KasvuStoori – Heli Reinivuo Tmi

Heli Reinivuo, työnohjaaja (STOry), ratkaisukeskeinen valmentaja ja kouluttaja sekä ravitsemusasiantuntija (ETM). Lisäksi toimin sijais-, tuki- ja lomaperheenä lapsille ja nuorille.

Mikä on yrityksesi?

Nykyinen yritykseni on Heli Reinivuo Tmi, joka tarjoaa työnohjaus-, coaching- ja koulutuspalveluja sekä yksityisen että julkisen sektorin organisaatioille sekä järjestöille.

Miten kaikki alkoi?

Yrittäjätaival alkoi vuonna 2014 ravitsemusasiantuntijapalveluiden parissa. Painonhallinta-asiakkaita ohjatessa kiinnostuin psyykkisestä terveydestä ja hyvinvoinnista. Kaipasin lisää työkaluja ohjaustyöhön, joten opiskelin ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi eli coachiksi Helsingin yliopiston HYY+:ssa. Koulutus imaisi minut täysin erilaisten ohjausmenetelmien maailmaan ja päätin opiskella myös työnohjaajaksi. Opiskelun aikana päädyin lopulta perustamaan uuden yrityksen, jonka toiminta keskittyy työhyvinvointipalvelujen tuottamiseen.

Miten olet päässyt tähän pisteeseen?

Määrätietoisuus ja jatkuva uusien asioiden opiskelu ovat asioita, jotka vieneet minua eteenpäin yrittäjänä.

Mikä motivoi sinua yritystoiminnassasi?

Erilaiset ihmiset ja mielenkiintoiset projektit motivoivat minua. Yrittäjänä voin vaikuttaa työaikoihin, mikä helpottaa elämistä ruuhkavuosien keskellä.

Parhaimmat yritystoimintasi opetukset vuosien varrella?

”Kill your darlings”, mikä tarkoittaa yrittäjyydessä sitä, että pitää uskaltaa luopua yritysideoista tai tuotteista, jotka eivät ole taloudellisesti kannattavia.

Mikä on yrityksesi tulevaisuus? Mitä tavoittelet?

Tavoittelen liikevaihdon kasvua, innostavia yhteistyöprojekteja muiden toimijoiden kanssa sekä inspiroivia asiakkaita.

Miten nollaat itsesi?

Parhaiten rentoudun lenkkeilemällä koiran kanssa.

Tahtolauseesi?

“Every problem is a frustrated dream”. Peter Lang.

Heli Reinivuo Tmi, https://www.helireinivuo.fi/

Jätä kommenttisi