KasvuStoori – Boutique Glamour

Boutique Glamour on Joensuun Korttelinkulmassa palveleva ihastuttava vaate- ja lifestyleputiikki. Raikas ja skandinaavinen valikoima, yksilöllinen ja ammattitaitoinen palvelu uniikilla silauksella, luo shoppailuhetkestäsi spesiaalin. Putiikistamme löydät mm. laajan valikoiman ruotsalaisen Capri Collectionin ja tanskalaisen Kaffen vaatteita, ripauksen kodikkuutta skandinaavisilla sisustustuotteilla, sekä uniikin valikoiman italialaisia silkki- ja pellavavaatteita. Tervetuloa meille, palvelemme suurella sydämellä juuri sinua!

Boutique Glamourin takana häärää kaksi energistä putiikkityttöä. Selina on toiminut yrittäjänä jo kymmenen vuotta, ja muutaman vuoden ajan hänellä on ollut oma kampaamo, Hius- ja meikkistudio Glamour Room Joensuun keskustassa. Vaate- ja sisustusala oli kiinnostanut Selinaa aina kauneusalan ohella, ja vuonna 2009 opiskellessaan Helsingissä meikkitaitelijaksi, hän kävi myös stylistiopinnot samalla. Katja oli toiminut pitkään päiväkotialalla, miettien välillä että haluaisi kokeilla jotain täysin uutta. Kauniit asiat ja kiinnostus muotia kohtaan ovat aina olleet lähellä Katjan sydäntä, ja hän on kirjoittanut vuosia omaa Kirsikan lifestyle-blogia.

Putiikin tarina alkoi elokuussa 2018 pitkäaikaisten unelmien siivittämänä. Olimme ihastuneet ruotsalaiseen Capri Collectioniin jo vuosia aiemmin vieraillessamme Sisustuspuoti Helkkä Dreamsissa Joutsenossa. Kierrellessämme ihanissa putiikeissa Suomessa ja maailmalla, mielessämme alkoi kyteä haave omasta putiikista. Selina oli saanut kuulla hyvin usein kampaamoasiakkailtaan, että Joensuuhun kaivattaisiin kivaa vaateliikettä ja persoonallisempia vaatteita. Kesällä 2018 saimme yhdessä idean, että voisimme alkaa myymään Capri Collectionin vaatteita kampaamolla pop up-putiikkina, sekä kotikutsuilla Pohjois-Karjalan alueella, niin syntyi Boutique Glamour.

Syksyn 2018 aikana järjestimme Glamour Roomissa Pop up-putiikin useita kertoja, ja oli suuri työ laittaa vaatteet esille rekkeihin ja pahvilaatikoiden päälle yhden päivän ajaksi. Kiersimme myös pitämässä muotikutsuja ympäri maakuntaa. Capri Collectionin vaatteet saivat paljon ihastusta osakseen, ja saimme syksyn aikana mukavasti vakioasiakkaita. Mielessämme heräsi ajatus omasta pienestä kivijalkaliikkeestä, että upeat vaatteet saisivat olla aina esillä ihanassa miljöössä.

Joensuun Taitokorttelista oli vapautunut sopivasti pieni 18 neliön huone, jonka vuokrasimme putiikin käyttöön. Helmikuun ensimmäinen päivä 2019 vietimme Boutique Glamourin avajaisia Taitokorttelissa, ja vanha puutalomiljöö Joensuun keskustassa oli oiva sijainti putiikillemme. Valikoimamme laajeni italialaisilla silkki- ja pellavavaatteilla, sekä skandinaavisilla sisustustuotteilla. Myöhemmin valikoimamme täydentyi useilla upeilla merkeillä. Pieni huone alkoi käydä hyvin nopeasti ahtaaksi, ja vilkkaan kesän jälkeen aloimme etsiä isompaa liiketilaa putiikille. Joensuun keskustassa oli juuri entisöity vanha Korttelinkulman-kiinteistö, joka sopi putiikin tarkoitukseen täydellisesti.

Avasimme uudistuneen ja laajentuneen Boutique Glamourin ihanaan Korttelinkulmaan 30.8.2019. Uusi sijainti on tuonut putiikille runsaasti enemmän näkyvyyttä ja uusia asiakkaita. Putiikilla käy päivittäin kaikenikäisiä, ja Korttelinkulman yritykset täydentävät toinen toisiaan. Pian putiikkimme kivijalka juhlii ensimmäistä syntymäpäiväänsä. Katja työskentelee nykyään putiikilla täysipäiväisesti, ja Selina tekee muutamia päiviä kuukaudessa kampaamotyön ohella.

Olemme kiitollisia tähänastisesta matkastamme, innolla odottaen tulevaa. Uskomalla omiin unelmiin voi saavuttaa ihan mitä tahansa!

Jätä kommenttisi