KasvuStoori – JALO Terveys

Olen Jenni Komulainen JALO Terveys yrityksen perustaja. Olen koulutukseltani sairaanhoitaja ja työskennellyt hoitoalalla yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Olen perustanut JALO Terveys yrityksen toukokuussa 2021.

JALO Terveys haluaa auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Palveluihin kuuluvat Hyvinvointianalyysi Livtec, uniapneatutkimukset, Holter – ja verenpainerekisteröinnit, Elintapavalmennus ja sydänhoitajan etävastaanotto. Etäpalvelun ansiosta hyvinvointianalyysit, uniapneatutkimukset ja valmennukset on saatavilla koko Suomen alueelle. 

Yritys idea oli ehtinyt hautua mielessä jo jonkin aikaa ennen yrittäjäksi ryhtymistä. Omakohtainen työuupumus ja irtisanoutuminen vakituisesta työstä antoivat hyvän tilaisuuden miettiä omia arvoja ja pohtia millaista elämää tahtoisin elää. Yrittäjyyden mukana tuoma vastuu ja vapaus kiehtoi ja koin olevani valmis uuden haasteen äärelle. Työskennellessäni julkisella puolella vastaavien palveluiden parissa näin kuinka pitkät hoitojonot viivästyttivät potilaiden oikeaan jatkohoitoon ohjautumista ja sairauden hoitoa. Tästä syntyi ajatus, että palvelut tulee pystyä järjestämään ilman pitkiä jonotusaikoja. 

Ajatus yrityksen perustamisesta syntyi halusta tuottaa mahdollisimman asiakaslähtöistä palvelua, jossa asiakkaat ovat tyytyväisiä saamaansa henkilökohtaiseen palveluun ja tutkimuksiin pääsee nopeasti jonottamatta. Tutkimuksiin pääsy ei vaadi lääkärin lähetettä minkä toivoisin madaltavan ihmisten kynnystä hakeutua tutkimuksiin. Esimerkiksi uniapneaa arvioidaan sairastavan lähes miljoonan suomalaisen ja heistä 80% on vielä diagnosoimatta. Hoitamattomana uniapnea lisää riskiä mm. verenpainetautiin, sydäninfarktiin, diabetekseen ja masennukseen. 

JALO Terveys tuottaa nykyaikaista terveydenhuollonpalvelua. Palveluiden helppo, joustava ja nopea saatavuus kotiin toimitettuna on JALO Terveyden valtti. Uniapnea- ja sydäntutkimuksien lausunnot ovat korkealaatuisia, kokeneet erikoislääkärit tulkitsevat rekisteröinnit ja tekevät mahdolliset diagnoosit. 

Toivoisin, että ihmisten terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtiminen olisi nykyistä itseohjautuvampaa. Kehoa ja mieltä tulisi huoltaa viisaasti jo ennaltaehkäisevästi eikä niin, että apua haetaan vasta kun sairastutaan. Esimerkiksi Hyvinvointianalyysi Livtec on oivallinen työkalu kun halutaan huolehtia omasta jaksamisesta. Hyvinvointianalyysi antaa mitattua tietoa henkisen ja fyysisen kuormituksen ja palautumisen tasapainosta. Hyvinvointianalyysin avulla saat tietoa mm. mitkä tekijät vaikuttavat kuormittumiseesi, mitkä tekijät tukevat palautumista, onko yöunesi palauttavaa, onko liikuntaharrastuksesi tasapainossa, onko sinulla kohonnutta uniapneariskiä.

Se auttaa hallitsemaan kuormittavia tekijöitä ja samalla myös kannustaa hyvinvointia edistävään elämäntapaan. 

Yrittäjänä minua motivoi tyytyväiset asiakkaat, asiakkaiden positiivinen palaute ja se, että saan toimia omien arvojeni mukaisesti. Kun asiakas saa avullani oivalluksen hyvinvointinsa edistämiseen tai rytmihäiriöistä huolestunut asiakas saa pikaisen ajan Holter-tutkimukseen tiedän, että olen tekemässä oikeita asioita! 

Yrittäjyydessä mahtavaa on kun voin suunnitella työpäiväni itseä kuunnellen ja pitää tarvittavia mikrotaukoja päivän mittaan. Vapautta on lähteä koiran kanssa lenkille kesken työpäivän tai tehdä töitä mökiltä käsin. Yrittäjyys vaatii paljon työtä ja sitkeyttä. Paras tapa nollata ajatukset on vapaa-aika perheen parissa, jooga, ulkoilu ja mökkeily.

JALO Terveyden tulevaisuuden tavoitteena on kasvattaa brändin tunnettavuutta ja saada ihmiset voimaan paremmin. Toivon ihmisten oppivan hakemaan apua pienellä kynnyksellä ja hakeutuvan ajoissa tutkimuksiin ennen kuin sairaus on edennyt pitkälle. 

Suosittelenkin lämpimästi jokaisen yrittäjän pitävän hyvää huolta omista voimavaroista ja tekevän Hyvinvointianalyysi Livtecin auttamaan tunnistamaan niin vapaa- kuin työajalla tekijöitä, mitkä mitatusti vaikuttavat hyvinvointiin, terveysriskeihin ja sitä kautta elämän iloon ja suoriutumiseen arjen haasteista. Miltä kuulostaisi hyvinvoiva ja energinen yrittäjä, joka parantaa yrityksen tuottavuutta, voittoa, mainetta ja asiakastyytyväisyyttä?

Ota yhteyttä ja lähdetään parantamaan sinun tai läheisesi hyvinvointia:

https://jaloterveys.com/

https://jaloterveys.com/hyvinvointianalyysi

https://jaloterveys.com/uniapnea

Ottamalla JALO Terveyden seurantaan saat ajankohtaisia vinkkejä parempaan hyvinvointiin:

https://www.instagram.com/jaloterveys/

https://www.facebook.com/JALO-Terveys-104367518457352

Jätä kommenttisi