Uusi työväline tavoitteiden saavuttamiseen

Lopeta aikominen – aloita tekeminen!

Uutuus! Vuoden 2019 kalenteri auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja unelmasi. Nyt voit hankkia sen verkkokaupastamme www.kasvustoori.fi/kauppa

Ja voimme ylpeänä myös kertoa, että kalenteri on saatavilla Suomalaisesta Kirjakaupasta ympäri maan viikolla 37, viimeistään 12.9.2018 lähtien.

Tämä kalenteri ei ole mikä tahansa kalenteri. Se on suunniteltu ja toteutettu auttamaan sinua henkilökohtaisen elämäsi, työhösi tai yrittäjyyteen liittyvien tavoitteiden ja unelmien toteuttamisessa sekä niiden saavuttamisessa.

Haluamme auttaa sinua tekemään selkeämpää & konkreettista suunnittelua tavoitteiden eteen sekä ohjata niiden toteuttamisessa. Voit halutessasi hyödyntää kalenteria myös pelkästään normaalina kalenterina.

 

 

Kalenterin käyttämisen voit aloittaa jo 5.11.2018. Se auttaa sinua varautumaan matkan varrella eteen tuleviin haasteisiin ja motivoi tavoitteiden saavuttamisessa. Opit itsestäsi ja omasta tekemisestäsi sekä kehität tekemistäsi suunnitelmallisemmaksi. Tehostat ajankäyttöäsi omien tarpeidesi mukaan. Voit edistää tuloksellisesti niin pieniä kuin isojakin tavoitteita kalenterin avulla. Ne voivat olla omia henkilökohtaiseen elämääsi tai työhösi liittyviä, yrittäjälle kalenteri on taas tehokas apuväline niin yrittäjyyden kuin yritystoiminnankin kehittämisessä.

 

 

Kalenterin avulla teet aluksi vuosisuunnittelun vuoden 2019 tavoitteista ja/tai unelmista. Kalenteri sisältää myös jaksokohtaisen tavoitesuunnittelun, jonka avulla todella toteutat suunnittelemasi tavoitteet ja tehtävät. Kunkin jakson jälkeen pääset tekemään välitilinpäätöksen ja opit omasta tekemisestäsi sekä kehität itseäsi. Lisäksi kalenteri sisältää erillisen kesäsuunnittelun kesän unelmista. Vuoden lopussa teet koko vuoden yhteenvedon ja suunnittelet vuotta 2020.

 

 

Minkä tavoitteen haluat saavuttaa? Sinä onnistut, jos niin päätät! Ja me voimme auttaa sinua onnistumaan kalenterin avulla.

Kalenterin hinta on 29,90 e sis alv 24 % ja tarjoamme koodilla stoori maksuttoman toimituksen 19.8.2018 asti! Hyödynnä siis tämä etu – tervetuloa mukaan inspiroivaan tavoitteiden maailmaan!

Jätä kommenttisi