Arjen Inspis – Haasta itseäsi!

Heippa maanantai – taas mennään kohti uutta kivaa viikkoa!

Mitäpä jos tekisit tällä viikolla jotakin, mitä olet halunnut tehdä jo pitkään, mutta et ole vaan saanut aikaiseksi. Jotakin joka inspiroi ja innostaa sinua, mutta vaatii hieman mukavuusalueen ulkopuolelle menemistä. Tai teet jotakin, joka tuntuu jännittävältä ja kutkuttavalta, mutta samalla niin pelottavalta, että et uskalla tarttua ehdotukseen.

Olet vaikkapa halunnut kokeilla jotain uutta harrastusta, mutta et ole ehtinyt selvittää, missä ja milloin voisit sitä kokeilla. Tai olet halunnut käydä jossakin paikassa jo pitkään, mutta aina on mukamas niin kiire, ettet millään ehdi mennä sinne. Vai onko sinulle kenties ehdotettu jotakin uutta jännittävää juttua, mutta et ole varma, miten pärjäisit, joten sanot ”varmuuden vuoksi” ei.

Nyt on hyvä hetki ryhtyä toimeen ja haastaa itseäsi. Tee tällä viikolla ainakin yksi uusi juttu ja mielellään vielä sellainen, joka todellakin haastaa sinua epämukavuusalueellesi. Huomaat, miten hyvä olo sinulle tästä tulee ja ensi viikolla voitkin tehdä jo seuraavan uuden jutun!

Jätä kommenttisi