Vieraskynä – Minuutti päivässä itsellesi? Elämää mullistava vinkkini yhdellä lauseella!

”Mistä minä sitten aloittaisin, menisinkö joogaan tai terapiaan vai kuntosalille vai söisinkö terveellisemmin?” Monelle lienee tuttu tilanne, että hyviä vinkkejä tulee joka suunnalta, niin että lopulta on helpompi jatkaa tutuilla kaavoilla, kuin päättää, mitä oikeasti kannattaa tehdä. Tämä lyhyt kirjoitus on sinulle, joka haluat selkeän, ja tehokkaan tavan kohentaa hyvinvointiasi.

Oman kokemukseni kautta rohkenen luvata, että elämäsi muuttuu merkittävästi myönteiseen suuntaan JO KUUKAUDESSA, jos tätä YHTÄ YKSINKERTAISTA harjoitusta teet vaikka vain MINUUTIN PÄIVÄSSÄ! Jos et huomaa tuloksia, saat maksuttoman kurssin laittamalla sähköpostia info@tunnetaitoja.fi. Voit joka tapauksessa ottaa yhteyttä ja kertoa, miten elämäsi on muuttunut.

Jos minun pitäisi elämänkokemuksestani ammentaen sanoa ainoastaan yksi elämänohje, yhdellä lauseella, miten voi:

-Kasvaa kokonaisvaltaisesti ja aidosti onnellisemmaksi -Auttaa muita -Luoda parempaa maailmaa Se lause kuuluisi näin:

Pysähdy hetkeksi joka päivä, sulje silmäsi, laita käsi sydämelle, hengittele hetki rauhassa, ja jos haluat, katso itseäsi peilistä/videolla ja uteliaan myötätuntoisesti, kysy itseltäsi kuin hyvältä ystävältä:

  • Mitä tarvitsen jotta hyvin voin,
  • mistä sydämessäni unelmoin
  • mitkä ovat konkreettiset pienet teot,
  • miten voisin juuri tänään kulkea sitä kohti edes vähäsen?

Tuisku Tuntevainen

Tunnetaitoja kaikille ry

Tunnetaitoja kaikille ry luo toimintamalleja ja yhteiskunnallista muutosta, tarjoaa tietoa ja työkaluja tunteiden käsittelyyn ja luo siltoja ja yhteistyötä.
Luomme Tunnetaitoja kaikille ry:stä kukoistuttamoa: työpaikka ja kasvupaikka monille, yhteisöllinen turvan tyyssija, jossa on mahdollisuus oppia, luoda yhdessä, kasvaa ihmisinä ja kehittää uutta.

Jätä kommenttisi