KasvuStoori – Zinzino ja Suvi Jurvélius

Kuka olet?

Olen Suvi Jurvélius, 34v. kahden tytön äiti, puoliso, bloggaaja, sijoittaja ja suoramyyntialan ammattilainen Helsingistä.

Mikä on yrityksesi?

Vuonna 2014 solmin yhteistyösopimuksen ruotsalaisen, Nasdaq listatun suoramyyntiyhtiö Zinzinon kanssa. Toimin itsenäisenä yrittäjänä ja minulle maksetaan kahden kansainvälisen myyntiorganisaation johtamisesta.

Miten kaikki alkoi?

Reilut viisi vuotta sitten aloin pähkäilemään, että mikä musta tulisi isona. Miten saisin olla enemmän lasten kanssa kotona? Onkohan mitään tapoja tienata lomaillessa tai vaikka nukkuessa? Pohdin kuinka saisin oman ajan erotettua työtunneistani, etten vain vaihda aikaani rahaan. Mikä voisi olla sellainen systeemi, missä olisin liiketoiminnan omistaja ja saisin kasvatettua tulojani ns. korkoa korolle periaatteella. Sijoittamisen olen aloittanut reilut 15 vuotta sitten, mutta vielä piti löytää jonkin konkreettinen työkalu ilman suurta pääomaa. Yrittäjänä olin toiminut jo useamman vuoden, mutta kaikki tekeminen riippui itsestäni ja omasta ajastani. Oman sairastumisen kautta ymmärsin, että nyt pitää hajauttaa! Munat ei voi olla kaikki samassa korissa ja tulokanavia on löydettävä lisää.

Zinzino tuli vastaani tuotteen kautta. Käytin firman testipohjaisia lisäravinteita ja sain niistä valtavasti apua omaan terveyteeni. Tämän jälkeen mielenkiinnosta kyselin, että miten tämä business toimii. En ikinä ajatellut, että suoramyyntilala olisi mun uravalinta, mutta toisaalta enpä tästä hirveästi entuudestaan tiennyt. Otettuani lisää asioista selvää innostuin ihan todenteolla.

Miten olet päässyt tähän pisteeseen?

Olen aina tehnyt luonnostaan monia asioita eritavalla kuin ihmiset yleensä. Yrittäjyys onkin luonteelleni hyvä vaihtoehto ja ison porukan johtaminen on henkilökohtaista kasvamista, se on jatkuvaa opettelua ja sinnikkyyttä. Menestys vaatii asennetta, kunnianhimoa, sisua, sitoutuneisuutta ja arvostelun sietoa. Töitä on tiimin kanssa tehty paljon, eikä menestys tule itsestään. Meillä on myyntiorganisaationi kanssa yhteinen päämäärä toteuttaa omia tavoitteita ja olemme tällöin myös motivoituneita puhaltamaan yhteen hiileen.

Mikä motivoi sinua yritystoiminnassa?

Vapaus on minulle kaikki kaikessa. Haluan itse päättää mitä ajallani teen. Passiivisen tulokanavan avaaminen mahdollistaa omannäköisen elämän. Yrittäjänä olen itse vastuussa omasta liiketoiminnastani ja olen itse oma pomoni.

Koen voimakkaasti tekeväni työtä millä merkitys. Autan ihmisiä muuttamaan niin omaa taloustilannettaan, terveyttään, kuin ajankäyttöään. Haluan näyttää, ettei se perinteinen päivätyö ole välttämättä ainut mahdollisuus luoda oma työura. Vaihtoehtoja on paljon muitakin. Massasta poikkeava työ tarjoaa myös massasta poikkeavia tuloksia, etenkin silloin kun sitä tekee sydämellään. Matkan varrella olen verkostoitunut mielettömän upeiden ihmisten kanssa ja tärkeitä ystävyyssuhteita on luotu useita.

Parhaimmat yritystoimintasi opetukset vuosien varrella?

Muista joka päivä olla kiitollinen! <3  Mieti mitä olet jo tähän mennessä saavuttanut, sillä aina löytyy aihetta kiitollisuuteen.

Ja toisena se, ettei kaikkia voi miellyttää. Yhteen suuntaan kun kumarrat, niin toiseen pyllistät. Itse jopa nautin siitä, kun rikon ennakkoluuloja ja ihmisten uskomusjärjestelmiä. Uskallan rohkeasti tehdä omia valintoja ja seison niiden asioiden takana mitkä olen kokemusteni kautta hyviksi havainnut. Muiden mielipiteillä ei ole merkitystä silloin, kun itse uskon omaan tekemiseeni. Jonkin verran meidän alalla on edelleen ennakkoluuloja, mutta selkeästi valtavirtaan ollaan matkalla. Haluan korostaa, että toimintatapoja on yhtä monia, kuin on firmoja ja ihmisiäkin. Itselleni eettisyys ja hyvällä mielellä toimiminen on todella tärkeää. Firman virallinen slogan on ”Inspire change in life” olemalla asiakasystävällisin suoramyyntialan yritys maailmassa. Tämän arvomaailman jaan & opetan myös omalle tiimilleni.

