaminen. Silloin kun on paljon meneillään ja arki on aikataulutettua, se vaatii vastapainoksi kellon jättämistä kotiin ja aivojen narikkaan laittoa.

Meillä on suuret kasvusuunnitelman Koto Nordissa. Olemme vasta käynnistäneet toimintamme, mutta uskomme palvelullemme olevan suurta tarvetta tämän hetken hektisessä elämässä ja muuttuvissa toimintaympäristöissä. Jos emme johtajina voi hyvin, on vaikeaa hyödyntää  omia vahvuuksia puhumattakaan niiden ammentamisesta myös omille alaisillemme. Järjestimme hiljattain palvelumme pilotoimisen kansainväliselle pörssiyhtiölle ja saamamme rakentavan palautteen ansiosta olemme nyt käynnistämässä toimintaamme isoille yleisöille.

Pienten lasten uraäitinä vaalin omaa jaksamistani. Pyrin pitämään kiinni säännöllisestä liikkumisesta, terveellisestä ravitsemuksesta, riittävästä palautumisesta, riittävistä yöunista ja siitä, että otan aikaa rauhoittumiselle joka päivä. On ollut myös tärkeää oivaltaa, etten voi kaikissa elämän osa-alueissa juuri nyt antaa itsestäni 100 %. Koti on siis välillä hujan hajan ja ystävien kanssa soittelemme enemmän kuin ehdimme tapaamme kasvotusten.

Varsinaista yhtä taholausetta ei minulla ole, niitä on monia! Mutta uskon siihen, että kun uskaltaa olla täysin sellainen kuin on, elää sellaista elämää mitä sydän sanoo ja uskaltaa tavoitella omia unelmia, kokee varmasti elämänsä merkitykselliseksi ja osaa olla kiitollinen elämän pienistäkin asioista.

www.fitmehealth.com
www.nordicwoima.com

Facebook ja instagram @fitmehealth @thewoima

Linkedin: Kota Nord

Jätä kommenttisi