KasvuStoori – Loisto-Johannat

Me olemme Loisto-Johannat ja tarjoamme yrityksille esiintymis- ja vuorovaikutusvalmennusta. Aloitimme yhteisen Loisto-Johannat matkan syksyllä 2018. Tutustuimme toisiimme NLP:n kautta, joka on myös yksi tärkeä menetelmä valmennuksissamme.

Intohimomme on oivalluttaa ihmiset pääsemään irti jännityksistä ja itsensä aliarvioimisesta. Löytämään oman loistonsa! Meillä jokaisella on mieletön määrä käyttämättömiä voimavaroja sekä potentiaalia ja näihin paneudumme valmennuksissamme. Vahvistetaan vahvuuksia ja tuodaan taidot näkyviksi! Palaute yrityksiltä on ollut huikeaa ja kiitokseksi olemme saaneet kuulla valmennuksiemme antaneen yrityksille ja työntekijöille paljon enemmän mitä edes osasivat tilata.

Olemme tässä pisteessä historiamme ja intohimomme ansiosta. Johannalla on parin vuosikymmenen kokemus laulajana, niin isoilla kuin pienillä lavoilla, mm. Suomen edustaminen Oslon Euroviisuissa 2010 ja toisella Johannalla vuosikymmenien kokemus ihmisten hyvinvoinnin kanssa työskentelystä ja valmentamisesta.

Meitä motivoi työskentely yhdessä ja erilaiset kohtaamiset ihmisten kanssa. Työssämme jokainen päivä on erilainen ja olemme onnekkaita että työmme ei edes tunnu ”työnteolta”. Voimme rakentaa päivämme sellaisiksi kuin itse haluamme. Näin ei ole aina ollut.

Rohkeus ja sopiva hulluus ovat yrittämisemme kantavia voimia. Haluamme elää arvojemme mukaista elämää ja olemme sielultamme yrittäjiä. Meillä molemmilla on pitkä yrittäjätausta takanamme.

Näemme yrityksemme tulevaisuuden innoittavana ja inspiroivana. Haluamme luoda Suomeen uuden pohjan esiintymiskulttuurille. Meissä suomalaisissa on ihanaa aitoutta ja läsnäoloa!

Keväällä 2019 mukaan tulevat myös verkkovalmennukset. Näin kaikilla on mahdollisuus tulla valmennuksiimme vaikka asuisi vähän kauempana.

Oma aika ja aikatauluttomuus ovat meille yksi keino nollata työn keskellä. Pysähtyminen ja ajattelun nollaus auttavat lyhyinäkin pausseina. Myös luonto ja siellä liikkuminen ovat kummallekin tärkeitä.

Lupa Loistaa! Se on meidän yrityksemme tahtolause ja motto. Jokaisella on lupa loistaa omana itsenään! Shine baby, shine!

Tutustu meihin lisää ja voit käydä tykkäämässäkin 🙂

www.loistojohannat.fi

Facebook @loistojohannat

Linkedin

https://www.linkedin.com/in/johanna-olsson-88669066/ https://www.linkedin.com/in/johanna-hytti-ab53a9bb/

Jätä kommenttisi