KasvuStoori koulutukset

Tule inspiroitumaan koulutuksiimme! Meillä KasvuStoorin Tarja Pursiaisella ja Merja Pesosella on vankka kokemus yritysten, yrittäjien ja erilaisten yhteisöjen kouluttamisesta. Vahvuuksiamme ovat mieletön tsemppi ja positiivisuus, jotka välittyvät koulutuksissamme ja josta olemme saaneet paljon positiivista palautetta sekä kiitosta.

 

Suunnittelemme ja toteutamme koulutuksia sekä workshoppeja esimerkiksi seuraavista aiheista:

Koulutuksista on mahdollista rakentaa eripituisia vaihtoehtoja. Innostava tavoitekoulutus soveltuu myös hyvin tykypäivään, työyhteisön kehittämispäiviin tai niiden yhteyteen.

 

Voit ilmoittautua seuraavaan koulutukseen:

11.4.2019 klo 17.00-20.15

Kiipeä huipulle blogin ja SOMEn sisältömarkkinoinnin avulla, lue lisää täältä

 

Osallistujien kertomaa

”Erinomainen koulutus. Sisältö oli hyvin rakennettu kokonaisuus ja käytännönläheinen. Sain juuri sitä mitä olin hakemassa ja paljon enemmän itselleni sekä koko rahan edestä. Illassa oli ihanan rento fiilis ja innostava ote. ”

Liisa

”Ilta oli mukaansa tempaava, rento, sisällöltään suorastaan ylitsevuotavan runsas. Sulatettavaa riittää vielä pitkäksi aikaa. Lämminhenkinen, mutta silti tiukasti asiassa. Sopivasti yleistä ja toisaalta ihan konkreettista arkipäivän käytännön nippelitietoa, joka kovin usein unohtuu jakaa koulutuksissa. Mukavan kokoinen porukka, hyvä vapautunut ilmapiiri.

Ehdottomasti kannatti tulla huolimatta talven pahimmasta lumimyräkästä! Extrapisteet maistuvasta gluteenittomasta leivästä ? ”

Maija

”Olin tyytyväinen koulutukseen. Sain sekä uutta tietoa että käytännön ideoita.”

Katri

 

 

 

 

Voit lähettää meille sähköpostia info@kasvustoori.fi tai soittaa

Tarja Pursiainen 040 7736234

Merja Pesonen 0400 502149