Tavoitesparrauskurssi maksutta – lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Tavoitesparrauskurssi – onko sinulla tavoite, jonka haluat saavuttaa?
Tule mukaan MAKSUTTOMAAN KasvuStoorin innostavaan, tavoitteelliseen ja mahtavaan inspisjengiin!

Tilaa oma insprioiva tavoitekalenteri 2019 tai innostava tavoiteopas https://www.kasvustoori.fi/kauppa/  tai käy lähimmässä Suomalaisessa Kirjakaupassa. Kalenterin löydät Suomalaisesta, mutta tavoiteoppaan voi tilata toistaiseksi vain meidän omasta KasvuStoorin verkkokaupasta.

Järjestämme maksuttoman sparrauskurssin tavoitteiden saavuttamisesta salaisessa fb-ryhmässä 22.10. – 25.11.2018! Kurssilla ohjaamme ja sparraamme sinua suunnittelemaan tavoitteitasi sekä edistämään niitä. Kurssin jälkeen sinun on helppo laatia uusia tavoitteita ja saada ne toteutettua. Kurssi soveltuu sekä yrittäjyyden kuin henkilökohtaisen elämänkin tavoitteisiin. Kurssi ei ole tiukkaotsaista puurtamista, eikä hampaiden kiristelyä – tsemppaamme, ohjaamme, neuvomme ja kannustamme sinua etenemään tavoitettasi kohti.

Osta KasvuStoorin 2019 tavoitekalenteri 21.10.18 mennessä joko Suomalaisesta Kirjakaupasta ympäri Suomen, muilta jälleenmyyjiltämme tai verkkokaupastamme www.kasvustoori.fi/kauppa  ja pääset mukaan huippujengiimme! Myös jo kalenterin ostaneet pääsevät mukaan. Jengiin pääsevät mukaan myös tavoiteoppaan ostaneet asiakkaat, sen voi ostaa toistaiseksi ainoastaan KasvuStoorin verkkokaupasta.

Tämä inspiroiva sparrauskurssi ei siis todellakaan maksa sinulle mitään! Lähetä meille kuva ostamastasi kalenterista ja/tai tavoiteoppaasta sekä sähköpostiosoitteesi info@kasvustoori.fi niin kerromme, miten pääset mukaan. Käsittelemme sähköpostiosoitettasi tietosuojalain mukaisesti. Edun arvo on 59 e.

Ole nopea – toimi 21.10.18 mennessä ja varmista pääsysi huippujengiin! Lopeta aikominen – aloita tekeminen!

Jätä kommenttisi