Autamme sinua uuden innostavan tavoiteoppaamme avulla saavuttamaan tavoitteesi

Anna itsellesi lupa tehdä innostavia & inspiroivia asioita!

Uunituore tavoitekirjamme on tehty auttamaan ja innostamaan sinua juuri sen asian saavuttamisessa, minkä haluat saavuttaa. Kirjan avulla oivallat ja opit, miten saat toteutettua tavoitteesi.

Kirja sisältää kymmenen inspiroivaa lukua mm. aiheista motivaatio, itsensä johtaminen, ajanhallinta, esteiden voittaminen. Olemme tehneet selkeät ohjeet, jotka auttavat sinua eteenpäin. Kirja sisältää myös joka luvussa kiteytetyt ohjelistat asioista, jotka tulisi huomioida. Ohjelistat auttavat asioiden edistämisessä ja tekemisessä.

Tämä tavoitekirja syntyi sydämestämme. Haluamme auttaa ihmisiä saavuttamaan haluamiaan asioita. Haluamme heidän pääsevän päämääräänsä, tulokseensa ja matkustavan antoisaa matkaa kohti tavoitettaan. Tavoitteiden saavuttamista ei mielestämme opeta tarpeeksi, joten tähän tarpeeseen halusimme tehdä apuvälineen. Tavoiteopas ja -kalenterimme ovat niin pienten kuin suurten tavoitteiden suunnittelun, toteuttamisen ja saavuttamisen työvälineitä.

Olemme jo saaneet muutaman kommentin kirjastamme. Sitä on kommentoitu mm näin: ”selkeä, konkreettinen, innostava ja ohjaa kivasti”. Juuri tätä haimmekin – hyvin selkeää ohjeistusta, oikeita asioita ja innostavaa otetta. Toivomme sinunkin innostuvan tämän kirjan avulla tekemään niitä asioita, joita haluat toteuttaa arjessa, harrastuksessa, työssä, opiskelussa tai ihan millä elämäsi osa-alueella tahansa.

Ostamalla tavoiteoppaan tai tavoitekalenterimme pääset mukaan maksuttomalle KasvuStoorin innostavalle tavoitesparrauskurssille. Katso tämä blogipostauksemme, jossa kerromme miten pääset mukaan. Kurssilla tsemppaamme, ohjaamme, neuvomme ja kannustamme sinua etenemään tavoitettasi kohti. Tavoiteoppaan voi tilata täältä https://www.kasvustoori.fi/kauppa/tavoiteopas/

Tavoiteoppaamme tavoitteena on innostaa ja inspiroida. Huominen on huomenna, tänään on tänään, voit valita milloin aloitat. Aloitus vaatii vain aloittamisen! Tervetuloa mukaan!

Jätä kommenttisi