Riittävän Hyvä – KasvuStoori

Kuka olet?

Olen Anika Ylander, ihanan tyttölapsen äiti, koulutettu ravintovalmentaja ja Forever Business Owner.

 

Mikä on yrityksesi?

Perustin toiminimen Riittävän Hyvä tammikuussa 2018 ja tarjoan ihmisille ravintovalmennusta, kokonaisvaltaista hyvinvointia, uusia haasteita, kasvamista ihmisenä sekä mahdollisuuden lisäansioihin.

 

Miten kaikki alkoi?

Työskentelin 9,5 vuotta kiinteistönvälitysalalla, jonka ajattelin olevan unelmatyöni. Olin perheetön enkä osannut, tai halunnut, sanoa ei ja siitä seurasi burn out. Ensin meni yöunet ja sen jälkeen terveys. Kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista tuli todella tärkeää minulle ja äidiksi tultuani oli pakko alkaa tosissaan ajattelemaan, mitä haluan tehdä ”isona”. Halusin viettää mahdollisimman paljon aikaa lapseni kanssa. Olla oikeasti läsnä.

Kun Trainer4You’n ravintovalmentajakoulutuksen mainos tuli eteeni, tiesin sen heti olevan se mitä haluan. Olin myös jo pitkään käyttänyt Forever Living Productsin aloe vera -pohjaisia ihonhoitotuotteita ja olikin luontevaa ottaa tuotteet myyntiin ravintovalmennuksen rinnalle.

 

Miten olet päässyt tähän pisteeseen?

Tieni ei ole ollut helppo, mutta uskomalla itseensä ja siihen mitä tekee, unelmat muuttuvat todeksi. Olen kouluttanut itseäni, kasvanut ihmisenä, kyseenalaistanut asioita ja tapoja toimia, etsinyt oman tapani tehdä työtäni. Syksyllä aloitan yrittäjän ammattitutkinnon suorittamisen ja odotan sitä innolla.

 

Mikä motivoi sinua yritystoiminnassasi?

Vapaus ja muiden auttaminen, uusien ihmisten tapaaminen. On ihanaa, kun saa itse päättää aikataulunsa ja lomansa. Minulle sopii itsenäinen tekeminen tiimin tuella ja tukena. Plussana pidän sitäkin, että voin itse vaikuttaa palkkaani ja voin tehdä työtä missä tahansa, missä on yhteys nettiin. Saan myös kouluttaa itseäni monipuolisesti niin paljon kuin haluan (ja minähän haluan?), saan kasvaa ihmisenä, auttaa asiakkaita voimaan paremmin ja tukea tiimiä matkalla omiin tavoitteisiinsa. Työni on todella monipuolista.

 

Parhaimmat yritystoimintasi opetukset vuosien varrella?

Yrittäjänä olen toiminut vasta vähän aikaa, mutta myyntiedustajan työ kiinteistönvälitysalalla on hyvin yrittäjämäistä. Tärkeimmät opit ovat, että itsestään ja jaksamisestaan täytyy pitää huolta. Tavoite pitää olla koko ajan kirkkaana mielessä ja tavoitteeseen pääsemiseksi pitää olla hyvä suunnitelma. Usko itseesi äläkä vertaa itseäsi muihin.

 

Mikä on yrityksesi tulevaisuus? Mitä tavoittelet?

Tällä hetkellä etsin yhteistyökumppaneiksi personal traineria, ravintovalmentajaa, life coachia, kosmetologia ja hyviä tyyppejä, joita kiinnostaa oma ja läheisten hyvinvointi. Yhdessä voimme saavuttaa mitä tahansa!

 

Miten nollaat itsesi?

Tämä on vaikeaa, kun maailma on täynnä niin mielenkiintoisia ja inspiroivia juttuja. Pää on koko ajan täynnä uusia ideoita ja ajatuksia. Paras tapa nollata on olla läsnä lapseni ja perheeni kanssa.

 

Tahtolauseesi?

Perfektionistin suorittajan täytyy välillä muistuttaa itseään, että ”riittävän hyvä riittää

Jätä kommenttisi