Mikä on yrityksesi tulevaisuus?

Zinzinon virallinen tavoite on olla maailman suurin suoramyyntialan yritys vuonna 2035. Tämä on itsellänikin kirkkaana mielessä nyt kun meidän globaali verkkokauppa aukeaa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että voimme tehdä asiakkaita mihin maahan tahansa. Viisi vuotta sitten kun aloitin tämän liiketoiminnan meillä oli 8 maata auki, nyt niitä on 35 ja pian aukeaa lisää. Tulevaisuus näyttää lupaavalta, myös osakkeiden näkökulmasta.

Suoramyynti/verkostomarkkinointi itsessään ei enää ole sitä mitä se on joskus ollut. Ala on muuttunut, kasvanut ja kehittynyt valtavasti. Alustatalous pohjan kautta toimiminen on muuttanut koko työn luonteen. Yhdistän asiakkaan firmaan ja firma hoitaa loput logistiikasta ja laskutuksesta lähtien. Yrittäjillä itsellään ei ole pienintäkään riskiä ja saamme käyttöömme valmiit työkalut. Zinzino valittiin juuri ensimmäistä kertaa 14 vuoden historiassa tuhansien joukosta maailman top 100 listalle (Global Direct Selling list) sijalle 99. Tämä on meille mahtavan hieno tunnustus työstä mitä olemme tehneet.

Mitä tavoittelet?

Taloudellinen vapaus, oma voima, oma aika. Haluan olla enemmän ja enemmän läsnä, viettää aikaa perheen kanssa matkustelemalla. Mahtava puoli omassa työssäni on se, että tarvitsen vain ja ainoastaan puhelimen. Sen avulla voin tehdä töitä mistä päin maailmaa tahansa. Ulkomaille muutto pyörii voimakkaasti mielessä etenkin talviajoiksi, mutta sen aika ei ole ihan vielä.

Suoramyyntiorganisaation & asiakasmäärien kasvattaminen vapauttaa aikaani tekemään juuri niitä asioita mitkä resonoi. Tämän saman vapauden haluan tarjota mahdollisimman monelle. Tavoitteeni on luoda joka vuosi uusia menestystarinoita omille tiimiläisilleni. Haluan motivoida ihmisiä muuttamaan elämässään niitä kohtia, mihin he eivät ole tyytyväisiä. Auttaa siinä miten lisätä arkeen onnellisuutta ja positiivisuutta. Kuinka lähteä kasvamaan ihmisenä ja niin sanotusti puhjeta kukkaan, löytää oma potentiaali, voima ja vahvuus. Lähdetään steppi kerrallaan kulkemaan yhteistä matkaa. Myös tulos seuraa luonnollisesti perässä.

Miten nollaat itsesi?

Perheen kanssa yhdessä vietetty aika on parasta!  Touhuamme kaikenlaista lautapeleistä ulkoiluun. Lapset aina kyseleekin, että mitä hauskaa me tänään tehdään? Usein myös läsnäolo on se mikä riittää. Koko ajan ei tarvitse suorittaa. Välillä voi myös olla ja lomailla.  Haaveenani olisi käydä maailman lähes jokaisessa maassa. Haluan nähdä, kokea ja elää! Mikään ei innosta minua enempää kuin ajatus seuraavasta lomakohteesta ja aika paljon tulee nytkin reissattua. Lomalla istun rantatuolissani lukemassa kirjaa tai kahvikupposen ääressä katselemassa maailmanmenoa. Saan valtavasti inspiraatiota uusista ympyröistä ja kaikesta ympärillä olevasta kauneudesta. Kuvat on itselleni todella tärkeitä ja muistojen taltioiminen vaikkapa Instagramiin on hyvä harrastus. Aiemmalta ammatiltani tein työkseni sisustussuunnittelua, joten edelleen ne asiat on minulle mielenkiinnon kohteena. Tykkään laittaa meidän kotia ja miettiä huonekaluille uusia järjestyksiä. Onneksi myös mieheni on innostunut sisustusjutuista 😀

Tahtolauseesi?

Saanko sanoa kaksi? 🙂

  • Sano ensin kyllä ja opettele sen jälkeen miten se tehdään!
  • Elämä on tässä ja nyt! Eli rohkeasti kohti muutosta ja kohti asioita mitä haluat tavoitella.

https://suvisvilla.casablogit.fi/

Instagram @suvijurvelius & @suvisvilla

2 kommenttia

Jätä kommenttisi

Juhani Känsäläkommentoi
31.01.2020 at 10:19

Hei
Miten saan yhteyden Syviin?
Kiiitooos.

tarjakommentoi
31.01.2020 at 15:43
– In reply to: Juhani Känsälä

Hei kommentista on ilmoitettu Suvi Jurveliukselle. Löydät hänet myös itse somen kautta esimerkiksi facen tai instan laittamalla hänelle yv:n. Terkuin Tarja

Jätä kommenttisi