KasvuStoori – Sisustusseiti

Moikka, olen Emma 35-vuotias kahden pojan äiti Kanta-Hämeestä. Olen intohimoinen sisustussuunnittelija yrityksessäni Sisustus Seiti. Olen iloinen ja positiivinen tyyppi, joka touhuilee mielellään kaikenlaista. Tykkään oppia uutta ja olen sisukas viemään asiat maaliin.

Kaikki alkoi vuonna 2019, olin vähän hukassa itseni kanssa. Mietin uutta koulutusta ja huomasin että 2020 olisi alkamassa sisustaja, artesaani koulutus lähikunnassani. Olen aina rakastanut sisustamista ja mietin voisinko tehdä tästä ammatin itselleni. Pääsin opiskelemaan ja koko opiskelun ajan tunne vahvistui, tämä on mun unelma-ammatti, tätä mä haluan tehdä.

Koko opiskeluajan minulle oli selvää lähteä yrittäjäksi, olihan se ollut haaveeni jo ainakin kymmenen vuotta. 2022 perustin Sisustus Seitin. Alun käytännön asioiden ja alkuhankaluuksien jälkeen asiakkaita alkoi virrata mukavasti. Tein kuitenkin työni pilkkahinnalla. Aloin opiskella itsenäisesti lisää ja kävin valmennuksen, jossa silmäni avautuivat. Nyt osaan hinnoitella itseni paremmin. Tällä hetkellä tarjoan palveluitani pääosin muille yrittäjille mutta myös koteihin.

Asiakkaat ja heidän auttaminen on tämän työn suola. Rakastan keksiä luovia ratkaisuja, käyttää värejä ja kierrätystä hyödykseni sekä auttaa asiakasta löytämään parhaat ratkaisut.

Lähivuosien tavoitteena on saada yritystoimintani pyörimään niin että voin elättää sillä itseni pitkään. olisi mahtava palkata avukseni ammattilaisia eri aloilta niin että koko palvelu tulisi minulta.

Haluan auttaa muita yrittäjiä oman osaamiseni kautta, niin että jokainen yritys on viihtyisä ja käytännöllinen, sitä voidaan esitellä ylpeydellä mutta ilman stressiä remontista. Haluan että kaikilla on ihana koti, jossa on helppo elää, mukava rentoutua ja sinne on mukava kutsua ihmisiä kylään. Tavoitteeni on tuoda värejä ja persoonaa esille sisustuksessa.

Rakastan työtäni ja itseasiassa rentouden myös suunnittelun parissa. Sosiaaliset tilanteet kuitenkin kuormittavat minua ja olen asettanut rajaksi kolme uutta asiakasta viikossa, jolloin voin käsi sydämellä sanoa tekeväni tätä innolla ja intohimolla. Rentoudun kotona askartelemalla, maalaamalla tauluja ja touhuilemalla pihalla sekä mökillä.

Rujosta rohkeaksi, tylsästä toimivaksi, unelmien tila ilman stressiä, luotettavasti.

Minusta ja palveluistani löydät lisää nettisivulta www.sisustusseiti.fi

Instagramista löydät vinkkejä erityisesti yritystilojen sisustukseen liittyen www.instagram.com/sisustusseiti

Jätä kommenttisi