Vuoden 2024 kalenterimme on nyt myynnissä! TEE vuodesta 2024 oman kehittymisesi mestariteos!

Vuoden 2024 itsensä kehittämisen kalenterimme tulee viikolla 33 painosta! NYT voit tehdä jo ennakkotilauksen. POSTITUKSET alkavat viimeistään 18.8.! Löydät kalenterimme jo verkkokaupastamme. Katso täältä!

Tämä kalenteri ei ole mikä tahansa kalenteri. Vuoden 2024 kalenteri on suunniteltu auttamaan ja ohjaamaan sinua oman itsesi kehittämisessä ja omien tavoitteiden, tehtävien ja unelmien toteuttamisessa.

Elämä on täynnä mahdollisuuksia, ja pienetkin tekemiset voivat olla siemen johonkin suurempaan. Oman kehittymisen sekä tavoitteiden toteuttamiseen auttaa kun teet kunnon planin. Tee vuosisuunnitelma mitä haluat vuodelta 2024? Sen jälkeen mieti kuukausittain kuukausisuunnitelma, mitä tässä kuussa haluat viedä eteenpäin tai kuinka haluat itseäsi kehittää. Tämä auttaa sinua itsensä johtamisessa. Jatkamme siis viime vuoden teemaa itsensä johtamisesta kohti itsensä kehittämistä. Mikään ei ole tärkeämpää kuin hyvä viikkosuunnittelu. Siihenkin kalenterimme auttaa. Kuukausittain on ohjaava infoteksti, joka inspiroi sinua ja auttaa suunnittelemaan oman itsensä kehittämisen tekemistä. Tämän päivän elämä ja varsinkin työelämä muuttuu kovaa vauhtia ympärillämme, ja vaatii meiltä osaamisen kehittämistä sekä ajan tasalla olemista. Sen takia nyt on hyvä aika tehdä suunnitelma oman itsensä kehittämiseen.

Kalenterimme vie sinua eteenpäin suunnitelmallisesti koko vuoden ajan. Se on tehty auttamaan ja ohjaamaan sekä helpottamaan arkea ja työtä. Voit hyödyntää niin henkilökohtaiseen elämään, työhön, opiskeluun tai yrittäjyyteen. Tämä on muuten oiva kalenteri myös yrityksen tiimeille tai yleensäkin työpaikalle työsuunnitteluun. Kalenteri auttaa tavoitteiden saavuttamisessa, ajanhallinnassa sekä ohjaa toteuttamaan.

Kalenterin sisältö:

  • Vuoden 2024 kalenterin yhdellä sivulla
  • Vuoden 2024 projektikalenterin erikseen helpottamaan lomien, projektien ja muiden aikataulujen suunnittelua
  • Joulukuu 2023 viikkoaukeamat, voit aloittaa käytön jo joulukuun alussa
  • 2024 vuosisuunnittelun
  • Kuukausittaiset itsensä johtamiseen ohjaavia ohjeistuksia
  • Kuukausittain kuukauden to do sivu, jonka avulla johdat tekemistäsi, suunnittelet kuukauden tehtävät ja toteuttamisen
  • Erittäin toimivan viikkoaukeaman, jossa on paljon kirjoitustilaa, nimipäivät ja sunnuntait sekä juhlapyhät punaisella
  • Kuukausittain yhteenvetosivun oman itsensä johtamisen kehittämisestä sekä muistiinpanosivut
  • Vuoden 2025 projektikalenterin

Hyödynnä kalenteriamme itsesi johtamisessa, itsesi kehittämisessä ja ajanhallinnan työvälineenä. Saat ripauksen inspiraatiota, hyppysellisen motivaatiota ja lusikallisen innostusta.

Hyödynnä arjessa, työssä, tiimissä, opiskelussa ja toteuta tavoitteesi & unelmasi. Hallitse tekemistäsi ja toteuta suunnitelman mukaisesti.

Kalenteri tuo sinulle iloa vuoden jokaisena päivänä.

Mahtuu erillisiin A5 kansiin.

Kalenteri on alusta loppuun suomalaista työtä! Avainlipputuote! Suosi suomalaista kalenteria!

Lopeta aikominen ja aloita tekemisen suunnittelu ja tilaa omasi, linkki ingressissä.

Visuaalinen ilme ja taitto: Avena Design. Löydät Suvin myös instasta ja facesta Avena Design nimellä.

Kalenterin kuvat: Suvi Voutilainen

Painopaikka: Aikataos Oy

Jätä kommenttisi